Bu kadar zahmeti para için mi yoksa iyi bir eğitim almak için mi çekiyorsunuz?
-
-
Epfl veya stanforda gitçem ben
Edit: kimse mi bilim yapmak istemiyor forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 18 Nisan 2021; 17:49:58 > -
sevdiğim mesleği yapabilmek için zahmet çekiyorum.
dipnot: para için hiçbir meslek tercih edilmez edilmemeli insan sevdiği mesleğe yönelmeli. linç yemek istemiyorum ama sadece para için meslek seçenler aşırı vizyonsuz bana göre.
dipnot 2: para düşünülmesin demiyorum düşünülsün tabi ama bu sizin ilginizin önüne geçmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 18 Nisan 2021; 17:24:48 > -
Evet benim hayalimdeki mesleğin iş garantisi bile yok.
Nükleer Mühendislik -
Para tabi sorman bile sacma. Para kaygisi olmasa okula giden bir kisi bulamazsin. Herkes keyfine bakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 18 Nisan 2021; 17:21:31 > -
Dünya parayla dondugu icin daha normal bir sey yok bundan. Sevdigin meslek olayi tamamen mavradan ibaret. Bir insan neden calismayi sever ki
-
genele vurmasak hocam? severek yapanlar var çünkü.
-
Peki eğitim sisteminden veyahut kamu yönetimlerinden vs. şikayetçi misiniz?
-
Peki eğitim sisteminden veyahut kamu yönetimlerinden vs. şikayetçi misiniz?
-
Genele de vururuz özele de vururuz. Edebiyat yapmanin lüzumu yok. Banka hesabinda bugun 100M dolar olsa hedefindeki bölüm icin bir soru daha cozersen hesabi silerim
-
sil o zaman. çünkü meslek sahibi olmak senin dediğin gibi olmuyor. hepiniz paranız olsa tembelliği marifet sayarmışsınız yazık gerçekten.
ayrıca ülke neden gelişmiyor sorusunun gerçek bi kanıtısın şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 18 Nisan 2021; 17:44:33 > -
bence düşünceleriniz ile doğru yoldasınız sizi tebrik ederim. İnsanın sevdiği iş ne olursa olsun onu yapmalı. Sonuçta bir kuru ekmek ile doyabilen bir midemiz var ama hiç doymayan bir Gözümüz var :)
-
Para için tab2. Türev integral'in bana bi faydası olmayacak mühendis olmayacağım ya da garipçilerden 1 yazarın 1 eseri benim hayatımı etkilemeyecek. Tarih - Türkçe- Coğrafya dışında beni ben yapan bi ders yok. Şuan cebimde 100k $ olsa gitsem tüm dünyayı gezsem süper olur ama 100k $ olması için benim o türevi çözmem lazım. -
Başka care yok, yetenegim de olmadigi icin (kasaplik, sivacilik, insaat, marangozluk) mecbur sinava hazirlaniyorum uni okumak icin alacagimiz maas 4-6 bin tl arasi zaten bu maasi da alabilmek icin ohoo -
öyle hocam. sonra neden ülke gelişmiyor? bunlar parayı görünce yayıyor popolarını keyfine bakıyor sonra bütün planlar kalıyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreboss -- 21 Temmuz 2021; 23:47:29 > -
Türev integralin ne suçu var ya çok güzel konu
Para tabi sorman bile sacma. Para kaygisi olmasa okula giden bir kisi bulamazsin. Herkes keyfine bakar. |
sevdiğim mesleği yapabilmek için zahmet çekiyorum.
dipnot: para için hiçbir meslek tercih edilmez edilmemeli insan sevdiği mesleğe yönelmeli. linç yemek istemiyorum ama sadece para için meslek seçenler aşırı vizyonsuz bana göre. dipnot 2: para düşünülmesin demiyorum düşünülsün tabi ama bu sizin ilginizin önüne geçmesin |
Avukatim,doktorum diye gelen adam bir sey ister senden. Naber lan diyen adam dumduz halini hatrini sorar. Daha dogal bence. Meslekleri tabulastirmak cok yanlis. Ciftci kadar saygiyi hak etmeyen bir dunya doktor,avukat var |
sil o zaman. çünkü meslek sahibi olmak senin dediğin gibi olmuyor. hepiniz paranız olsa tembelliği marifet sayarmışsınız yazık gerçekten. ayrıca ülke neden gelişmiyor sorusunun gerçek bi kanıtısın şu an. |
Türev integralin ne suçu var ya çok güzel konu |
Genele de vururuz özele de vururuz. Edebiyat yapmanin lüzumu yok. Banka hesabinda bugun 100M dolar olsa hedefindeki bölüm icin bir soru daha cozersen hesabi silerim |
Milliyetçi değilim, dinim yok, hayatımı adayabileceğim bir değerim yok. İnsanlığa hayatımı adamayı da boş bir uğraş olarak görüyorum. Bir bilim dalının çok küçük bir alanına çok küçük bir katkı yapmak için hayatını gözden çıkarmak? Mutlu olunuyorsa yapılabilir tabi ama bana göre değil.
Param olsa çalışmam. Neden çalışayım? Okumayı seviyorum. Birçok alanla da ilgileniyorum, kendimi tek bir alanla kısıtlamayı sevmiyorum ama paranız yoksa zamanınızın büyük kısmını tek bir alanda daha iyi olmak için harcıyorsunuz çünkü bilim, teknoloji iyice detaylandı. Hem onla hem bunla uğraşayım demek imkansız. Param olsa dediğim gibi tüm vaktimi okumak, araştırmak ve gezmekle harcardım. Hatta onu da geçtim, Amerika veya Avrupada doğsaydım liseden sonraki 2 yılı gap year yapar, biriktirdiğim paralarla gezerdim Avrupayı. Türkiyede doğmanın en kötü yanlarından. İşinde mutlu olmak da önemli tabi ki. Benim burada paradan kastettiğim büyük miktarlar. Tüm hayatını geçindirebileceğin miktarlar. Ama sırf 1 - 2 bin fazla kazanacağım diye sevilmeyen meslek yapılmaz, insan kafayı yer. Ben yemem umarım. İmkanım olsa yabancı dil ile ilgili ya da kitaplarla ilgili bir meslek yapardım. İkisi de imkansız değil hala ama çok zor tabi. Şu anda mühendislik okuyorum, ilk hedefim iyi bir mühendis olmak öncelikle. |
Hayat boyu haz almak istediğim mesleği yapmak için zaten başka hedefim de yok. |
Benzer içerikler
- ismail murat aydın ekşi
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- stajyer avukat maaşı
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X