Şimdi Ara

Bunalımdayken iyi Gelen Filmler Öneri;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem kişisel hem ailevi sorunlar nedeniyle biraz olsun bunalımdayım yani hafif hafif bi depresyon var bana yardımcı olabilecek iyi gelebilecek film tavsiyeleri istiyorum.Örn; Umudunu Kaybetme, Şimdi ya da Asla gibi etc.

• bunalımdaysan film niye seyrediyorsunki.kendini bir odaya kapatıp herşeyden uzaklaşabileceğinimi sanıyorsun.bence çık dışarı gez balık tutmaya git.veya doğada yürüyüş yap.ağaçları incele.böcek çiçek manzara resimleri çiz.maket araba veya uçaka gemi yapabilirsin mesela..kendini bir kutuya hapsetmek çok anlamsız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox -- 8 Ağustos 2012; 21:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bunalımdaysan film niye seyrediyorsunki.kendini bir odaya kapatıp herşeyden uzaklaşabileceğinimi sanıyorsun.bence çık dışarı gez balık tutmaya git.veya doğada yürüyüş yap.ağaçları incele.böcek çiçek manzara resimleri çiz.maket araba veya uçaka gemi yapabilirsin mesela..kendini bir kutuya hapsetmek çok anlamsız..

eğer yaşadığın yer istanbul ise bunlar hayal. misal ben şirinevler'de oturuyorum. o doğa dediğin yer burdan ütopya gibi duruyor. burdan aşağı inince tek gördüğüm kaldırım, alışveriş merkezi, birbirlerini yiycek gibi dolaşan insan tabakası, çarpık kentleşmenin allahı! sokak başına düşen bir ağaç! dediğin yerlere ulaşman için toplu taşıma aracına binip (metrobüs) ite kalka, terden geberene kadar anca gidiyorsun. ki çocuk bunalımdaysa insan içine çıkmak en son yapacağı şeydir. bana kalırsa istanbul'da yaşamak başlı başına bir toplumsal depresyondur. ben yılın çeyreğini izmir'de geçiriyorum. övmek için demiyorum ama izmir'de veya anadolu'da bu tür sorunlar yok. canın mı sıkıldı? in aşağı yemyeşil, park, göl, orman oh mis.
    istanbul 3. sınıf bir medeniyet şehridir. umarım bir gün temelli terkederim şu şehri.
    her neyse konuya gelicek olursak sana film önereyim bir kaç tane dostum.

into the wild izlediysen önerecek film daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 8 Ağustos 2012; 22:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

bunalımdaysan film niye seyrediyorsunki.kendini bir odaya kapatıp herşeyden uzaklaşabileceğinimi sanıyorsun.bence çık dışarı gez balık tutmaya git.veya doğada yürüyüş yap.ağaçları incele.böcek çiçek manzara resimleri çiz.maket araba veya uçaka gemi yapabilirsin mesela..kendini bir kutuya hapsetmek çok anlamsız..

eğer yaşadığın yer istanbul ise bunlar hayal. misal ben şirinevler'de oturuyorum. o doğa dediğin yer burdan ütopya gibi duruyor. burdan aşağı inince tek gördüğüm kaldırım, alışveriş merkezi, birbirlerini yiycek gibi dolaşan insan tabakası, çarpık kentleşmenin allahı! sokak başına düşen bir ağaç! dediğin yerlere ulaşman için toplu taşıma aracına binip (metrobüs) ite kalka, terden geberene kadar anca gidiyorsun. ki çocuk bunalımdaysa insan içine çıkmak en son yapacağı şeydir. bana kalırsa istanbul'da yaşamak başlı başına bir toplumsal depresyondur. ben yılın çeyreğini izmir'de geçiriyorum. övmek için demiyorum ama izmir'de veya anadolu'da bu tür sorunlar yok. canın mı sıkıldı? in aşağı yemyeşil, park, göl, orman oh mis.
    istanbul 3. sınıf bir medeniyet şehridir. umarım bir gün temelli terkederim şu şehri.

+1

Şirinevler kısmına katılıyorum.. Orası anlatılmaz yaşanır.

