Şimdi Ara

cerato-era

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

0 km hyundai accent era ya da kia cerato alacağım. (Araç dizel olacak. ) Hangisini tercih edeceğime karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• ikiside yaklaşık aynı hangisi ucuz ve donanımlıysa onu al
    yinede ben cerato alırdım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machine. -- 7 Haziran 2006; 13:48:08 >
  • cerato
  • Yanılmıyorsam cerato biraz daha pahalı ama bence cerato.
  • Ben olsam Cerato alırdım
  • önce şunlara bi bak istersen.................
    test sonuçları:
    http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/ratings.php?id1=2
  • ERA ÇOK GÜZEL BEYLER ERA AL KARDEŞİM ADAMLARIN DEDİĞİ GİBİ ARAÇ TAM BİR DEVRİM BİRDE DİZEL OLDUMU DEYME KEYFİNE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    geçen yıl önce açıldı
    renault scenic
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEn ERA aldım kia da vardı aklımda ama iyki ERA almışım diyorum...
    Ah bide dizel alabilseydim harika olurdu
  • git bayiye bi cerato çek altına sonra deme keyfine
  • arkadaşlar,
    Birkaç kelime ile tercih nedenini de belirtebilirseniz karar vermem kolaylaşacak. Şimdiden sağolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih149

önce şunlara bi bak istersen.................
    test sonuçları:
    http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/ratings.php?id1=2

bu hb için yanlız dikkatiniz çekerimm ona göre hb le sedan çarpışma farklı olabilio bende sedan var aradım bulamadım bu hb dikkat
  • yaklaşık bir yıldır cerato diizel kullnaıyorum çok çok güzel bi araç bende ilk başta alırken tereddüt etmiştim markadan dolayı ama kia gerçekten bu araçla kerndini aşmış ikisinide gidip yerinde gör deneme sürüşü fln eranın içi hoş ama dizayn olarak hiç hoşuma gitmiyor cerato bir tasarım harikası ama içi dışı bir ayrıca.
  • ayrıca birde şu var cerato dizel olmasına rağmen ilk vitesten sonra hızlanması süper acaip bi ivmelenmesi var dizel ama çoğu benzinli araça beş basar ve çok ii yalıtımı var içeriye hiç ses almıyor camı kapatınca araç çalışıyomu çalışmıyo mu belli olmuo
  • arkadaşım cerato erayla deil elantrayla aynı sınıftadır zaten pek çok ortak noktası war yani erada rioyla aynı sınıfta bence daha üst sınf olan ceratoyu al
  • ayrıca nasıl foto eklerniyodu ya buraya
  • Elentra'dan bahsetmedim çünkü bildiğim kadarıyla dizeli yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: muyasar

Elentra'dan bahsetmedim çünkü bildiğim kadarıyla dizeli yok

bende o yüzden era rioyla aynı sınıfta sen elantrayla aynı olan ceratoyu al dedim yani üst sınıf olduğunu belirtmek için dedim

zaten cerato elantradan daha ii bence
  • ikisini de aynı firma yapıyor (eranın kaput altında bol bol kia/hyundai amblemi var yan yana) rio-era kıyaslamak arkadaşın dediği gibi daha uygun olur..

marka imajı,türkiyedeki yaygınlığı ve 5 yıl garantisi gözönünde bulundurulursa hyundai tercih edilmeli diyorum..ben de öyle yaptım era aldım çok memnunum inceleyipte beğenmedim diyen birisi samimi değildir..vgti nin performansı zaten aşık ediyor kendini otomobile bir kez test etmen yeterli..ama keşke geçen hafta alsaymışsın %5 yedi 1.5 milyar farkketti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eternity!

ayrıca nasıl foto eklerniyodu ya buraya

• Cerato'da kullanılan motor biraz farklı, Era'nınki daha güncel (VGT) diye biliyorum. Eğer her ikiside aynı motoru kullanıyorsa Cerato'nun en azından tipi daha güzel, tercihen Cerato derim. Yok motorlar farklıysa Era (VGT)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.