Şimdi Ara

BU SENE BEHZAT RASULİ/KAF İLE HAZIRLANIP BAŞARILI OLAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafların hepsini çözüp bitiren veya bir kısmını çözüp matematikte iyi netler alan var mı ?

tyt kısmı için hep eleştiriliyor eski nesil ygs tarzı ve çok uzun diyerek. merak ediyorum çözenler ne düşünüyor. kardeşime almayı düşünüyoruz bu sene.

• hocam hiç çözmedim ama Allah aşkına düzgün kaliteli sb'lere yönelin. sırf ticari amaçla çıkarılmış gibi geliyor bana onlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yine de bi bilene danışsanız daha iyi

• 10-11'de çözülür. 12 için uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sriiouss

hocam hiç çözmedim ama Allah aşkına düzgün kaliteli sb'lere yönelin. sırf ticari amaçla çıkarılmış gibi geliyor bana onlar.

hocam konu eksiği olmayan birisi için dediğiniz doğru olabilir ama bu kitap serisinin olayı video anlatım olduğu için sb ler ile pek kıyaslanamaz gibi. youtubedaki anlatımlar da yüzeysel geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhtarTebogo

10-11'de çözülür. 12 için uzun.

TM için düşünürsek hocam ? edebiyat-sosyale ocağa kadar bakılmaz zaten.

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt

imza

özellikle mat temeliniz kötüyse 10-11de dinleyin vakit varken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Cupertino

TM için düşünürsek hocam ? edebiyat-sosyale ocağa kadar bakılmaz zaten.

Alıntıları Göster

hepsi yetişmez gibi geliyor bana ama hepsini bitiren birini bulmak lazım. içinde cidden birbirini tekrar eden sorular var, onun yerine soru bankası çözmek daha mantıklı.

• Soru bankası gereksiz uzun. Tytsinin gereksiz olduğunu düşünüyorum problemler ve pkob hariç. Diğerleri harbiden deneme çözdükçe ilerletilecek konular. Fakat AYT tarafında adam akıllı konularını dinleyip diğer soruları kendin çözmeye çalışırsan hem sen vakit kaybetmezsin hem de işin hızlı bitmiş olur. Soru çözümü olarak kullanabilirsin. Ben en çok limit türev integral dinlemiştim. Bu seneki absürt sorulara rağmen limit türev integrali fulledim. Eğer adam akıllı dinlersen görüş yeteneğin artar. Bazı soruları ama aşırı gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shardnn

Soru bankası gereksiz uzun. Tytsinin gereksiz olduğunu düşünüyorum problemler ve pkob hariç. Diğerleri harbiden deneme çözdükçe ilerletilecek konular. Fakat AYT tarafında adam akıllı konularını dinleyip diğer soruları kendin çözmeye çalışırsan hem sen vakit kaybetmezsin hem de işin hızlı bitmiş olur. Soru çözümü olarak kullanabilirsin. Ben en çok limit türev integral dinlemiştim. Bu seneki absürt sorulara rağmen limit türev integrali fulledim. Eğer adam akıllı dinlersen görüş yeteneğin artar. Bazı soruları ama aşırı gereksiz.

hocam genelde problemlerine sövüp fonksiyonu falan çok övülüyor. siz problemlerinden memnun kaldınız mı ? kaf-4 ü herkes övüyor evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Cupertino

hocam genelde problemlerine sövüp fonksiyonu falan çok övülüyor. siz problemlerinden memnun kaldınız mı ? kaf-4 ü herkes övüyor evet.

Alıntıları Göster

Hocam problemlerin sonundaki genel değerlendirme soruları çok iyi. Ama milyon tane gereksiz soru çözüyor yanında. Şey algınız oluşursa problemleri izlemeniz iyi olur şu soru tarzı çıkmaz bu soru çıkar denemelerde gördükçe o algınız oluşur. Fonksiyonlarını izlemedim maalesef ama kaf 4te soru aralarında fonksiyonları anlatıyordu onlar gayet yeterli oluyor.

• TM 381. Si oldum. Kaf 2 - Kaf 3 - Kaf 4 çözdüm.

Kaf1 yerine youtube + tyt soru bankası daha mantıklı olur ama ayt mat adına çok iyi bir kaynak. İstanbul’un %1 lik okullarından birinden mezunum bu kalitede anlatımla karşılaşmadım. Mezun senemde matematiği öğrendim diyebilirim. ( sayısal 60k’dan ea 381. si oldum mezuna kalıp )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

TM 381. Si oldum. Kaf 2 - Kaf 3 - Kaf 4 çözdüm.

Kaf1 yerine youtube + tyt soru bankası daha mantıklı olur ama ayt mat adına çok iyi bir kaynak. İstanbul’un %1 lik okullarından birinden mezunum bu kalitede anlatımla karşılaşmadım. Mezun senemde matematiği öğrendim diyebilirim. ( sayısal 60k’dan ea 381. si oldum mezuna kalıp )

Katılıyorum aytde ender kaynaklardan. Hatta benzeri bile yok ders anlatımı konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shardnn -- 25 Ağustos 2021; 18:19:34 >
  • quote:

TM 381. Si oldum. Kaf 2 - Kaf 3 - Kaf 4 çözdüm.

hocam kafların üzerine ekstra soru bankası bitirdiniz mi peki yoksa direkt deneme mi ? ödev testleriyle birlikte çok fazla soru ediyor zaten. tekrarları nasıl yaptınız ?

kaf-1 kullanmak çok mu zaman kaybı olur ? ekime kadar kaf-1 i bitirip ekimde kaf-2 ye başlamak geç mi sizce ? (eşit ağırlık, hedef 1k diyelim)

• tyt 7k say 14k (foruma göre başarı olmasa da mutluyum)

kaf+ücgen dörtgen vs kullandım gayet memnundum

fosfor tayfa olmadığın, düzgün kullandıgın sürece geliştirir...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayt için iyidir ama tyt eski nesil çözüyor mutlak değerde falan baya grafik üstünde duruyor

• Project Cupertino kullanıcısına yanıt

Karekök çözdüm üstüne sonra full deneme abandım. Tekrarlarmı denemeler ve karekök sayesinde yaptım. Zorlandığım yerleri nokta atışı bulup çalıştım. Artan azalanlık mesela ona baktım fln. Böyle tüm konuyu değil de nokta atışı tekrar etmeye çalıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Karekök çözdüm üstüne sonra full deneme abandım. Tekrarlarmı denemeler ve karekök sayesinde yaptım. Zorlandığım yerleri nokta atışı bulup çalıştım. Artan azalanlık mesela ona baktım fln. Böyle tüm konuyu değil de nokta atışı tekrar etmeye çalıştım

kaf-4 ü hangi ay bitirdiniz hocam ? ve edebiyat sosyale ne zaman başladınız ? ocak-şubat geç mi sizce ?

• gayet iyi hocam tebrikler. 4 kitabı da bitirdiniz mi ? üstüne ekstra olarak soru bankası bitirdiniz mi ?

• Project Cupertino kullanıcısına yanıt
    hocam 1’ den eksik kısımlar kaldı üstüne piyasada zaten bilinen kitapları cozerseniz pek bi eksik kalmaz bence (mat fatihi vs de dinleyerek)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.