Şimdi Ara

D-sub, DVI-D arasındaki fark

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende samsung 2232bw var D-sun dan baglıyorum bi dönüştürü alıp DVI-D yapsam bi fark olurmu arasında görüntü oalrak ?

• Bildiğimiz VGA girişini bilerek mi D-Sub diye adlandırdın bilmiyorum ama görüntü kaynağı analog olduktan sonra, DVI yapsan da birşey fark etmez. HDMI çıkışlı bir konsolun varsa, o zaman dönüştürücülerle DVI'dan bağlamalısın.
  • Dvi-Hdmi dönüştürücüye 15 lira verdim , dötümde boncuk çıktı mı? Çıkmadı.

DVi hikaye...
  • Her zaman söylüyoruz, ufak ekranlarda fazla fark olmuyor diye. Mutlaka az çok fark oluyordur ama bazen bu farkı görmek hiç de kolay olmuyor.
  • bende 22inç , genede dötümde boncuk çıkmadı:)
  • HDMI kablodan olan beklentilerini değiştirmelisin en kısa zamanda
  • anlaşıldı hiç bir işe yaramıyo...

cvb lar çin tşk....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklentilerini değiştirmesini ben hasanmerto arkadaşa söylemiştim. Boncuk moncuk falan aramış kabloyu kullandığında da. Normalde HDMI kablo daha iyi görüntü almaya yarıyor. Kullanım amacı farklı yani

gaiden, eğer konsolunda HDMI varsa, o zaman dönüştürücü alıp da DVI'dan bağlayabilirsin tabi. Ama yoksa, dönüştürücüye hiç para verme. O parayla oyun almak daha mantıklı.
  • Bende hdmi to vga dönüştürücü var. Monitörde sadece vga girişi var. Ekran kartında display portu dahil tüm portlar var. Bunu ekran kartının hdmi girişine takarsam görüntüde kalite farkı olur mu?

Monitör Philips 227V 60hz

ekran kartı sapphire amd radeon r9 270x 2 gb 256 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaNLiZ_KuRt_06 -- 28 Eylül 2021; 22:23:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.