Şimdi Ara

direksiyon yamuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunum şu;
    aracım tempra 93 model sxa
    1 ay önce direksiyon kutusundaki körükler delindi diye körükleri değiştirdim ustam sadece körükler yırtılmış bişey yok dedi. körüklerin yırtılması sebebiyle eksilen hidroliği parça parça eksildikçe ilave et 1 haftaya tamamen düzelir dedi önerilerini uyguladım fakat eksilen 1 litre hidroliğin yerine 1 buçuk litre hidrolik ekledim tahminimce biryerden kaçak var yada aracın hidrolik haznesi 1 litreden fazla herneyse körükler değiştikten sonra
    araçta nadiren direksiyonda hafif bi takılma oluyor sonra çevirince diş atmış gibi tık sesi çıkartıp düzeliyrodu
    önemsemedim ön takımdandır heralde kışlıkları değiştirince ön takıma da sokarım dedim geçiştirdim
    2 gün önce aracı sağlam bi şekilde park ettim sonra çalıştırıp hareket edince aracın sola doğru çektiğini fark ettim daha düz gitmek için direksiyonu hafif oynattım yarım tur fark olduğunu ve yarım tur sağa çevirince düz gittimesini başardım
    birsürü farklı yorumlar aldım mafsaldandır, direksiyon kutusu değişecek, ön takım, z rotları, şasen kırık, direksiyon pompası bozuk gibi birsürü olasılık zinciri..
    Artık yaptırdıktan sonra olumsuz sonuç almak istemiyorum 2 aydır farklı ustalara 8000,00 Tl lik araba için 2000,00 Tl para harcadım fakat arabadan hala randıman alamadım
    başına böyle bişey gelen oldu mu ?
    olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
    Artık ustanın karşısına geçip usta bi yerini kurcalama arabanın şu parçası şöyle olmuş tamiri oluyosa yap yoksa yenisiyle değiştirelim politikası uygulayacam çünkü anlamadan bırakınca felaket öpüyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_06_fb -- 14 Mayıs 2015; 20:04:23 >

• Öntakım olabilir hocam peugeotta öyle bir problem vardı ön takımı yaptırınca problem düzeldi baktırın isterseniz bizim problemimiz ön takımdı belki sizin ki farklı yerden kaynaklanıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.