Şimdi Ara

çilingir araba kapısı acabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane anahtarım var gecen gun kapılar kilitliyken.bagajda unuttum sandım.aklıma geldi sorayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çilingirler Araba Kapıları Açabilir mi?

Araba kapılarının kilitlenmesi birçok durumda bir güvenlik önlemi olsa da, bazen anahtarınızı içeride unutmanız veya anahtarınızı kaybetmeniz gibi durumlarda bir sorun haline gelebilir. Bu gibi durumlarda, bir çilingirden yardım almak, arabanıza zarar vermeden kapıyı açmanın en güvenli ve etkili yoludur.

Çilingirler, araba kapısı açma konusunda uzmanlaşmış profesyonellerdir. Merkezi kilitli araç kapıları dahil olmak üzere farklı tipteki araç kapılarını açmak için gerekli bilgi ve araçlara sahiptirler.

Çilingirler, kapıyı açmak için çeşitli teknikler kullanırlar. Bazı durumlarda, kapıyı özel aletler kullanarak fiziksel olarak açabilirler. Diğer durumlarda, kapıyı açmak için aracın kilit sistemini devre dışı bırakmaları gerekebilir.

Çilingir hizmetleri genellikle araba kapısı açma için kullanılır, ancak aşağıdakiler gibi başka hizmetler de sunarlar:

• Anahtar kopyalama
    • Kilit onarımı ve değişimi
    • Güvenlik sistemlerinin kurulumu ve bakımı

Eğer arabanızın kapısı kilitliyse ve anahtarınız yoksa, bir çilingir çağırmaktan çekinmeyin. Çilingirler, aracınıza zarar vermeden kapıyı güvenli bir şekilde açabilir ve tekrar yola çıkmanızı sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Her kapıyı açar , bazı istisnalar hariç, yani sizin işinizi halleder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 6 Haziran 2015; 10:38:14 >
  • Araba kapısı açma konusunda çilingirler şöyle çalışıyorlar;
    Kapıyı üstten esnetip içeriye tel sarkıtıp kapı kilit mandalını çekiyorlar.
    Ancak bu her arabada yemiyor.
  • Isi o zaten adamin.

• açar

• gerekirse kapıyı parçalar ama açar
  • Arabadan arabaya değişiyor. Benimki baya zorladı.

Benim aracın aküsü bitmiş. Elektrik yok yani. Araba imzamdaki araba. Çilingir çağırdım, yarım saat uğraştıktan sonra açamıyorum dedi gitti. Servisi aradım. Yaklaşık 1 saat uğraştan sonra, çamurluğun oradan, kaput altından bir şeyler denediler, o da olmadı. Sonra dükkana gidip, bir alet getirdiler. Özel bir makine, daha önce görmemiştim. Onunla açtılar. Toplamda 3,5 saat sürdü kapıları açmak.

Kia Rio aracım da kapıları otomatik kitlerdi. 2004 modeldi. Servise gidip meramımı anlatırken dıt dedi, olay bitti. Oradaki bir usta 3 dk da açmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Araba kapısı açma konusunda çilingirler şöyle çalışıyorlar;
    Kapıyı üstten esnetip içeriye tel sarkıtıp kapı kilit mandalını çekiyorlar.
    Ancak bu her arabada yemiyor.

Kilit mandalı yoksa
  • teknik olarak açabilir.

pratikte ise, aracın eğer değerli bir şey ise servis çağırmanı tavsiye ederim. astarı yüzünden pahalıya gelir
  • sen git bi yedek yaptir

• dün bir tanıdığımızın aracından bazı malzemeler çalmışlar. güvenlik kamerasıyla izledik elemanın kapıyı açması 20 saniye sürmedi. hiçbir zorlama izi yok, tertemiz, uzaktan kumandayla açar gibi.
  • Açtırırsın bir süre kapı tıkırdadı yok kapatınca tam kapanmıyor gibi şikayetler olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.