Şimdi Ara

Çin'de iki ayda 14 milyon telefon hattı aboneliği kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin’de salgınının çıktığı Ocak ayından itibaren 2 ay içerisinde 14 milyonun üzerinde telefon hattı aboneliğinin iptal edildiği ortaya çıktı.
    Jennifer Zeng 曾錚twitter
    Jennifer Zeng 曾錚
    https://twitter.com/jenniferatntd/status/1241163642067877895

China Unicom 1 milyon küsür, China Telecom adlı şirket ise 5 milyon küsür abone kaybetti ve toplamda 14 milyona tekabül ediyor..

Korkunç şüphe de işte burda açığa çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Mart 2020; 12:33:26 >

• yani 14 milyon kişi öldüğü mü ima ediyorlar.oyüzden mi hatları iptal edildi onumu demek istiyor. başka alaka çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

yani 14 milyon kişi öldüğü mü ima ediyorlar.oyüzden mi hatları iptal edildi onumu demek istiyor. başka alaka çözemedim
    Çin yönetimi, bu durumla ilgili insanları tatmin edecek bir açıklama yapmadığı sürece, evet.. İnsanlar o kadar insanın salgından dolayı öldüğünden şüphelenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

yani 14 milyon kişi öldüğü mü ima ediyorlar.oyüzden mi hatları iptal edildi onumu demek istiyor. başka alaka çözemedim
    Baskıyla yönetilen ülkelerde böyle şeyler olabilir adamlar koronadan ilk bahseden doktor hakkında soruşturma başlattılar eminim hastalıktan ölmeseydi o doktoru hapse de atarlardı bende çindeki hiçbir sayısal veriye inanmıyorum şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

Baskıyla yönetilen ülkelerde böyle şeyler olabilir adamlar koronadan ilk bahseden doktor hakkında soruşturma başlattılar eminim hastalıktan ölmeseydi o doktoru hapse de atarlardı bende çindeki hiçbir sayısal veriye inanmıyorum şahsen

Alıntıları Göster
    2 Gün önce de o doktor ve ailesinden resmi olarak özür dilediler.. Bunlardan herşey beklenir
  • Bu doktor virüstenmi öldü yoksa susturuldumu işte bunu asla bilemeyeceğiz.
  • 1,5 ay karantina yasandi.

o sirada kontoru olmayan adam 3 ayi gectigi icin hatti kapaniyor.

olan bu ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

1,5 ay karantina yasandi.

o sirada kontoru olmayan adam 3 ayi gectigi icin hatti kapaniyor.

olan bu ...
    40 sene düşünsem aklıma gelmezdi... gidip araştırdın mı bizdeki gibbi 3 ay kontör yüklenmeyince hat kapanıyor diye...online olarak kontör yüklemek zıpır çinlilerin aklına gelmemiş, ne talihsiz bir durum değil mi veya karantinada olmayan yakınlarına hattıma kontör yükle demek de akıllarına gelmemiş.. veya telekomdakiler o kadar acımasız ki, bu durumda insiyatif almamışlar, acımasızca hatları kapatmışlar
  • 14 milyon insan ölss kimse medyaya vermez mi büyük rakam geçiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

40 sene düşünsem aklıma gelmezdi... gidip araştırdın mı bizdeki gibbi 3 ay kontör yüklenmeyince hat kapanıyor diye...online olarak kontör yüklemek zıpır çinlilerin aklına gelmemiş, ne talihsiz bir durum değil mi veya karantinada olmayan yakınlarına hattıma kontör yükle demek de akıllarına gelmemiş.. veya telekomdakiler o kadar acımasız ki, bu durumda insiyatif almamışlar, acımasızca hatları kapatmışlar

Alıntıları Göster
    Cin in sosyal yapisini bilmediginden.

cinde 100 milyon kisi refah yasar onlar da sangai ve pekinde olan nufus. geri kalan 1.2 milyar insan deli gibi calismak zorundadir.

bir cok insan wuhan da o satafatli evlerde yasayamiyor. arka gettolarinda yasiyorlar. bu sayi da 20 milyonlari buluyor. virus cikinca sehri terk edenler nereye terk etti? uzaya mi yol aldilar arabalari ile?

koylerine kasabalarina gittiler interneti bile olmayan.

