Şimdi Ara

Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 7" tablet tamda aracin saat radyo gostergesi olan yuvaya cuk oturuyor. Saginda solunda bosluk bile kalmiyor. Sizden istedigim tableti o yuvada Torpidoya zarar vermicek sekilde nasil tutturabilirim? Amacim tableti yanimda da tasiyip evde sarki indiredebilmek. Yani portatif olcak arac orjinaligi bozilmicak. Aklima cirt cirt band geldi? Daha pratik bilgisi olan lutfen yardim etsinn..

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/17786

Bu bant isime yarar mi?

Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skymoon34 -- 18 Mart 2016; 9:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cırt bant tutmaz, ani bir frende yuvarlanır.

tablet tutucu gibi birşeyle sabitlemek lazım. ya da tabletin altında bir delik olacak, arabadaki bir şeye sabitlenecek
  • Kendi tablet tutucumu kendim yaptim. Teyiple klima arasinda 2 3mm lik boslugu kredi kartina sabitledigim kilifla tutturdum.. biraz daha makyajlama gerekli goruntu simdilik boyle..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM Corsa d tablet tutucu yapim YARDIM

• Tableti aracın hoparlörlerine bağladım?

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Aynen aux kablo ile arac hoparlörune cakmaklikdanda sarj ediorum.. simdilik hevesimi aliyorum cok profesyonel durmasada

• Yok hocam yinede güzel duruyor uzun yolda falan film izleyebilir yandaki yolcu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.