Şimdi Ara

C4 Grand Picasso alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1 yıldır sıfır km olarak aldığım Opel Combo 1.5 Edition EAT8 otomatik vites aracımı kullanıyorum. Şuan bir miktar nakit ihtiyacım var. 2009 model Citroen Grand Picasso 1.6 HDI otomatik bir araçla takas düşünüyorum. Bu araç alınır mı sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandPicasso MPV sınıfında geçen bir araç ve 2. eli zayıf bir araç. Nakit ihtiyacından dolayı aracınızı satarken ileride bunu da nakite çevirmek için piyasa aracı tabir edilen piyasası hızlı araçlara bakmanızı öneririm. Çünkü sıfır araçtan 15 yaşındaki araca geçince bir an önce yeni araca geçmek isteyeceksiniz ve bu iş belki bir kaç basamak şeklinde olacak. Onun için de piyasa araçlarına bakmanızı öneririm.

• Selamlar.Aşağıdaki konuya bir bakın isterseniz. Sevenlerin yanında nefret eden de var. Uygun fiyatından dolayı elden ele geçen bir arabaysa baktığınız, sizi üzme ihtimali yüksek olacaktır. Net söylenebilecek tek şey var , şu anki arabanızın şanzımanından sonra , citroen'dekine lanet okursunuz.

https://forum.donanimhaber.com/grand-c4-picasso-2007-2013-ilk-surus-izlenimi--16688035-535

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanzımanı DSG, EDC gibi şanzımanlardan daha sorunsuz ve CVT gibi şanzımanlardan daha uzun ömürlüdür, yağını değiştir, serviste güncellemesini yaptır, şanzımana yeni yazılım atsınlar geçişleri DSG gibi olur.

C4 Picasso NCAP'ten 5 yıldız almış, güvenli bir araç. Takas için uygundur ama metalik renkse seramik kaplama şart.

• fractal design kullanıcısına yanıt

50 senelik Toros türevi arabalar podyum podyum geziyor 2009 Picasso'nun mu ikinci eli ağır olacak?

C3, C3-C4 Picasso vs. bunların ikinci eli çok iyidir, özellikle C3 C4'ten daha çok para ediyor.

• ben soförlüğü bu arabada öğrendim. bu arabanın bile altının vurduğu yollar vardı. nerden nereye ...

sevgili konu sahibi, aracın km si yazılmamış ama markadan ayrı yüksek km li hiç bir dizel alınmaz. derdi tasası bitmez dizelin benzinde 3 liraya yapılan iş dizelde 7 lira . benzinlisi bulunursa güzel arabadır ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c3 alınır mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 206 cabrio alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir tanidigimiz sifir aldi hala kullaniyor 2 cocuk geniş bagaj.Abisinde de bir ust kasası var onun şanzimanı tam otomatik.

Yari robotize otomatik kullanirim rahatsız olmam
    direksiyon zemberegi donmemesi tuhaf gelmezse gostegeler ortada olmasina takilmazzan al hocam.

Dizel Motor 2 ci nesil ford focuslardaki motor dv6 potansiyel olarak ayni turbo sorunlari vesaire bundada oluyor.

2 ci elide gitmiyorki fiyatları ayni yaş sedan arabalardan assagida.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Kasım 2024; 12:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Fransa'da gurbette kaldım 8 sene köy yollarında bile kaymak asfalt, şeritler, dubalar vs. vardı.

Ankara'nın güncel şehir içi yollarından daha iyiydi.C4 Grand Picasso alınır mı? 

Şoförlüğü bu arabada öğrendim deyince laf, bir an Japon cular gibi 50 sene bindim tık demedi halen biniyoruma gelecek sandım.

Japoncular gibi konuşursam 1945'te Normandiya paket 2CV aldım 80 senedir biniyorum tık demedi fln demem lazım.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Km 200.000

• Satış kaygısı düşünülerek araç alınmaz. İhtiyacınızı görecekse c4 picasso alınır da binilir de satılır da. 10 yıldır kullanırım bakımlı oldukça üzmez kroniklerin çözümü basittir. Uzun yol yapmak harikadır. Önde orutan da arkada oturan da rahat eder. Keyifli yolculuk yapar.

• 2010 model grand picassoyu yaklaşık 1.5 sene kullandım. Ne kadar kronik sorunu varsa hepsi bana denk geldi diyebilirim. Eğer araç temiz ve bakımlı değilse hiç bulaşmayın. Satma konusuna gelecek olursak, 15 gün gibi kısa bir sürede geçen sene sattım. (Yalnız hala arabayı özlüyorum, kendine çok alıştıran bir araç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Y.S -- 13 Kasım 2024; 16:49:32 >
  • 44 yaşındayım. Kimsenin satamadığı, elinde kalan araç görmedim.

• auto_man A kullanıcısına yanıt

50 yaşındayım,

Sorunlu araç 2006 model Colt Otomatik aracı kimseye satamadım, nihayetinde perte çıkarıp sigorta firmasına sattım...

• Çok beğendiğim ve almayı düşündüğüm araçtı zamanında, manuel şanzıman olmadığı için vazgeçmiştim,

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    İstisnalar illa ki olur. Ama genelleme yapmak yanlış olur. Ben çevremde gördüklerim üzerinden yorumladım. Bir başkası aylarca uğraşır, ölü parasına satar.

Arkadaşım suzuki liana diye bir araç aldı. Araba arızalandı. Ankara dan parçayı bulduk kargolayıp gönderdiler.

İlan yayına girer girmez biri aradı aldı gitti.

Öncesinde chevrolet lacetti, daewoo lanos, peugeot 405 aldı sattı. Bence temiz aracı değerinde her zaman satarsın.

Bende ilk sahibi olduğum uno vardı. 2012 yılında ilana koymadan, satmayı bile düşünmeden isteyen bir tanıdığa sattım. O zamanda motorundan dolayı kimse uno tavsiye etmiyordu

Birşey satmak birazda şans işi.

• serhatcn kullanıcısına yanıt

çöp...

• Vazgeçtim, yorumlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.