Bildirim
Bu sigortacıların Allah belasını versin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kaç ay geçti ? -
1.5 ay geçti. 27 haziranda kaza yaptık sanayiye gönderdik ama hepsi oyaladı bizi. Exper pert diyor ama öğrendiğime göre tamir edilebilirmiş yani bir fiyat biçildi tamir için. Bazı ustalar da tamir edilir diyor. Ama sigorta amacı neyse "ödemem banane satın gitsin beğenmediysen dava aç" diyip duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
kaç ay geçti ?
Normal yolla kaybetsek bir şey demeyeceğim ama dolandırılarak hukuksuz bir şekilde aracı kaybetmek istemiyoruz.
Dava masrafları da fazlaymış 1 sene sürermiş işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Ağustos 2020; 0:0:20 > -
https://forum.donanimhaber.com/pert-arac-rayic-bedel-uyusmazligi-sigorta-tahkim--121652777-5#143977171quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76
1.5 ay geçti. 27 haziranda kaza yaptık sanayiye gönderdik ama hepsi oyaladı bizi. Exper pert diyor ama öğrendiğime göre tamir edilebilirmiş yani bir fiyat biçildi tamir için. Bazı ustalar da tamir edilir diyor. Ama sigorta amacı neyse "ödemem banane satın gitsin beğenmediysen dava aç" diyip duruyor.
Normal yolla kaybetsek bir şey demeyeceğim ama dolandırılarak hukuksuz bir şekilde aracı kaybetmek istemiyoruz.
Dava masrafları da fazlaymış 1 sene sürermiş işler.
Alıntıları Göster
bu konuda uzmanlar var hocam oraya yaz bi.
anlamadım tam olarak, sigorta pert etmiyorsa tamir masrafını ödemesi gerekmez mi ?
perte çıkarmıyorum demek ben bunu tamir edip sana veririm demektir. her araç tamir edilir ne olduğu fark etmez ama sigorta zarar edecekse perte çıkarmaz satar diye biliyorum.
bir de 2 ay normal sanırım bu işlerde. daha uzun sürenleri duydum.
-
Onu ben de anlamadım hocam sigorta bir değişik davranıyor. Bazı ustalar 20.000 e yaparım diyor ama bu ücret de çok fazla. Kredi çekecek halde değiliz. Araç b*k yoluna gitsin istemiyorumquote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
https://forum.donanimhaber.com/pert-arac-rayic-bedel-uyusmazligi-sigorta-tahkim--121652777-5#143977171
bu konuda uzmanlar var hocam oraya yaz bi.
anlamadım tam olarak, sigorta pert etmiyorsa tamir masrafını ödemesi gerekmez mi ?
perte çıkarmıyorum demek ben bunu tamir edip sana veririm demektir. her araç tamir edilir ne olduğu fark etmez ama sigorta zarar edecekse perte çıkarmaz satar diye biliyorum.
bir de 2 ay normal sanırım bu işlerde. daha uzun sürenleri duydum.
Alıntıları Göster
Şansa bak ya araca bugüne kadar bir şey olmadı koca tır çarptı. Cidden şu nazar olayına inanmak lazım belkide.
Akrabalarımız bile yardım etmiyor baya çaresiz hissediyorum kendimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Ağustos 2020; 0:11:18 >
-
Pert durumunda sigorta şirketi ne kadar ödeyecekti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50.000-58.000 arası bir fiyat önerdiler son olarak. Önceleri 40.000-45.000 arası bir fiyat söylüyorlardı.quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
Pert durumunda sigorta şirketi ne kadar ödeyecekti? -
Hangi sigorta şirketi hocam? -
Neova sigorta hocamquote:
Orijinalden alıntı: cankut1907
Hangi sigorta şirketi hocam? -
Sigortacın ne diyor hocam?
Çok masraflıymış eski model olduğu için orjinal parça bulunamazmış hasarlı diye kayıtlı kalırmış ileride sıkıntı çıkarır daha ucuza satmak zorunda kalırsınız gibi şeyler söyledi. 1 sene daha kullanabilsek yeter sonra önemli değil. Annem için önemli bu araba. Kadın daha hevesini alamadı.quote:
Orijinalden alıntı: sml_akyz
Sigortacın ne diyor hocam?
