Şimdi Ara

Bu vatan bilgisayar beni delirtecek arkadaşlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/core-i3-4150-soket-1150-35ghz-3mb-cache-22nm-islemci.html

Arkadaşlar bugün bu işlemciyi vatandan almaya gittim internette gördüğüm 295 tL fiyatıyla parayı nakit ödüyecektim..Neyse mağazaya girdim görevliden işlemciyi istedim.Fiyatına baktı benim 'İnternete Özel' 295 lira gördüğüm fiyat bir anda 309 lira olarak karşıma çıktı..Haliyle çok şaşırdım bu aradaki farkın sebebini sordum bana son derece lakayitça bir cevap veren görevli aradaki farkın kargo ücreti olduğunu söyledi..E smdi sormak lazım ki sordumda ben mağazaya kargo ücreti ödememek için geliyorum e be gerizekalı gelmiş bana böyle söylüyor gelsenizde gelmesenizde ödüyeceksiniz bu kargo ücretini dedi bende bu ne saçmalık almıyorum dedim çıktım vatandan halbuki daha önce msı b85-g43 anakartı internete özel fiyatından almıştım..Büyük bir saçmalık var ortada terbiyesizce lakayıtça davranışlarıda yokmu beni sinir ettiler kendimi zor tuttum..yokmu bir vatan çalışanı aranızda bu konuya açıklık getirsin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

İntel Core i3 4150

http://www.vatanbilgisayar.com/core-i3-4150-soket-1150-35ghz-3mb-cache-22nm-islemci.html

Arkadaşlar bugün bu işlemciyi vatandan almaya gittim internette gördüğüm 295 tL fiyatıyla parayı nakit ödüyecektim..Neyse mağazaya girdim görevliden işlemciyi istedim.Fiyatına baktı benim 'İnternete Özel' 295 lira gördüğüm fiyat bir anda 309 lira olarak karşıma çıktı..Haliyle çok şaşırdım bu aradaki farkın sebebini sordum bana son derece lakayitça bir cevap veren görevli aradaki farkın kargo ücreti olduğunu söyledi..E smdi sormak lazım ki sordumda ben mağazaya kargo ücreti ödememek için geliyorum e be gerizekalı gelmiş bana böyle söylüyor gelsenizde gelmesenizde ödüyeceksiniz bu kargo ücretini dedi bende bu ne saçmalık almıyorum dedim çıktım vatandan halbuki daha önce msı b85-g43 anakartı internete özel fiyatından almıştım..Büyük bir saçmalık var ortada terbiyesizce lakayıtça davranışlarıda yokmu beni sinir ettiler kendimi zor tuttum..yokmu bir vatan çalışanı aranızda bu konuya açıklık getirsin lütfen.

potur arkadas vatanda calisiyor yardimci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfylmz08 -- 29 Haziran 2014; 15:09:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

quote:

İntel Core i3 4150

potur arkadas vatanda calisiyor yardimci olur

arkadaşı konuya bekliyoruz lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Yakınsa ;

http://www.gold.com.tr/intel-core-i3-4150-3-5ghz-3m-hd4400-lga1150-islemci_u

Abi iade cekimde var vatandan almak zorundayim biyerde..

• Hangi Vatan Bilgisayar şubesinde yaşandı bu olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

Hangi Vatan Bilgisayar şubesinde yaşandı bu olay?

Ankara Keçiören Şubesi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baran18 kullanıcısına yanıt
    İnternete özel ürünler ve mağaza içi ürünler arasında fiyat farklılığı yaşanabiliyor öncelik olarak onu söyleyeyim. Sebepleri ise mağaza çalışan personel sayısı ve ürün stok bekleme durumu. Yaşadığın sorunu gayet iyi anlıyorum, ve durumu başarılı bir şekilde dile getirebilecek herhangi bir insan karşına çıkmadığı için bu konuda şikayetini söylüyorsun. Daha öncesinde evet söylediğin konuda haklısın, internet satış ürünleri mağazadan teslim edilebiliyor ve o fiyattan verilebiliyordu. Ancak artık böyle bir şey söz konusu değil, gördüğün fiyat garantisi var Vatan Bilgisayarda ama bu ancak rakip firmalar için geçerli. Yardımcı olabildiysem eğer ne mutlu bana, başka sormak istediğin bir konu var ise yardımcı olabilirim.
  • quote:

İnternete özel ürünler ve mağaza içi ürünler arasında fiyat farklılığı yaşanabiliyor öncelik olarak onu söyleyeyim. Sebepleri ise mağaza çalışan personel sayısı ve ürün stok bekleme durumu. Yaşadığın sorunu gayet iyi anlıyorum, ve durumu başarılı bir şekilde dile getirebilecek herhangi bir insan karşına çıkmadığı için bu konuda şikayetini söylüyorsun. Daha öncesinde evet söylediğin konuda haklısın, internet satış ürünleri mağazadan teslim edilebiliyor ve o fiyattan verilebiliyordu. Ancak artık böyle bir şey söz konusu değil, gördüğün fiyat garantisi var Vatan Bilgisayarda ama bu ancak rakip firmalar için geçerli. Yardımcı olabildiysem eğer ne mutlu bana, başka sormak istediğin bir konu var ise yardımcı olabilirim.

Aynen adamlar okadar sacma ve bilincsizki ne soylediklerini bilmiyorlar iletisime gecemiyoruz..vatan calisanimisiniz ? Eger oyleyse bir siz bakarmisiniz sistemden urunun fiyatina

• En iyisi internetten alışveriş yapmak vatan matan hikâye...

