Şimdi Ara

corolla(2014) - focus(2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık bir aydır araç arıyorum. Eleye eleye sadece iki model kaldı. Tabi başka önerileriniz varsa onları da değerlendiririm.
    İki üç yılda bir araç değiştiririm. Şu anki aracım Honda City es manuel(2011).
    Kriterlerim şunlar:
    1- 2014 model sedan manuel olacak.
    2- Elli bin lirayı geçmeyecek.
    3- Karma tüketim 6,5 litreyi geçmeyecek. Zira City'min karma tüketimi 6,0 litreydi. Şehir içinde ne yaktığı önemli değil.
    4- Konfor ve diz mesafesi çok önemli. Beni boğmayacak, ferah bir iç mekanı olacak. Kabin içi sessizliğe de önem veririm.
    Donanımı fazla önemli değil. Yokuşlarda City'mi aratmasın yeter. Hızlanması önemli değil, genellikle sakin kullanırım. Yol tutuşla pek bir alakam olmaz.
    Buna göre corolla 1,33 life ile ford focus trend x arasında kaldım. Şahsi kanaatim Corolla'nın ihtiyaçlarımı daha iyi karşılayacağı yönünde. Ancak motor konusunda endişelerim var. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
    Düşündüğüm araçlar:
    1-www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-1.6-16-valf-rend-x-paket-full-sifir-duruyor-167423977/detay
    2-www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2014-model-0-kmde-toyota-corolla-1.33-life-inci-beyazi-166603622/detay
    Bayi fiyatlarına bakma fırsatım olmadı. Bayilerde daha ucuza alma şansım var mı?
    Haftaya test sürüşü yapmayı ve kararımı vermeyi düşünüyorum. Ancak ondan önce sizlere sormak istedim.
    Düşüncelerinizi iletebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi günbatımı123 -- 8 Haziran 2014; 10:02:30 >

• Focusa bindim. Ici boguyor adami. Daracik geldi bana. Ayrica tasarimida goreceli ancak eski kasa bile daha guzel bundan. Corolla daha iyi bir secenek gibi duruyor. Ancak farkli motor secenegiyle birlikte. Civic dusunmuyormusun ustam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focusun ici corollaya gore dar corolla 1.33 ekipman olarak eksik motoru yetersiz 2.eli zayif.
    bence kriterleri gozden gecirmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Focusa bindim. Ici boguyor adami. Daracik geldi bana. Ayrica tasarimida goreceli ancak eski kasa bile daha guzel bundan. Corolla daha iyi bir secenek gibi duruyor. Ancak farkli motor secenegiyle birlikte. Civic dusunmuyormusun ustam

Maalesef. Bütçem elli bin tl. Alacağım aracın 2014 model olması gerekiyor. Yoksa Honda'ya karşı ayrı bir sempatim var. Gözümü kırpmadan alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-hatasiz-kazasiz-tek-bir-cizik-yok-sadece-1.600-km-de-166112481/detay

Güzel seçenek. Peki sizce Corolla'dan üstün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: günbatımı123

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-hatasiz-kazasiz-tek-bir-cizik-yok-sadece-1.600-km-de-166112481/detay

Güzel seçenek. Peki sizce Corolla'dan üstün müdür?

Bence üstündür. sınıf olarak almanyada bildiğim kadarıyla aynı segment. bagajı bir aileyi içine alabilir. malzeme kalitesi gayet cömert.

eğer 2014 takıntınız yok ise eğer 2012 falan 1.6 benzinlisi var lpg ile de mükemmel kullanım sağlar ve daha donanımlısı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    8 yıl önce açıldı
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Focus'u her türlü Corolla'ya tercih ederim, ama sizin kıstaslarınız Focus ile uyumsuz. Ama Corolla da sizin için pek doğru bir tercih değil bence. İç mekanı bana klostrofobik gelmişti. Barajı bir miktar yükseltirseniz Astra 1.4 T önerebilirim. Alternatif Octavia 1.2 TSI olabilir.

• Bütçem elli bin lira. Arabayı satınca 32-33 bin lira olur. On beş de kenarda var. Ancak elli oluyor zaten.
    Sıfır takıntım yok, ancak şimdiye kadar son model araçları satın aldım. Kısmetse 2014 model almak istiyorum.
  • Focusun 1.0 ecoboost olanını alın,yakıt olarak sizi memnun eder.Bana göre corollanın tipi iğrenç,focus çok çok iyi corolladan.
  • Bu iki araçtan biri olucaksa kesinlikle Focus derim.

Bu iki araçtan başka araç düşünürseniz Skoda Octavia öneririm.
  • Hocam focusun ic mekanj biraz dar, bunu belirtmek gerek, corolla bu konuda daha iyi sanirim.
    1.33 o araca yeterli gelir siz pek performans takintilida degilsiniz anladigim kadariyla.

1.2 tsi jetta bakabilirsiniz
    1.2 tsi octavia yi arkasaslar zaten soylemis.

Bana kalsa ben Focusu alir gecerim

• Focus genel sonuç itibariyle daha iyi bir araçtır ancak eksik yönleri sizin için önemli kriterler olduğu için 2. el sıfır ayarında 1.6 Corolla tercih etmenizi öneririm. Octavia tavsiye etmem. Ne Corolla kadar ne de eski kasa Octavia kadar konforlu değil.
  • Bence buşeyi geçin kendinize 2 .el bir D segmenti araç bakın derim.Çünkü amaç konforssa 50.000 tlye Skoda SuperB'de bulabilirsiniz.Cİtroen C5 te ya da Pug 508'de bunlar temiz olarak bulunabilir.

Hatta yakıt dert etmeseniz bir İnsignia bile alabilirsiniz.

Sıfır olarak Fluence'de ekleyin derim
  • 2.el degerini bilmiyorum ama bir octavia alinabiliyorsa focustanda corolladanda iyi tercih olabilir. corollanin 1.33 olani cok uzer

• 1.33 Corolla çok yakıyor diye satanı duymuştum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam corolla derim ben.
  • focus her türlü corolladan öndedir bana göre lakin bir şey hariç iç hacim
  • Bence iç mekan olarak corolla harika... Focus ise kötü...

Dış tasarım ise focus harika...Corolla berbat...

İçi corolla dışı focus bir araç lazım

İç mekan ve dış tasarım octavia çok iyi...

Ama tercihim corolla olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emesdos -- 8 Haziran 2014; 13:20:23 >
  • corolla 1.33 life
    Arkadaşlar sizce ilandaki aracın herhangi bir sıkıntısı var mıdır?
    Bu fiyatı hak eder mi?
    Eğer al derseniz pazarlık yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi günbatımı123 -- 19 Haziran 2014; 2:29:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.