Şimdi Ara

Ctis hakettiği yerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu eskiden de demiştim top ceng den sonra yazılabilecek en iyi yer diye. 2023 te yeditepe, gsü, hacettepe nin gerisindeydi şimdi onların da önüne geçmiş. Koç cs in 80k dan sabancı nın 200k dan kapattığı bir yerde ücretli sıralaması normal hatta daha da yüksekten kapatmalıydı

2023 te 250k dan cs almış 2024 te ise yaklaşık 300k ile Me/Ee ye öğrenci alan özyeğinin de önüne geçmeli bence. (Böylelikle de top cs sonrası en yüksek bölüm oluyor zaten) [özyeğin daha iyi bir seçenektir diyen ile çok zıtlaşmam böyle düşünenler olabilir zaten ben üniyi özel olarak sevmediğimden yazılmasına karşıyım]

Burslu Sıralaması bakımından yükselmesi iyi oldu bence, genel olarak bilgisayar sıralamaları yükselmeli (bu yeni düzeyden daha da yükselmeli hatta ki bunu bir çok kez söylemiştim) hacettepenin/yıldızın 10k, boun/odtü nün 2k civarı aldığı bir senaryo yerinde olur. Böylelikle ctis 6k civarı hakettiği yeri alır.

Ve arkadaşlar Allah aşkına artık cs savunmayın ee nin altında hatta bir çok ünide hocalar sebebiyle ie/me nin altında olması gereken bir bölüm. (Gerçi bana kalırsa ie yazmak en mantıklısı da insanların genel yönelimleri bakımından diyorum) Boşuna insanların hayatlarını karartıyorlar her yere bilgisayar bölümü açıp.

Bilkent ie nin %50 ile ücretli sıralamalarının yükselmesi beni üzdü onun dışında üni gayet iyi yerlerden kapatmış gibi (gerçi koç ie nin şuanki durumuna bakınca, insan iyi ki bilkent yazmışım diyor)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam tamam da neden cs savunmayalım ki bilmeden tercih yapanlar veya her yere yazılım türevi bölüm açılıyor diye bizi nasıl etkilesin, önceki görüşümü arkasındayım, Hacettepe vs için ctiste yapılabilen her şey burada da yapılabilir o bakımdan ben 10kya düşeceğini zannetmiyorum, bu sene itü siber ve itü veri işi değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Ağustos 2024; 19:45:28 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım, hacettepede ctis te yapılabilen her şeyi yaparsınız (hatta fazlasını) zaten ben tersini söylemedim ki

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Ben cs savunmayından kastım sanki bu bölümü okuyunca ee den ie den 2 kat daha çok kazanıp yarısı kadar çalılacakmılsınız gibi bir algı oluşması (genel algıdan bahsediyorum sizle alakası yok)

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt
    Hocam cs savunmayın dediğiniz daha önceki ctis yazın Hacettepe sıralamasını hak etmiyor muhabbeti gibi anladım da kusura bakmayın.

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt
    Anladım, evet buna ben de sonuna kadar katılıyorum yanlış anlamışım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.