Dün başıma gelen bir olay yüzünden bunu burada paylaşma gereği hissediyorum:
Hem sağa hem sola dönüş olan bir trafik ışığındaysanız sola dönecekseniz sol şeritte, sağa gidecekseniz sağ şeritte durunuz lütfen. Sağ şeritte durup sola dönmeye çalışıp, sonra da solda duran ve sola dönen arabaya korna çalmayınız sizi sıkıştırdığı gerekçesiyle.
dediğiniz doğru bu kurala uyanlar % 90 ise uymayanlar %10 sanırım benzer olarak
örneğin sola dönülecek ve ışık kısa yanıyor bu %10 kesimi biz solda beklerken onlar ikinci şeritten gelip sola dönmeye çalışır (sağdaki trafiği bloke etmekten utanmazlar) ve ben bunlar ceza verildiğini daha görmedim
ya da bizim bu kesim yine hızlı akan kesimden gelir ve bizim önümüze otomıbilin burnunu sokmaya çalışır ne diyelim
umudumuz kurallara uyanların artması
quote:
Orijinalden alıntı: meta80
örneğin sola dönülecek ve ışık kısa yanıyor bu %10 kesimi biz solda beklerken onlar ikinci şeritten gelip sola dönmeye çalışır (sağdaki trafiği bloke etmekten utanmazlar) ve ben bunlar ceza verildiğini daha görmedim
ya da bizim bu kesim yine hızlı akan kesimden gelir ve bizim önümüze otomıbilin burnunu sokmaya çalışır ne diyelim
umudumuz kurallara uyanların artması
Ben de uyanların çoğunluk olduğunu görüyorum. Normalde takmıyorum ama bir de ben onu sıkıştırmışım gibi bana afra tafra yaptı mı iş değişiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme