sık sık indirim verdiğinden uber kullanıyorum taksiciler tarafından verilen puan ortalamam 4.69/5 4.5 civarı olan taksicilerde sürekli bi sıkıntı ile karşılaştım yok sadece nakit kabul ediyorum bilmemne yani puanlamalarda bi hakikat yok değil ama ben ağzımı bile açmıyorum inerken iyi günler diyip çıkıyorum insanlık gerçekten ölmüş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 13 Kasım 2023; 14:58:4 > |
Bu taksicilerin derdi ne?
-
-
Ehliyetin varsa tiktak veya getir arac kullan. İstanbulda taksiye mi binilir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam onla uğraşılır mı bi çarpsam hayatım kayar. Taksi iyidir zaten öyle maraz çıkartan taksiciye pek denk gelmedim işlerini yapıyorlar sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 13 Kasım 2023; 18:53:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kaskosu var araclarin bisey odemiyorsun. İstanbuldaki tkasiciler asiri simarik. O yuzden bu muameleyi goruyosun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4.64 oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksicilik çok sıkıntılı bir alt yapı üzerine yani daha doğrusu gelenek üzerine kuruludur
Taksi plaka sahipleri genelde hemen hemen hepsi istanbullu olmayan fakat şeytan görse yolunu değiştirir taşralı çarıklı adamlardır. bunlar zamanında bir şekilde bu plakaları almışlardır.. bu adamlar arabalarında çok nadir çalışırlar genelde şoförler çalışır. bu şoförler öyle emekli yaşlı tonton amca olanların sayısı %2 yi geçmez, öyle amcalar da zaten güzel semtlerin duraklarında çalışırlar.. geri kalanın çoğu sabıkalı, problemli, iş bulamayan taksicilik yapmaya gözünü karartmış insanlardır ki emin olun ist. herkes taksicilik yapamaz zor iştir.. bu yaşanılan keşme keş durum bu taksici profili getirisi budur. bir de bu işin yevmiye kısmı vardır. yani taksici mesela günlük 500tl + yakıt olarak ödemesi gerekir taksi plaka sahibine, kalan miktar fazla kazandığı kendi cebine kalır. bunu kotarabilmek için neler yapmayacaklarını siz düşünün artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 28 Kasım 2023; 1:56:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X