Şimdi Ara

Burger King'de kolayı düşürdüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün burger king'e gitmiştim.Menüyü alırken yanlışlıkla kolayı düşürdüm. Sonra herkes bana baktı.Rezil olmuşmuyumdur sizce ?

• arkadasta bi yerde kolayi dokmustu diplerdeydik hic caktirmadan yemeye devam etti ve biter bitmez tuyduk ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

niye rezil olayasınki ? insanlık halidir düşürmüşsündür olabilir yani böyle şeyler.dün senin bugün benim başımada gelebilir.Millet kolayı düşürdüğün için baktı.Rezil oldugun için değil bunu unutma.Millet kolayı düşürürken bi bakış atmıştır daha sonra önlerindeki yemegi yemeye devam etmişlerdir.Yani büyütülcek bir olay yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

niye rezil olayasınki ? insanlık halidir düşürmüşsündür olabilir yani böyle şeyler.dün senin bugün benim başımada gelebilir.Millet kolayı düşürdüğün için baktı.Rezil oldugun için değil bunu unutma.Millet kolayı düşürürken bi bakış atmıştır daha sonra önlerindeki yemegi yemeye devam etmişlerdir.Yani büyütülcek bir olay yok

Alıntıları Göster
    O sen miydin cidden?
    Ahhhahahha tesadüfe bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Ne rezil olcaksın. Biz büyük boy kola düşürdük gittik istedik bir tane daha küçük boy verdiler, ama verdiler. Geçen de 2 milkshake döktük. Bize ne kardeşim dökülüyor sanki bilerek dökmüşüz. Hiç utanılacak rezil olacak bir şey yok. Eğer aşağılayıcı şekilde bakanlar varsa demekki onlar daha önceden çok dökmüşler ve kendilerini rezil hissetmişler, sonra "bakın sadece ben dökmüyorum o da döküyor" pskolojisiyle sana bakmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosyal Mario -- 8 Ağustos 2010; 12:52:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Mario

Ne rezil olcaksın. Biz büyük boy kola düşürdük gittik istedik bir tane daha küçük boy verdiler, ama verdiler. Geçen de 2 milkshake döktük. Bize ne kardeşim dökülüyor sanki bilerek dökmüşüz. Hiç utanılacak rezil olacak bir şey yok. Eğer aşağılayıcı şekilde bakanlar varsa demekki onlar daha önceden çok dökmüşler ve kendilerini rezil hissetmişler, sonra "bakın sadece ben dökmüyorum o da döküyor" pskolojisiyle sana bakmışlar.

Alıntıları Göster
    fişi götür tekrardan cola alabiliyorsun:p ayrıca millet cola düşürmeyi bırak, mekanlara kusuyor, onlar rezil olmuyorda, sakarlığın mı rezil edecek seni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Mario

Alıntıları Göster
    İnsanlık hali. Olabilir. Takma kafana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

fişi götür tekrardan cola alabiliyorsun:p ayrıca millet cola düşürmeyi bırak, mekanlara kusuyor, onlar rezil olmuyorda, sakarlığın mı rezil edecek seni.

Alıntıları Göster
    normaldir takma kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

İnsanlık hali. Olabilir. Takma kafana.

Alıntıları Göster
    biz dondurma düşürmüştük yenisini vermişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

biz dondurma düşürmüştük yenisini vermişlerdi

Alıntıları Göster
    Benim üstüme kola dökmüştü kadının teki kasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne rezil olacan yahu.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Boşver kanka bi üçlü saralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

Alıntıları Göster
    Bakanlara bağırsaydın ne bakıyosunuz diye rezil falan olmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoUnderstand

Boşver kanka bi üçlü saralım

Alıntıları Göster
    sevgilimle gittiğimiz aklıma geldi, o da alırken düşürmüştü nasıl becerdi anlamıyorum gereksiz bi sinirlenme olmuştu bende, gidip yeni içecek almamıştık, 50-55 yaşlarında bir müşteri amca kola getirmişti bize sağolsun, bu da öyle bi anımdır neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoyevski

Ne rezil olacan yahu.

Alıntıları Göster
    dikkat çekmişsin işte <3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

o da birşey mi ben kadının üstüne döktüm sonra bizzat temizletti [oh yeah beybi.gif]

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bence rezil olmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Haklısın ama anlatış tarzın komik geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.