Araç kia magentis kore malı 2004 model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Ağustos 2020; 11:59:48 > -
Bu nazar da ne biçim birşeyse Almanlara yok, ABD lilere yok. bi Türklere var. yoldaş geçmiş olsun, konuya çok direkt dalmışsın. kasedi başa sar da öyle anlat. bir soluklan. -
Onarım yerine PERT etmek daha makul gelmiştir hocam
Hangisinden daha az zarar ediyorsa o şekilde işlem yaparlar
Pert etmek daha az zarar ettiriyorsa araç PERT
Onarım yapmak daha az zarar ettiriyorsa ONARIM
Aracınızın pert edilip satılmasını istemiyorsanız Şöyle yapabilirsiniz,
Sigorta aracınızı pert edip satma kararı aldıysa , aracınız pert edilince diyelim ki 100 bin tl araç raiç bedeli ödeyip aracın satışını vereceksiniz.
Sigorta şirketine aracınızın SOVTAJ bedelini yani hasarlı hali ile ettiği fiyatı sorun diyelim ki 65 bin olsun
100 bin - 65 bin = 35 bin TL , 35 bin tl tarafınıza ödenip dosyanın kapatılıp aracınızın tarafınıza bırakılmasını talep edebilirsiniz.
Tabi Aracı onartmak size kalıyor. -
sigortacılar birliğine bir yaz bakalım durumu. oradan birşey çıkabilir. -
Hocam parçaların tamiri gibi işlemler olacaksa boşverin perti daha iyi. Üstüne bir miktar daha koyar daha güncel model alabilirsiniz bence.quote:
Orijinalden alıntı: Bisikletçi76
Çok masraflıymış eski model olduğu için orjinal parça bulunamazmış hasarlı diye kayıtlı kalırmış ileride sıkıntı çıkarır daha ucuza satmak zorunda kalırsınız gibi şeyler söyledi. 1 sene daha kullanabilsek yeter sonra önemli değil. Annem için önemli bu araba. Kadın daha hevesini alamadı.
Araç kia magentis kore malı 2004 model
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yolda giderken (tünelde) Sol taraftan tır çarptı eğer araç dayanıklı olmasaymış ezilecekmişiz. O çarpmanın etkisiyle araç sağdan duvara çarptı hava yastıkları açıldı. Polis karşı tarafı %100 hatalı buldu. Ben de tam bilmiyorum ama bir tamir fiyatı söylediklerine göre onarılabilmesi lazım.quote:
Orijinalden alıntı: manisa_tr
Bu nazar da ne biçim birşeyse Almanlara yok, ABD lilere yok. bi Türklere var. yoldaş geçmiş olsun, konuya çok direkt dalmışsın. kasedi başa sar da öyle anlat. bir soluklan.
Madem fiyatı fazla geliyor taksitle olsun diyorum cevap alamıyorum. Yani karşı taraf hatalı olsa bile sigortası naz yapıyor. Araçtan ümidi kesiyor. Araçta top gibi değil yani bir şekli kaldı. Tabi işin teknik kısmını tam bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Ağustos 2020; 12:43:5 > -
Alabileceginiz max arayı alın. Perte çıksın daha iyi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Derdini seveyim ne kadar sacma bi konu .......
akrabalarinizda size yardim etmiyorsa var sizde bi tuhaflik kusura bakmayin..
Millet aracim perte ciksin diye ugrasir siz enteresan bi hallerdesiniz.
Perte cikart 1 ay lik arac kirala en ucuzundan illa sart sa 1 ay daha araba olsun bitsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 10 Ağustos 2020; 19:14:11 >
Sen ne saçmalıyon ya? Hayatın gerçeklerini öğrenememişsin herhalde. Bu memlekette akraba dediğin yaralı parmağa işemez zaten. Ne gibi bir tuhaflık olabilir?quote:
Orijinalden alıntı: Lınc
Derdini seveyim ne kadar sacma bi konu .......
akrabalarinizda size yardim etmiyorsa var sizde bi tuhaflik kusura bakmayin..
Millet aracim perte ciksin diye ugrasir siz enteresan bi hallerdesiniz.
Perte cikart 1 ay lik arac kirala en ucuzundan illa sart sa 1 ay daha araba olsun bitsin...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen ne saçmalıyon ya? Hayatın gerçeklerini öğrenememişsin herhalde. Bu memlekette akraba dediğin yaralı parmağa işemez zaten. Ne gibi bir tuhaflık olabilir?
|
Bu nazar da ne biçim birşeyse Almanlara yok, ABD lilere yok. bi Türklere var. yoldaş geçmiş olsun, konuya çok direkt dalmışsın. kasedi başa sar da öyle anlat. bir soluklan.
|
Benzer içerikler
- motoru yapılmış araba alınır mı
- geçmişte sattığım araçlar
- katılımevim yorumlar
- 44 psi kaç bar
- honda civic orjinal balata markası
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- togg ne zaman teslim edilecek 2024
- citroen fiyat listesi
- dacia jogger özellikleri
- mg marvel r fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X