Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto para yasası hazır' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
12.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol için düzenleme şarttı, son zamanlarda çok dolandırıcı çıkmıştı. Damdan düşen getirin, onlar çok güzel özetler durumu.

• %50 vergi alınması idealdir.

• Benim girmememi bekledin be bilader be %10 felan alsa bari hayret bisey ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitcoinden batan vatandaş zaten vazgecti ticaretten. Güldür güldür bile bu konuyu işlemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Aralık 2021; 11:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcılıkla falan mağdur olan vatandaş çok umurlarında sanki, Thodex kaçağını isteseler bulamazlar mı.

Vatadandaşı düşünüyorum imajı verip senin parandan resmen haraç alacak. Baktılar millet Türk lirasından kaçıyor nereye el atacaklarını şaşırdılar.

Şimdi de yastık altındaki altınları getirin demişler.

• Her kuşun etini yedin reisim yakışır bu işe el atmazsan hatrımız kalırdı 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

Kutsal bi yanı elbette yok ama kazancımdan vergi alabiliyorsa kaybettiğimdede ona göre bana vergi vercekmi?

Çünkü ben paramı risk ediyorum sen kapıda boş beleş bekliyorsun kazancımdan vergi alıyorsun kaybettiğimde sesin çıkmıyor bu adaletsizlik. Zaten bi ton komisyon ödüyoruz.

• Kripto paralara vergi mi geliyor hepsi bu linkte: https://shtms.co/cyprto

• Kripto para borsasına para gönderirken %20 çekerken de %10 vergi kessinler bence 😁. Çoğu insan kaybettiği için daha fazla vergi geliri olur böylece. Sadece çekilen paradan vergi beklerlerse o iş biraz yaş 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vergi gelirse traderlar için mi gelir sizce? Yoksa mininge de gelir mi?

• Her vergi konusu altında mutlaka o vergiyi savunan 0 iq tipler mevcut. Nefese vergi getirseler iyi oldu herkes bedavaya nefes alıyordu. Çok nefes alan vergisini ödesin diyecekler var. Siz kafayı yemişsiniz. Borsalara kes gelir vergisi bitti gitti. Taşın suyunu sıkıyolar parasızlıktan.

• %18 diye duydum

• Kripto parayı bitirseler de ucuza ekran kartı alsak artık bizde.

• Ucuza ? sizin orda dolar ne kadar ? Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto para yasası hazır' 

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Dostum dolarla alakası var da mining yüzünden ekran kartları çok pahalı. Mining biterse ucuzlamayacak mi?

• Git yeni bi kafa tak @Frankchestein dostum. Bu tam oturmamış Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto para yasası hazır' 

• Hayır kardeşim onunla alakası yok hemen ıspatlı şekil'de ekleyeyim hatta donanım haber konuları ile ekleyeyim ki gör linkleri'de ekliyorum kendin göre bilirsin ne diyor hemen bakalım

RTX 3070 Ti 10 Haziran'da çıkış yapacağı ve 599 dolarlık bir fiyata sahip olacağı da açıklananlar arasın'da yani bu kart fiyatı ne kardeşim 599$ hemen google'a hesaplatalım bugünkü kur'dan 599$ ne kadar ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto para yasası hazır'

6583TL ediyor şimdi bu kartın en ucuz modeline vatan bilgisayar'dan bakalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kripto para yasası hazır'

25.986TL eee kardeş ne oldu fiyat neden bu kadar yükseldi işte orda dolar yüzün'den 599$ kart sana oldu dolar yüzün'den 6583TL bir'de bunun vergisi (bakın burda tek vergi değil gümrük vergisi,kdv,trt bandrol parası ıvırı zıvırı sana oldu 25.986TL Uzun lafın kısası kardeşim bu ekran kartı çıkmadan öncede Nvidia Amd satış fiyatlarını açıklıyor o fiyattan fabrika'dan çıkıyor gerisi tamamen ülkelerin vergilerine dolar'a ve satıcının kar marjına kalıyor minigci yüzün'den ne olur stok bulamazsın paran olur piyasa'da kart bulamazsın ne olur millet elindeki kartları karaborsa'dan satar o zaman fiyatı kendi belirler bununla ne kart üreticinin ne mining yapanın alakası yok bu tamamen satıcının insiyatifin'de olan birşey dediğim gibi Türkiye'de yaşıyorsan dolar kuru ve vergiler yüzün'den bu paraya bu ekran kartlarını alıyorsun başka birşey değil

https://www.donanimhaber.com/rtx-3080-ti-ve-rtx-3070-ti-in-fiyati-ve-cikis-tarihi-aciklandi--134056

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.