Şimdi Ara

Clio-Megane-Bravo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bulgaristanda okuyorum malum orda araba fiyatlari turkiyeye gore baya dusuk biraz para biriktirdim clio megane yada bravo fiyat olarak bana uyuyor gibi.. model 1998-2000 arasi olucak. motor olarak 1.4 den asagi dusunmuyorum.. bu 3 model hakkindaki yorumlarinizi alabilir miyim ? araclarin yedek parcasi bulgaristanda nasil hicbir bilgim yok zaten sorun cikartirsa turkiyede yaptirmayi dusunuyorum.. bana bu modellere gore en az masraf cikartacak arabayi almamda yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkurler

Asagidaki linklerde modellere gore 2. el fiyatlari var. onlardan da bana ornek verebilirsiniz.

Clio

Megane

Bravo

• Ordaki fiyatlarını bilmiyorum ama aralarında megane ve bravo daha iyi. Clio b sınıfı boşver onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Ordaki fiyatlarını bilmiyorum ama aralarında megane ve bravo daha iyi. Clio b sınıfı boşver onu.

hepsinin ortalama fiyati ayni. 2200-2800 lira arasi
  • Yani dediğim gibi Megane veya Bravo al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligs1905 -- 30 Temmuz 2010; 20:35:39 >
  • bravo hgt al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

bravo hgt al derim

hiz cok onemli degil benim icin araba istememin amaci sadece ayagim yerden kesilsin yani :D ama HGT leri bende begeniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@npol@t

Merhaba ben bulgaristanda okuyorum malum orda araba fiyatlari turkiyeye gore baya dusuk biraz para biriktirdim clio megane yada bravo fiyat olarak bana uyuyor gibi.. model 1998-2000 arasi olucak. motor olarak 1.4 den asagi dusunmuyorum.. bu 3 model hakkindaki yorumlarinizi alabilir miyim ? araclarin yedek parcasi bulgaristanda nasil hicbir bilgim yok zaten sorun cikartirsa turkiyede yaptirmayi dusunuyorum.. bana bu modellere gore en az masraf cikartacak arabayi almamda yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkurler

Asagidaki linklerde modellere gore 2. el fiyatlari var. onlardan da bana ornek verebilirsiniz.

Clio

Megane

Bravo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia vs Megane
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence yedek parça ve işçilik konusunda sıkıntı çekmemek istiyorsan renault marka otomobil tercih etmen yerinde olur. Çünkü Türkiye'de fabrikası olup da bu yedek parçaların Bulgaristan'a da satılmaması düşük bir ihtimal. Clio, Megane veya Bravo ile karşılaştırılamaz çünkü alt segmentte yer alıyor. Benim fikrim eğer aynı fiyata alabiliyorsan megane veya bravo al. Ayrıca son olarak bursa'da fiat fabrikasının oldugunu da belirteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Blooded

Bence yedek parça ve işçilik konusunda sıkıntı çekmemek istiyorsan renault marka otomobil tercih etmen yerinde olur. Çünkü Türkiye'de fabrikası olup da bu yedek parçaların Bulgaristan'a da satılmaması düşük bir ihtimal. Clio, Megane veya Bravo ile karşılaştırılamaz çünkü alt segmentte yer alıyor. Benim fikrim eğer aynı fiyata alabiliyorsan megane veya bravo al. Ayrıca son olarak bursa'da fiat fabrikasının oldugunu da belirteyim...

alabilcegim megane bravodan dusuk model olucak.. 95 model megane fiyati ile bravonun 99-2000 modelinin fiyatlari ayni hemen hemen.. almisken yuksek model olan bravoyu almak daha mantikli senin dedigine gore sanirsam
  • Megane ve Bravo'dan birini tercih edersen daha iyi olur ama Megane daha iyi bana göre.
  • ben de megane derim
  • Bravo alma, ben aldım servisten çıkamıyorum, ayrıca hep aynı hata tekrarladığı halde hala ilgilenmiyorlar....
  • Megane derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

Bravo alma, ben aldım servisten çıkamıyorum, ayrıca hep aynı hata tekrarladığı halde hala ilgilenmiyorlar....

her bravo da olan bir hata mi peki ? neden ilgilenmiyorlar ?
  • Reno megane.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.