Şimdi Ara

Corsa F 2024 Direksiyon bir tarafa zor dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Gs paket corsa aldım sıfır, ancak direksiyon sola çok rahat dönerken sağa doğru biraz daha zor dönüyor.
    Daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkkanB -- 11 Temmuz 2024; 20:11:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ciddi bir zor dönme varsa;

0 - Ön lastik basınçlarının birbirinden farklı olma ihtimali. (Sıfır km araçlarda yaşanabilir.)

1 - Açı sensörü veya destek motoru arızası. (Yanlış kalibre edildi ve akım sınırını aşmıyorsa arıza lambası yakmaz.)

2 - Motor kulağı arızası veya montajı hatası, kutu ve aktarma organları üzerinde yük dengesizliği.

3 - Rot kolu eğriliği, araç sıfır ancak nakliye sırasında rot kolundan halat vesaire bağlandıysa olabilir.

4 - Aks arızası. (Düz gitmede ve hareket halinde manevrada zorlanma veya ses belirtmediğiniz için bu olmadığını varsayıyorum.)

Sırasıyla kontrol edersiniz.

• Yahu neyi kontrol etsin adam 0 araba servisten yaptırın geçin.
    Yeni kasa corsalarda direksiyonda sağa sola çekme problemi yaşayan çok oldu. Servis düzeltiyor hepsini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun değil bu,

Makas atma meraklılarına karşı geliştirilmiş bir önlem...

• onun sebebi araçları tıra tek tekerden bağlıyorlar. o da sol on teker. yolsa kasada sallandıkca sol teker bolarıyor. sağ teker daha orjinal kalıyor. ben opel aracımı yıllar once aynı sikayetle goturmustum. düzelttiler. ama başka araçlarda da deneyın boyun fıtıgı gibi hastalıklar bir tarafa direksiyon cevirmenizi de zorlastırıyor.

• Stellantis Grubunun Otomobillerinden çok fazla şikayet gelmeye başladı.

Kime sorsam Peugeot & Opel otomobillerden uzak dur diyor ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.