Videolar, görseller, haber yazıları, linkler bu konuda; https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161192833 -------- Uykudan uyandırdı. Allâh'ım yarabbim. Ev yıkılıyor sandım. Uykuda ölüyorum sanmam bile zaman aldı. Sallamaya başlamadan hemen önce beynim uyandırdı, belkide başladığında. Hiç bişey anlayamadım. Hıphızlı oldu herşey. -------- Büyüklük AFAD 6.2 KANDİLLİ 6.1 Saat 12:50 (Tam kayıtlı zaman 12:49:09) Hava 17 derece Nem %60 Güneşli hafif bulutlu hava 23 Nisan Çarşamba İstanbul Yeni bilgiler: - Yeni Artçılar genellikle 2-3 arasında. ![]() - Artçılar devam ediyor! ![]() - Yine iletişimsel sistemler çökmüş, yine hiçbirşey düzgün çalışmamış! - 4.4 artçı 12:51 - 4.9 yeni artçı 13:02 - En önce 12:13 saatinde 4 büyüklüğünde bir deprem olmuş. Silivri/İstanbul - 12:50 civarında büyük deprem gerçekleşti. -------- Uykudan uyandırıp, DH'de konu açtırdı yahu. Ben hiç bir depremde böyle bişey görmedim hissetmedim. İnsanı uyandıran depremmi olur.! Evin sallantı sesini duydum yemin olsun. Çok sağlamdı. Tek ve sağlam. Yarı rüyada gibiydim sallanırken. Anlamsızca sallanıyordum, düşünemiyordum. Sadece izliyor ve hissediyordum. Geçmiş olsun herkese. Allâh'ım herkese can ve akıl sağlığı versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 23 Nisan 2025; 19:29:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da DEPREM!!! SİLİVRİ 6.2!!! Hayatımda böyle birşey yaşamadım.

-
-
Bayağı salladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun sürmedi ama epey korkuttu..
-
12:50’de olanı hissettim. 99 depremi gibi sallamadı. Arabayla giderken hafif bir kasis sürüsünden geçmiş gibi oldu. En az 15-20 sn salladı bu.
13:03 tekrar sallandı kısa süreli 2-3 sn
14:40 elektrik, su, internet vb. çalışıyor. Sorun yok.
15:13 tekrar deprem oldu. 2-3 sn salladı.
Deprem, Batı’dan -> Doğu’ya doğru ilerliyor.
Fay hattı, Batı’dan -> Doğu’ya doğru kırılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 23 Nisan 2025; 15:35:32 >
Izmir'de de mi oldu. Telefon google, uyari verdi, baktim istanbul gosteriyor, bir kac saniye sonra sallandik. Eger izmirden bu kadar hissettiysek, istanbul fena.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Silivri 6.2
2.ci oldu senin hissettigin 6.1 olmali
Kocaeli de vurdu durdu bir daha salladı ..
5.kat ama bir kaç sene önceki istanbul depremi daha sert ti sanki
-
4 falan değil. 200-250km uzaktaki evimde bilgisayar masam sallandı. 6 üzeri deniyor.
Geliyor gelmekte olan... İstanbul başımıza yıkılacak, hükümet anca kanalla uğraşsın zaten.
-
Kandilli
x (formerly twitter)
Kandilli Rasathanesi (@Kandilli_info) on Xhttps://x.com/Kandilli_info/status/1914973528929030293?t=6q41uQPwTcqx7gtFoxjayA&s=1912:24 de olan deprem icin 3.9 diyor az önceki deprem 10 dakika önce yaşandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 23 Nisan 2025; 13:3:5 >
yine vurdu
-
durdu yine vurdu aşağıya inecez herhalde
-
-
Bir artçı daha oldu
Çok ufak salladı
1. De (12.50) dişimi fırçalıyordum hissetmedim. 2.de 1dk önce oldu bunu hissettim. Hafif avizeler sallandı. Konum Çanakkale. 2. Deprem için tahminim 1. İle benzer uzaklıkta olduysa 5.4.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 23 Nisan 2025; 13:6:55 >
Geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galiba öyle oldu hocam. Vallahi gidiyorum sandım. Uykulu uykulu.
Yakinimda oldu konum cok yakin, artcilar devam ediyoe dikkat edin. Ambulans sesi var her yerde burda. 6.2 tam olarak hissedildi coken ev cok olabilir burda. Gecmis olsun herkese.
Geçmiş olsun herkese. Mümkün oldukça eve girmeyin arkadaşlar. Dikkatli olun.
Güncel bilgiyle hemen düzelteceğim konuyu. Lütfen öğrendiklerinizi bebi etiketleyip yazın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
6.2 depremde telefonlar çekmiyor, Allah cezanızı versin, %200 zam yapmayı bilirsiniz. Beceriksiz herifler.
|
Eşek yüküyle para alan GSM operatörleri hem dünyanın en dandik ve yavaş iletişim hizmetini veriyor hem de en ufak bir afette çöküyor. Arama yapılamıyor, internet çekmiyor. Ulaştırma bakanı da Suriye'ye internet sağlayacağız diyor.
|
İstanbul'da acil bir durum var. Sistemi ve kenti en iyi bilen insanların krizi yönetmesi gerekiyor. Bu insanların hepsini hapise attılar, sonra da kenti ortadan ikiye ayırmak için kanal inşaatı yapmaya başladılar.
|
Ekrem Başkanı hapse atarak 50 milyar doları çöpe attılar... Bu parayla İstanbuldaki tüm yaşlı binalar yenilenebilirdi. |
İstanbul'da yaşayan bir mimar olarak söylüyorum. Denetim ve güçlendirme işlerinde, tarihi eserlerde çalıştım. Büyük bir depremde kentten çıkamazsınız arkadaşlar. İstanbul'da mecbur değilseniz kent değiştirin. Bu yönetim ile deprem dayanıklı kent kurulması imkansız. Yeniden kurulan yerler dahil. Çünkü toplu konutla iş bitmiyor. Binaları yenileseniz bile kent planlamasını da değiştirmeniz lazım. Şu anda da böyle bir uygulama hiç yapılmadı. |
Troller suçu Ekrem başkana atıyor
Kaç yıldır görevdeymis niye bir şey yapmamış.. Son 30 yılın kaç yılı malum parti bastaydi unutuyorlar galiba. |
kentsel dönüşümü yapacak insanları hapse attılar, kendileri araplara istanbulu satma peşinde... böyle rezillik yaşamadı bu ülke. |
aqp nin 25 yılda istanbulu getirdiği hal.... ![]() |
Benzer içerikler
- magdy hussein mourad mohammad
- topçu kışlası
- dost koleji hangi cemaat"in
- fulbright bursu alan türkler
- lösev güvenilir mi
- telsiz kullanım ücreti 2025
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- model y
- superonline upload hızı
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X