• bazen sahil kenarları filmlerdeki kadar yakın olmayabiliyor kişilere dışarı çıkıp toz ve aşırı nem çok iyi geleceğini sanmıyorum cebimde param olsa ramazandan sonra gideceğim yer belli de neyse.
  • ben yalovada yaşıyorum evimizin dibi bahçe zeytin mandalna incir.domates ,biber patlıcan ve bir kaç meyve daha olduğu için yazmıyorum kısa kesiyorum, bu durumdaysan maket alıp uğraşabilirsin,aklın başka yerlerde olması iyidir..filim seyredereke sadece kendini hantallaştırırsın.spor yapabilirsin.yatarak kendini geliştiremezsin.istanbulu bende sevmiyorum ne zaman o tarafa gelsem başım ağırmaya başlıyor..2 sene evvel köye gitmiştim hopanın bir köyü..bizim oralarda toprağın içinden kendiliğinden çıkan ve yaz kış buz gibi olan sudan içesim geldi..valla konuyla alakalı değildi ama içimden geldi yazı arasına sıkıştırdım.olm kopun gidin oralardan.harbi diyorum.şehirlerde yaşayanların çoğu psikolojik durumları bozuk insanlar.herkes tavuk gibi çok katlı binalarda kümese kapatılmış gibi bir hayat yaşıyorlar..mesela bu gün kalkıp bahçede tulumbadan su çekip bahçeyi suladım..üzüm topladım beyaz ve siyah üzüm domates patlıcan ve salatalık topladım.bir şeyler yetiştirmek üretmek ve bunun karşılığını almak insana büyük bir keyif veriyor.insan yetiştirmek gibi bir şey..bir iki haftayada kabaklar tamamen yeti,şmiş olur.yalovaya işiniz düşerse kabak tatlısı yemeye beklerim..ulan konu neredeydi nereye geldim be...siz hiç derenin içinde sofra kurupta iftar açtınız mı?ben açtım izmitte barajınoralarda böyle yerler var annenize babanıza söyleyin betonun içine gömülmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Paradise

Hem kişisel hem ailevi sorunlar nedeniyle biraz olsun bunalımdayım yani hafif hafif bi depresyon var bana yardımcı olabilecek iyi gelebilecek film tavsiyeleri istiyorum.Örn; Umudunu Kaybetme, Şimdi ya da Asla gibi etc.

insanın başına ne geliyorsa zaten ailevi sorunlardan geliyor. nedir bizim bu çektiğimiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film olarak zohan a bulaşma önerebilirim ben olsam how ı met your mother seyrederdim dizi ama çok fena kafa dağıtıyor
  • Google da " Feel Good Movies " diye arat dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barışçı

Dostum bu film fena değildir tavsiye ederim:

Ayrıca kendi dışına çıkmak, başka kültürlerin insanlarını tanımak, başka insanların dertlerini öğrenmek insanı olumlu yönde etkileyen bir şeydir. Beni etkilemiş filmlerden:

Bir de konuyu sinema bölümüne açarsan istediğin yanıtları alma şansın daha fazla olur.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_218/tt.htm

Kurosawa gercekten iyidir.
    Barefood Gen'in mangasını okumuştum,olanlar üzmüştü beni.
    Hotaru No Haka ise bambaşka bir film. İzledikten sonra birşeyler katılıyor hayata bakışınıza.

Böyle sanatsal filmlere yönelmek lazım. Ticari amaçla yapılmış filmler -Yada masallar mı demeliyim ?- kendini tekrarlıyor, aynı çizgide ilerliyor ve izleyene hiçbir şey katmıyor.

• Çok iyi film

• Sarıyer'de Garipçe adında bir köy var imkanın varsa oraya git derim. Şehirden uzak çok şirin bir köy. 1 gün oralarda bulunman seni rahatlatacaktır sanırım. En azından beni çok rahatlatmıştı şehirden biraz da olsa uzaklaşmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

her neyse konuya gelicek olursak sana film önereyim bir kaç tane dostum.

into the wild izlediysen önerecek film daha çok.

aklımdakileri okudun istanbul gibi bi yerde yaşıyosak bu tür şeyler çok zor istanbul dışına çıkmak istesen çıkana kadar ki yaşayacağın eziyet dönerken ki yaşayacağın eziyet buna değmeyecektir

• 3 idiots
  • 3 idiots

• dizi olarak how i met your mother izle

• Tek geçerim

• Çılgın Hırsız 1 ve 2 çok gülmüştüm ben izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyurgezzer -- 4 Aralık 2013; 23:25:09 >
  • Winter Paradise kullanıcısına yanıt
    girl, interrupted
    dan in real life
  • Cast Away önerebilirim, iyice depreşmek istiyorsan lilya4ever izle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.