Hafta sonu gitmemiş iseniz internete özel fiyatından vermiyorlar. Hafta sonu indiriminde (ya da hafta sonunda) internete özel fiyatı geçerli oluyor. Onun dışında hafta içi o fiyattan almak istiyorsanız internetten sipariş etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Hafta sonu gitmemiş iseniz internete özel fiyatından vermiyorlar. Hafta sonu indiriminde (ya da hafta sonunda) internete özel fiyatı geçerli oluyor. Onun dışında hafta içi o fiyattan almak istiyorsanız internetten sipariş etmelisiniz.

Bugun gittim almaya hatta indiriminde oldugunu soylediler nasil bir indirimse artik

Mağaza sistem fiyatı şu an için 309 TL Kdv dahil fiyatı.
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 23:18:19 >
  • Bende vatanda çalışıyorum yanlış bilgi verilmiş size. internete özel fiyatları biraz daha düşük yapıyorlar rekabet fiyatlarından dolayı. Üründen ürüne değişiyor bu en çok ssd'de karşınıza çıkar bu durum ama genede çoğu ürün mağaza ile aynı fiyatta. İnternete özel yazıyor zaten bu ürünlerde ama internete özel değil web'e özel 20 adet kaldı gibi bir şey yazıyorsa fiyat çok daha uygun oluyor. internete özel yazan ürün ile mağazada satılan ürün arasında kargo parası kadar fark oluyor genelde.

Kısacası saçma ve benim gibi oem parçaları satan insanlar için eziyet oluyor bu durum. Günde 50 kişiye internete özel demek zorunda kalıyoruz ve fiyatı biz koymuşuz gibi bize laf söyleyip gidiyorlar. Arkadaşın rahatlığıda burdan geliyordur alışmıştır internete özel demeye Kargo ücreti kısmı yanlış bilgi ama kargo ücretide bi 10 tl ye yakın tutuyor diye biliyorum aynı hesaba geliyor yani.

Gerçekten baya fark olan ürünlerde ekran kartı diyelim nette 1200 tl mağazada 1500 tl atıyorum eğer ilgili bir satıcıysa ürün yönetiminden indirim talep edebiliyor ama bunlarda kolay şeyler değil. Başka mağazada daha uygun bulursanız aynı fiyata vatandan veriyorlar çoğu zaman. Onlarında işlemleri hemen tamam bu fiyattan alın şeklinde değil mail at onay al sonra onaylattır vs uğraşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Bende vatanda çalışıyorum yanlış bilgi verilmiş size. internete özel fiyatları biraz daha düşük yapıyorlar rekabet fiyatlarından dolayı. Üründen ürüne değişiyor bu en çok ssd'de karşınıza çıkar bu durum ama genede çoğu ürün mağaza ile aynı fiyatta. İnternete özel yazıyor zaten bu ürünlerde ama internete özel değil web'e özel 20 adet kaldı gibi bir şey yazıyorsa fiyat çok daha uygun oluyor. internete özel yazan ürün ile mağazada satılan ürün arasında kargo parası kadar fark oluyor genelde.

Kısacası saçma ve benim gibi oem parçaları satan insanlar için eziyet oluyor bu durum. Günde 50 kişiye internete özel demek zorunda kalıyoruz ve fiyatı biz koymuşuz gibi bize laf söyleyip gidiyorlar. Arkadaşın rahatlığıda burdan geliyordur alışmıştır internete özel demeye Kargo ücreti kısmı yanlış bilgi ama kargo ücretide bi 10 tl ye yakın tutuyor diye biliyorum aynı hesaba geliyor yani.

Gerçekten baya fark olan ürünlerde ekran kartı diyelim nette 1200 tl mağazada 1500 tl atıyorum eğer ilgili bir satıcıysa ürün yönetiminden indirim talep edebiliyor ama bunlarda kolay şeyler değil. Başka mağazada daha uygun bulursanız aynı fiyata vatandan veriyorlar çoğu zaman. Onlarında işlemleri hemen tamam bu fiyattan alın şeklinde değil mail at onay al sonra onaylattır vs uğraşıyorsun.

Hocam ben bu islemciyi nezaman 295 ve alti fiyata alabilirim

• Neye ne zaman indirim gelir 5 dk sonra neyin fiyatı düşcek bilemiyoruz ürün yönetimi karar verir bunlara. illa benden bir cevap istiyorsan dolar düştükçe fiyatı düşer.
  • quote:

quote:

Şelalenin ordaki mi ?:D Ben keçiörende oturuyorum.İstersen gel basalım vatan bilgisayarı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Neye ne zaman indirim gelir 5 dk sonra neyin fiyatı düşcek bilemiyoruz ürün yönetimi karar verir bunlara. illa benden bir cevap istiyorsan dolar düştükçe fiyatı düşer.

Tm hocam cok tesekkur ederim.Buradaki afedersiniz beyinden yoksun calisanlardan kurunun yaninda yasta yanar misali butun vatan calisanlari bunlar gibi goruluyor nitekim sizin gibi bilgili calisanlarda varmis l

• quote:

Orijinalden alıntı: İçinden Geçicem

quote:

quote:

Şelalenin ordaki mi ?:D Ben keçiörende oturuyorum.İstersen gel basalım vatan bilgisayarı :D

Aynen selaleye yakin.. abi onlari basan basmis carpmis belli birileri yoksa bu kafa bir insanda zor yani :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.