Şimdi Ara

BUGATTI VEYRON 2008 ILK VE SON FIRSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/bugatti_veyron_2008_ilk_ve_son_firsatWQQaXQQ7174877WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/dupontcars_2008_bugatti_veyron_16_4_WQQaXQQ7180721WQQpXQQdisplayitem

16/4 Veyron

1.500.000 €

2008 Model, 0km, UNIQUE NUMBER, EURO VERSION ( T1 EXPORT ), BRANDING PACK FULL, ÖZEL CALIPER ARAC RENGINDE, 2 1 ANAHTAR, 1 SPEED KEY ( HIZ ANAHTARI ) ÖZEL SIYAH / SIYAH KOMBINASYONU, CUIO SAHARA BEIGE ( KARAMEL BEJ DERI ), ARAC TESLIMATI 28.03.2008, SATIS FIYATI: 1.500.000 EURO, ÖTV & Vergi haricinde..., EXTRA: COC / T1 / E1 / C1 /CAR PRODUCTION NUMBER (CPP) FABRIKA CIKIS BELGELERI MEVCUT,

İstanbul (Anadolu Yakası) / Beykoz
    İlan Tarihi 19-03-2008
    Marka Bugatti
    Model 16/4 Veyron
    Km 0
    Yıl 2008
    Motor Hacmi 4001 cm3 yukarısı
    Motor Gücü / Beygir 401 ve üzeri
    Renk Siyah
    Vites Otomatik
    Kasa Tipi Coupe (2 kapı)
    Yakıt Tipi Benzinli
    4 x 4 Hayır
    Durumu Satılık
    Türü Sıfır
    Yabancıdan Yabancıya Yabancıdan Yabancıya
    Kimden Sahibinden

Fiyat biraz fazla geldi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper83 -- 21 Mart 2008; 21:18:03 >

• nihayet Kral geldi

fiyatı beklenenin altında
  • aLLa aLLa aLıcısı çıkmamış mı haLa.Bu arabayı aLcak insanLarında hiç böyLe siteLere girebiLceğini tahmin etmiyorum waLLa.
  • Park sensörü bile yokmuş

Şaka bir yana dünyanın en hızlı bir otomobili bu.

Slr McLaren, Viper , Enzo gibi arabarla yarışmış. Hepsi toz yutmakla yetinmiş.
  • İyi paraymış valla 1,5M€

http://www.sahibinden.com/eb-_110_gtWQQaXQQ7206189WQQpXQQdisplayitem

Bence bu ilan daha ilginç,10 küsür yaşındaki Bugatti sıfır km F430dan pahalı
  • bugatti her dönem en pahalı bir otomobil markası olma özelliğini taşıyan tek Firma
  • Ben pek inanamadım. Hatta ergin abiyle kritiğini yaptık biraz da, ilanı veren şahsın yazdığı bg group'un otomotivle pek alakası yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 21 Mart 2008; 21:36:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Ben pek inanamadım. Hatta ergin abiyle kritiğini yaptık biraz da, ilanı veren şahsın yazdığı bg group'un otomotivle pek alakası yok galiba

o kırmızı araba ne şimdi coşkunum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

İyi paraymış valla 1,5M€

http://www.sahibinden.com/eb-_110_gtWQQaXQQ7206189WQQpXQQdisplayitem

Bence bu ilan daha ilginç,10 küsür yaşındaki Bugatti sıfır km F430dan pahalı

evet hocam bu daha ilginç.340.000 € yok artık

• quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Ben pek inanamadım. Hatta ergin abiyle kritiğini yaptık biraz da, ilanı veren şahsın yazdığı bg group'un otomotivle pek alakası yok galiba

o kırmızı araba ne şimdi coşkunum ?

Bence tek kapı Astra hb, 2000 modelleri astra g miydi neydi, bence ondan

• valla yusuf
    o araç yine o yıllarda en hızlılardandı.
    rakibi jaguar J220 modeli idi.

yalnız içindeki plasik kalitesi muazzam kötü.
    şimdiki bugattinin içine audi dokunmuş
  • Takas yapılabiliyor mu acaba? Megane'yi verip üzerine 1.485.000 Euro versem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

Takas yapılabiliyor mu acaba? Megane'yi verip üzerine 1.485.000 Euro versem?

ÖTV ve vergiler bi okadar daha lazım sanırım
  • Nedense beğenmiyorum bu arabayı bunun yerine Masserati'yi tercih ederim...Çok fazla...
  • quote:

• Yok arkadaş inanırım adam siyah / siyah kombinasyonu getirmiş. Çüş artık ya . Siyah araba takıntımız var tamamda VEYRON uda siyah getirilmezki . !!!!
  • Bidakka detayı kaçırdık : SATIS FIYATI: 1.500.000 EURO, ÖTV & Vergi haricinde ötv ve diğer vergiler dahil olursa ?
  • quote:

iyi fikirmiş aslında..
  • 1.500.000 avroya ilk once %84 ötv uygulayın daha sonra bu fiyatın üstünden bide %18 kdv ekleyin daha başka bindirimler varsa bilemem ama arabanın fiyatı 3milyon avroyu geçer
  • teknik olarak bilmemde görsel olarak ne kadar gereksiz bir araç bu böyle, 1.5 milyon euroya bundan 10 kat güzel 10 tane araba alırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.