|
Bildirim
Köpekler üstüne oturursa sıkıntı
|
Devamlı bozulmaz ise güzel proje.
|
Şu sarı şeyleri( kaldırımlardaki benzer olanlardan bahsediyorum) özellikle görme engelliler için yapıyorsunuz biliyoruz. Daha fazla yapılmalı.
Ancak nasıl bir maddeden yapılıyor bilmiyorum ama en ufak bir buzlanmada kayak merkezlerindeki buz zeminden daha kaygan oluyor. Yağmurda bile aşırı kayganlaşanlara denk geliyorum. Bot ayakkabı bilme çare olmuyor buzlandığında. Hayır bir de kaldırımda olanlar öyle dandik yapılıyor ki, görme engellilerle alay etmek için konulmuş gibi. Düz çizgi yerine yamuk yumuk yapılanlar mı dersin, kazı çalışması sonrası bütünlüğü bozulmuş kesik kesik olması mı dersin vs ne tür gariplik ararsan var. Yapıyorsunuz bari düzgün yapın, beceremiyorsanız hiç bulaşmayın. |
Çok büyük buluş aferim yaya geçitlerinde devrim olmuş. Eli poposuna çengel vatandaş ışık altındaki butona basacağına durması gereken alanda durunca yeşil yanacak. Bizim millet zaten çok kültürlü olduğu için üstgeçit olan yerde alt geçitten geçiyorsa kesin o sarı bölgede durup yeşil yanmasını bekler.
AKP'li şirketlere yeni akar bulmuş sn belediye başkanı. Masterchef yarışmasına bile belediye bütçesinden para verdiler... Bursa gibi bir şehrin masterchef in reklamına ihtiyacı vardı zaten... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 20 Aralık 2023; 23:7:9 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 21 Aralık 2023; 11:33:20 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kiptaş mı? Askeri alanları talan eden TOKİ emlak konut 10 misli bina yapıyor... Hemde ormanlık alanlara... Kiptaş gene orman arazisinde değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yorumuma TOKİ'yide ekliyorum da Kiptaşın talanını savunmak? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 21 Aralık 2023; 16:12:44 > |
|
|