Şimdi Ara

Direksiyon titremesi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sıfır dizel ejoy plus aracımi 1 ay önce aldım. Direksiyon da 100 120 km hiz arasi titreme oluyor.biraz bin düzelir dedi servis.sonra lastikler gidik deyip garantiden değişti. Hala titreme var .dışarda balans da yaptirdim yine var.araçtan soğuyacak hale geldim.yardım. şimdi servis balans yapamıyor olabilirmi iyi bir balans ustası na gitsem.birde başka neden olur bu titreme sizdede varmı. Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rot ayarindan,balanstan,lastikten veya janttan bu ucunden titreme yapar. balans ayarini herkes yapar ama rot ayarini herkes yapamaz. lastiklerin sifir olmasida titreme yaptirmayacagi anlamine gelmez ne yazikki. Deneme yanilma yontemine basvurman gerek

• Jantta ufak bir egrilik veya hata varsa yuksek hizda yapar.Sanayide lastikciye gidip jantlari kontrol ettir sonra rot-balans yaptir. Toplam 40-50 tl ye cuzdanini hazirla,servis sallamis adam gibi yol testine cikarsin rapor tutarsin sonra cozum dusunursun.

• Araba uzerinde balans yapan yere gidin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki fiesta sağ ön jant yamulma var, 140 dan sonra hissediyorum, 180 den sonra pütürlü yolda bariz çekme ve çok az titreme oluyor,,

gelelim cliolara o araçlarda normal, renault yapar , 2000 model clio vardı 140 kmye çıktığında babasının çiftliği gibi gezerdi otobanda ,, gerçekten yazık , hurda felan çıksada millet ucuza değiştirse,, s600 , lexus vatan sermeyesi bahane edilerek,sadece bir zümrenin hizmetine girmese,, hepimizin malı vatan sermayesi, temiz bırakırsak ,bizden sonra gelecek nesillerde kullanabilir,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307 geri vites isigi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.