Şimdi Ara

Bu hasarı nasıl düzeltebilirim? Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı park yerinden çıkarırken eşim böyle bir hasara sebep oldu. Araba yeni, kaskosu var. Bu hasarı kaporta ustasına mı yaptırmalıyım, yoksa kaskodan yetkili servise mi? Kaporta ustası düzeltebilir mi, yoksa tampon komple değişecek mi?

Kaskodan yaptırmak istersem eğer neler yapmam gerekiyor? Kaza tespit tutanağı mı tutacağım? Kaskoya sadece telefon ile haber mi vereceğim? Bu konulara yabancı olduğum için siz değerli üyelerden yardım istiyorum.

Bu hasarı nasıl düzeltebilirim? Yardım Lütfen. Bu hasarı nasıl düzeltebilirim? Yardım Lütfen.[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk_iye -- 3 Eylül 2015; 18:09:03 >

• Kaskonuzun auto kingle anlaşması varsa auto kşnge gösterin belki mini onarıma yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskoyu deldirecek büyüklükte bisey değil sanayide yaptir gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Kaskoyu deldirecek büyüklükte bisey değil sanayide yaptir gitsin

Peki sanayide ortalama ne kadara mal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk_iye

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Kaskoyu deldirecek büyüklükte bisey değil sanayide yaptir gitsin

Peki sanayide ortalama ne kadara mal olur?

Benim bi önceki Arabanın tamponunda daha büyük Yırtık vardı 250 demişlerdi ama 1-2 yıl oldu seninki çok küçük gecen 1-2 yilida eklesek yine 200-250 civarı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskodan mini onarım kapsamında yaptırsak ileride tramer sorgusunda kaza kayıtlarında gözükür mü bu hasar?
  • Ankara'da bu hasarı düzeltebilecek sanayide iyi bir usta tanıyan varsa söyleyebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.