Şimdi Ara

CADDY YAKIT TÜKETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar slm herkeze.oncelıkle tıcarı araclar dedıkmı her forumda buyuk kıyamet kopuyo o yuzden burda ben hangı araba daha ıyı polemıgı yapmak ıstemıyorum.ben sadece caddy kullanan arkadaslardan caddy nın S.içi ve Ş.dışı yakıt tuketım degerlerını merak edıyorum.yardımcı olursanız sevınırım

• Dostum Caddy Topiğindeki sayfaları okumanı tavsiye ederim. Aradığın bilginin fazlasını ve arkadaşlık ortamını burda bulabilirsin İmzamdaki Vw Caddy team'a tıklaman yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 7 Ağustos 2008; 23:31:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: müMKÜNsüz

Dostum Caddy Topiğindeki sayfaları okumanı tavsiye ederim. Aradığın bilginin fazlasını ve arkadaşlık ortamını burda bulabilirsin İmzamdaki Vw Caddy team'a tıklaman yeterlidir

Aslında o topıcı baya bı ınceledımde cok fazla sayfa var ve kımse net bısey solememıs yada ben goremedım sızınde ordakı yazılarınızı bılıyorum.mesela sızın caddy ıcın s.içi ve s.dişi yakıt olayı nasıl ???
  • şehiriçi şehirdışı ortalama 6.0 - 6,5 arası yakıyor. Şehirdışı 4,9 5,5 arası şehiriçi de 6,8 - 7,4 arası benim arabanın yakıtı var..
    Bu değerlerler 1.9tdi motor ve 1,520kğ. lık bir araca göre hayli makul sayılır ki doblo 1.9 den daha başarılı buluyorum onu ben.. Doblo 1,9 Connect 1,8 motorlarına göre tüketimi hayli ekonomik sayılır...
    Ama hızlanması benzinli bir aracı aratmaz...
  • dotum bende caddy kullanıorum yaklasık 6 ay oldu alalı.. bana herkes yok mazor arttı cok yakar 1.9 arac falan dedılerr.. şahsen beni rahatsız etmiyor yakt tüketimi gonul rahatlığıyla tavsiye edebeilceğim bir araç.. doblo ile falan her yönden kesinlikle kıyaslama derim ben..
  • adam tartışma olmaması içn diye özellikle belirtmiş,zorla tartışma ortamı yaratcaksıınz yani:)
    adam ne kadar yakar diyo connectmi doblo mu demiyoki:)
  • Yakıt konusunda ben bir kıyaslama yaptım ama amacım tartışma ortamı oluşturmak değil di??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    vw bora yakıt tüketimi...
    14 yıl önce açıldı
    yakıt tüketimi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesskkurler cok yakın bı bı tarıhte dızel arac almayı dusunuyoruz.uzun suredır forumu takıp edıyorum bı cok model hakkında topıc actım vee yararlı bılgılere ulastım.Artık en son karar verme noktasındayız ve 0 km hafıf tıcarı almaya karar verdık.dun yenı kangoo yu ınceledım galerıde baya hosuma gıttıı ama benım gonlum caddy den yana ve caddy konusunda ozellıkle yakıt konusunda terettutlerımız var.bu topıcıde o yuzden actım.bu soledıgınız rakamlarla caddy hıc fena sayılmaz kangoo dan fazla yakacagını zaten tahmın edıyoruz ama ole abartılcak bı sey degıl gıbı.bu topıcde yıne bu tıcarı araclar polemıgıne doncek galıba
  • İstanbul avrupa yakası şehir içi:

dur-kalk klima açık hele yokuş filan da çıkılıyorsa 9-10 lt
    klima açık-kapalı farketmez sürekli büyük viteste gidebilirseniz 6-7 lt'lere kadar düşebiliyor şehiriçi. Dümdüz otobanda 5. vites 80'le giderken 5.0lt'ye düşüyor çok rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

adam tartışma olmaması içn diye özellikle belirtmiş,zorla tartışma ortamı yaratcaksıınz yani:)
    adam ne kadar yakar diyo connectmi doblo mu demiyoki:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.