Cinde gecen sene araba gormemis insanlarin yasadigi koy vardi. sen neyden bahsediyorsun?

sukret birkac birsey ogrenmene vesile oldum. artik ortalarda bilgisi olan biri olarak bulunabileceksin.

• bu çinli davarlardan beklenir

edit: davar ; küçükbaş hayvan sürüsü demektir şikayet etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 22 Mart 2020; 13:36:44 >
  • 1 milyar abone sahibi olan bir operatörde 14 milyona şaşıran insanlar var..
    Türkiyede 2 ay karantina olsun en az o kadar 10 milyon kapanır.
    Zaten nüfusun çok üstünde hat mevcut. 2 yada 3 hat kullanan insan var.
    Hadi 50-100bin deseniz tamamda 14 milyon insanın öldüğünü gizleyebilecek bir akıl ve düzen yok bu dünyada.
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Buradaki medya herşeyi veriyor mu da çin gibi baskıcı bir rejimin medyası herşeyi versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 22 Mart 2020; 13:44:22 >
  • Çin,İran vs bu ülkelerden gelen verileri görmezden gelin.Yok şu kadar tedavi ettik ilacı bulduk sürekli yalan söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

Cin in sosyal yapisini bilmediginden.

cinde 100 milyon kisi refah yasar onlar da sangai ve pekinde olan nufus. geri kalan 1.2 milyar insan deli gibi calismak zorundadir.

bir cok insan wuhan da o satafatli evlerde yasayamiyor. arka gettolarinda yasiyorlar. bu sayi da 20 milyonlari buluyor. virus cikinca sehri terk edenler nereye terk etti? uzaya mi yol aldilar arabalari ile?

koylerine kasabalarina gittiler interneti bile olmayan.

Cinde gecen sene araba gormemis insanlarin yasadigi koy vardi. sen neyden bahsediyorsun?

sukret birkac birsey ogrenmene vesile oldum. artik ortalarda bilgisi olan biri olarak bulunabileceksin.

Alıntıları Göster
    Bu verileri açıklayanlar senin tahmin ettiğin şeyi bilememişler, akıllarına gelmemiş.. Bu kadar kaybın kontör yüklenmemesinden dolayı olduğunu anlayamamışlar..Çünkü onların aklı seni gibi çalışmıyormuş demek ki, bunu düşünemediler, sen onlardan daha bi farklı çıkmışsın bay çok bilmiş.. tebrik ederim seni

• Çin'in nüfusunun 1,5 milyar civarı olduğunu unutmayalım. Türkiye nüfusunun 17 katından daha fazla... Ve bu ülke maksimum seviyede karantina uyguladı. Rakamların normal olduğunu düşünüyorum.

• millet karantinaya vs girdiği için ikinci hatlarını kapatmış olabilir, işten çıkarılmalar olmuş olabilir bu dönemde şirket hattı olabilir, ya da adam maaş alamadığı için ilk vazgeçebileceği şeyi hat olarak görmüş olabilir. 1,5 milyarda 14 milyonun hat kapatması bizde iki ayda 750 bin adet hat kapatılması ile orantılanabilir. bizde de bu iş 1-2 ay sürerse bu gibi durumlar yaşanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 22 Mart 2020; 13:56:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğrinin neresinde abone sayısı yazıyor ben göremedim.

Onuda geçtim grafik kırpılmış. Orjinali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 14 milyon haberi kolpa gibi tamamen Türkiye'de ki gibi düşünüyorum da en az 6 ay 1 sene sürer hattı kapatmaları öyle 2 ayda hat kapatma diye bir şey olacağını sanmıyorum. Hadi olsa bile 2 milyar nüfusun içinden 1 sene önce ölmüş 14 milyon insan olması daha olası geliyor bana.
  • 14 milyon insan hattını kapatıp yurt dışına kaçmış olamaz mı ? Özellikle Kanada'ya(yavru çin).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.