Şimdi Ara

Canonlarda ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon, bazı Powershot A530 ve A540 model dijital fotoğraf makinalarını ısınma problemi olduğu gerekçesi ile geri çağırıyor. Problemli makinalarda kısa devreden dolayı pil yatağında ısınmanın olabileceği ve pillerin ömürlerini anormal biçimde kısaltacağını bildirdi.

Canon'un basın açıklamasına göre etkilenen modellerin seri numaraları 21, 22, 23, 24 numaraları ile başlıyor. Etkilenen makinaların pil kapaklarını tutan yaylara dokunulduğunda teni yakabileceği uyarısı yapıldı.

Canon'un Türkiye distribütörü Erkayalar'ın sitesinde bir açıklamaya rastlamadık ama bu makinalar Türkiye'de de satılıyor. ARKADASLAR tam ürünü spariş vercekken google da bu haberi gördüm ve biraz arastırdım haber dogru baya yerde var.. hatta ürün yüzünden parmagını yakanlar bile olmuş sorun pil kapagının arka yüzünün erimesine ve makinada performans kaybına yol açıyormuş
    içinizde bu seri numaralara sahip olup bu sorunla karsılasan oldumu çünkü şu an türkiyede cogu yerde bu seri numaraları varmış en azından eskişehirde hep bu seri numaraları var.. son anda caydım almaktan ama içinizde kullanıpta benimkinde sorun yok diyenler varsa bende hemen alacagım.. iyi haberler almak için can atıyorum ve acil cewaplarınızı bekliyorum..

• Önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 27 Şubat 2007; 18:18:06 >
  • aceleci dawrandıgımı biliyorum ama gercekten bu cok önemli benim için cade_x arkadasımında dedii gibi önemli... lütfen bos gecmeyelim :P cewaplarınızı bekliyorum
  • peki bu makineler Türkiyede satışa çıkan makinlermi????mesela sony bi ara vaio da batarya problemi olduğu için geri çağırmıştı ve bu modellerin sadece abd de satışa çıkanlarında olduğunu sölemişti...

birde senin kinde ısınma problemi varmı arkadaşım eğer yoksa ne bu heyecan!!bana öle geliyorki bu haberi okumasaydın paşalar gibi kullanacaktın makineni..
  • Bu konuya
    http://forum.donanimhaber.com/m_7047908/tm.htm
    konusunda değinilmişti zaten. Pil yuvasının problemli ve problemsiz görünümü bu konuda var. İstersen bi bak. Alırken hemde kontrol edersin için rahatlar. Gerçi zaten senin de yazdığın gibi seri numarası 21,22,23,24 ile baslamıyorsa bahsettiğin sorun olmuyor.
    Benimki 51 ile baslıyor japonya üretimi. Dediğin sorun yok. Cok da memnunum. Aman nazar değmesin :)
    Bu arada makine cok hos tavsiye ederim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.