Şimdi Ara

Deadlift ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deadlift'in yararları nelerdir ? Tam olarak hangi kas gruplarını ne miktarda çalıştırır ?

• çalıştırmadığı bölgeleri yazarsak daha kısa sürer.
  • Main Muscle Worked: Lower Back
    Other Muscles: Calves, Forearms, Glutes, Hamstrings, Lats, Middle Back, Quadriceps, Traps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan deadlift'e göre değişir.

yerden yapılan klasik deadlift'te tüm sırt kalça arka bacak ve az quadriceps çalışır.

romanian deadlift'te arka bacak kalça ve alt sırt çalışır.

sumo deadlift tam bir iç bacak arka bacak ve kalça egzersizidir. kadınlar için birebirdir.

snatch grip deadlift yaparsan üst sırt ve quadriceps inanılmaz çalışır.

öle işte.
  • bukadar da kapsamlı bi hareket olduğunu bilmiyodum hacim ve testesteron seviyesini artıran önemli hareketlerdenmiş herkes öyle dio bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWolF

bukadar da kapsamlı bi hareket olduğunu bilmiyodum hacim ve testesteron seviyesini artıran önemli hareketlerdenmiş herkes öyle dio bide

Seviyeyi arttırıyor mu bilmiyorum ama ağır girdiğin de küçülten hareket :D
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Küçülten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacak Antrenmanı
    12 yıl önce açıldı
    17k Maaş, Nofap, 75kg Bench
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Küçülten?

Penisin geçici olarak içe , billurun salık halden yukarı kayması yada çekilmesi durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk defa duydum, kaynak var mı deadliftin buna yol açtığına dair?
  • quote:

İlk defa duydum, kaynak var mı deadliftin buna yol açtığına dair?

kaynağa gerek var mı :) sadece deadlift için değil ultra zorlandığın hareketler de bkz.

calf (ayakta) 300 kilo
    deadlift 100-110 kilo güç gerektiğin de kendini kastığın da vücudun enerji patlaması yaşamaya başladığı anda gücü oradan alıyor :D
    Çok saçma geldide. Yani öyle böyle değil, ciddi anlamda aşırı saçma geldi.
  • quote:

Çok saçma geldide. Yani öyle böyle değil, ciddi anlamda aşırı saçma geldi.

Yılların tecrübesi diyelim her 3-5 kişiden 1'in de olur diye tahmin ediyorum , hatta eskiden arkadaş çevresi arasında can sıkıntısından fazla ağır girme lan içine kaçacak gibi espriler yapardık, şahsen yine sene olmuş 2014 hala yapıyorum :D

Denemesi bedava en yakın olduğun 3 kişi ile sakatlanmayacağınız şekilde poponuzdan solumanıza sebebiyet verecek hareketlere girmeyi deneyin, tabii bu sıcaklarda girmyin :) zaten hava sıcak.

Testo etkisi gibi de düşün. Testo alırsın, seks isteğin artar ama billurun baskılanır.

Hatta forum da birisi anlatmıştı, kendi arkadaş çevresinden spora ara verip testo oranını normale çeken vardı, önceden düşük müydü yada bir durumu mu ne vardı.

Velhasıl hafif latife ile herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmeyecek şekilde bir muhabbet.

Dipnot: bu olaylar ve konu gerçek olup, konuyu baltalamak değil , hafif latife ile başlayan bir muhabbetin forumdaşımızın doğal olarak sebep-sonuç çerçevesi içinde sorulması ve cevaplanmasıdır. Unutmadan da söyleyeyim bu tarz hareketler de bacağın çekilmesi billurunuzun yukarı çıkması filandı bel bölgesi fıtık ile de alakalı olabilmektedir. O yüzden bu işten para kazanmıyorsanız hunharca ağırlık altına girmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 14 Temmuz 2014; 23:32:33 >

• Fıtık deyince aklıma geldi kasık fıtığı :)
    120 kg-5 tekrar
    125 kg-3 tekrar
    130 kg-1 tekrar şeklinde çalışıyorum, belki çok yüksek değil ama hiç bir problem yaşamadım. Bizzat yaşayıp onaylayabilecek birisi var mı forumda acaba?
  • quote:

120 kg-5 tekrar
    125 kg-3 tekrar
    130 kg-1 tekrar şeklinde çalışıyorum, belki çok yüksek değil ama hiç bir problem yaşamadım. Bizzat yaşayıp onaylayabilecek birisi var mı forumda acaba?

Kendimden biliyorum, sağlık üzerine sitelerde de gördüm kimisi ağır kaldırmaktan kimisi koşmaktan kimisi aşırı kilodan yani belli bir sabit şu hareket şu kadar kilo diyemeyiz tetikleyici olaylar diyebiliriz.

Ve problem değil zaten bana göre yalnız yabana atılmaması gereken durumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 15 Temmuz 2014; 0:27:52 >
  • Benim duyduğum çok yüksekten atlarsan hayalar zarar görüyor senn dediğini ilk defa duydum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWolF

Benim duyduğum çok yüksekten atlarsan hayalar zarar görüyor senn dediğini ilk defa duydum :D

Deadlift, tbar rowing, squat dikkat edilmesi gerekilen hareketlerdir. Nasıl göğüste benchte sizi zorlayan ağırlık altına girdiğiniz de gogusten ziyade omuza vuruyor bu hareketler de bel fıtık kasıklara etki ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.