Daha önce böle bir topic açıldıysa kusura bakmayın....Aracınız için hangi cila markasını seçiyorsunuz??...Deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?
çbs delco ile yapyorum
1 kutu ile 3 defa cilalanabiliyor kutusunu 6 liraya almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
çbs delco ile yapyorum
bendede ondan var ama ben yapmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: PeaceForTurkey
Daha önce böle bir topic açıldıysa kusura bakmayın....Aracınız için hangi cila markasını seçiyorsunuz??...Deneyimlerinizi anlatabilir misiniz?
Çekebilirsen çbs veya sintaş iyidir ama baya uğraştırır çekemezsen büyük marketlerdekilerden al derim auri gold hem kolay çekiliyo hemde çok iyi..........
homojen bir görüntü istiyorsan elini bile sürme ...sonaxa git indirimde varmış boya koruma yaptır.
quote:
Orjinalden alıntı: PeaceForTurkey
bende turtle wax ın var kolum kopuyo yapana kadar :D Ama araba siyah oldugu icin 10dk sonra toz emeklerimi alıp goturuyor Bundan sonra cila cekmicem yıka ve cık
BENCE GÖTÜR BİR FİRMAYA VE ULTRA BOYA KORUMA YAPTIR.
Ben bir kaç defa ÇBS denedim. Ancak aldığım sonuçtan memnun kalmadım. Şöyleki; evet kaporta pırıl pırıl ancak bir kaç defadan sonra boyayı soldurduğunu fark ettim. Bunu şuradan anlıyorum cila uygulamadığım yerler (kaportanın kapı içinde kalan kısımları, orta sütun falan) daha koyu renkte ve parlak iken cilalanan kısımlar daha açık renkte oldu. Zamanla cilanın etkisi geçtiğinde bu farkı daha iyi gördüm. Ayrıca cila yaparken kullandığım bezin üzerine de renk çıkıyordu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme