Şimdi Ara

Carrefour Kıyma 329 tl Kuşbaşı 369 tl Antirekot 479 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antirekot 479 tl piyasada daha uygununu görmedim

Ayrica 1000 tl ye 100 tl puan

www.carrefoursa.com
    Kazan Kampanyası | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/kazan

Banka kampanyalariyla birleşebilir.

• 7 Ekim itibariyle Carrefour bitmiştir benim için, istedikleri kampanyayı yapsınlar.
  • Yenmiyor. Sanki plastik yiyormuşsun hissi veriyor nedendir anlamadım.
  • Buradan en son 3 4 yıl evvel kıyma aldım ama yiyemedik, sakız gibiydi
  • Kiymayi bilmiyorum antirekot çok başarılı
  • Eti kötü doğru antrikot iyiyse fiyat yanıyor.
  • O kadar fakirleştik ki Antirekot bile yazamıyoruz, sahi nasıl yazılıyordu doğrusunu unuttum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 8 Ocak 2024; 20:43:48 >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt

Bonfile, pirzola dendiğinde de artık kimsenin aklına dana / kuzu gelmiyor. Herkes piliç olarak düşünüyor.

Artı olarak bazı CarrefourSA mağazalarında alınan kırmızı eti, tavuğu ve balığı ücretsiz olarak pişiriyorlar o güzel oluyor. Steakhouse performansı beklemezseniz tatmin olursunuz. Köfteci Yusuf ayarında gibi düşünebilirsiniz. Gerçi Köfteci Yusufda da çiğ antrikot (umarım doğru yazmışımdır :)) ₺480 ama pişmiş olarak servis edilmesini isterseniz fiyat ₺900 oluyor.

• Evet yarim kilo antirekot aldik ücretsiz pişirdiler
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    En güvendiğimiz kasaptan aldığımız ette bile öyleydi, almıyorum artık...

Hiç Airfryer'da deneyen oluyor mu acaba? Hiç kırmızı et kebap sevdalısı değilim ama canım pirzola çekiyor artık edep yahu, pişmeyen ete 500 TL veremem kanarım şelale...
  • Etleri nereden alıyor bu carrefour
  • den kullanıcısına yanıt

Al götür şeklinde mi hocam pişir hizmeti, orada yenilebiliyor mu?

• Akbank'in carrefour'da 2000tl alışverişe 150tl chip para kampanyası da mevcut.

Orada oturup yiyebiliyorsunuz. Oranın ayrı bir kasası var önce aldığınız etleri götürüp parasını ödüyorsunuz ayrıca ekmek, içecek ve salata tabağı almak isterseniz onları da kasadan teslim alıp parasını veriyorsunuz. Kasadan sıra numarası veriyorlar. Götürüp mangalın başındaki kişilere etleri teslim ediyorsunuz. Sonra sıra numaranızı takip ediyorsunuz. Numaranız yandığında gidip teslim alıyorsunuz. Salata tabağı alırsanız orada bir bölüm var gidip zevkinize göre çeşit çeşit tek seferlik tepeleme dolduruyorsunuz çünkü ikinci kere oraya gidip doldurmak yasak bana gereksiz pahalı geliyor o yüzden almıyorum.

Orada oturup yemek istemeyenler için paket de yapıyorlar alıp götürebiliyorsunuz tercih size kalmış.

Ayda bi kilo antrikot yemezsen zaten unutuyor sun adını
    Animsayamiyorsun
  • Laazzz kullanıcısına yanıt

Aynen öyle görüntü normal et yemeye gelince kasaptan aldığım et gibi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.