Şimdi Ara

Dolandırılıyordum, DİKKAT ! (Herkesin başına gelebilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
12
Favori
43.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızım mimarlık okuyor gibi söylemler zaten basta dikkat etmenizi gerektirir, parca parca 1 hafta dedıgı cıhaz cok pahalı bişey demekki onların ayagına gitmişsiniz, gecen de de okudum dukkana davet edip orda mı alıkoyuyorlarmıs ne, cihazın mı var git avm de bekle hadi ortak nokta olsun gelsin baksın gitsin
    onların ayagına veya tenha yerler aman diyim gecmiş olsun
  • Plakasiz fluence falan bu dolandiricilik degil bobrek.avi bile olabilirdi. Iyi yirtmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sapan sapan bir olay . Bunu da yiyecek adama da yuh yani. Paranın tamamı olmadan ürün mü teslim edilir? Ne kadar enayi insan var ya.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Çocuğum git dersine bak sen hayde haydeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 28 Ekim 2019; 19:24:36 >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Aynen ya beyinsiz dolu ortalık. Sonra da patlat bir mağdur edebiyatı olsun. Kafan çalışmıyosa, kendini bundan koruyamıyorsan devlet seni nasıl korusun...
  • Vay kardeşim benim uyanıklığın seni kurtarmış.Akıllı çocukmuşsun iyiki çıkmışsın oradan.
    Ufacık çiğ köftecide senden o bilgisayarı kimbilir nasıl bir yolla alıp kaçacaklardı.
    Arabada plakasız.Ohh sisteme bak.
    Verilmiş sadakan varmış.
    Çok geçmiş olsun.
  • Taş yerinde ağırdır.
  • Alışverişi asla aceleye getirmem adamla biraz sohbet ederim. Mesleğini yaşını ve hesabındaki tutarlı hareketleri takip ederim internetten de araştırırım bilgilerini. Hak hukuk meselesi bu kolay kazanmıyorsunuz sahip olduklarınızı.Acele etmeyin. Alıcı iseniz önce ürünü tanıyın her ortamda test edin bakın adam teste sinirleniyor aceleye getiriyor almayın kardeşim.
  • 5 sene Sultangazi'de yaşadım. Oranın insanlarıyla bırakın ticaret yapmayı, arkanızı bile dönmeyin. Zaten sokağa çıksanız 5 insandan 4 ü suriyeli diğer 1 kişinin tipi bozuktur. Allaha şükür kurtuldum o semtten. Geçmiş olsun

• Geçmiş olsun. bi kaç sene önce dizüstümü işyerime getiren bir satıcıdan almıştım. Bu dolandırıcılık türünden dolayı ne ben rica edebilirim böyle birşey herhald,e ne de kimse gelir.
  • Kafanız yok mu İstanbul gibi yerde yaşıyorsunuz üstelik bir de Sultangazi :) ben oraya sakız almaya gitmem. alacak olan gelir İstanbulda alıcı herzaman var niye gittin ki ayağına
  • Telefonu kapattıramaz o kadar kısa sürede. Kapalı bir hatta yönlendirmiştir. Sonra tekrar açar muhtemel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Son anda kurtulduk diyebilirim, piyasa çok kötü. Al/sat yaparken lütfen dikkatli olalım, istenmedik durumlarla karşılaşmayalım.
  • Fake ilan verip bunlari tuzaga cekmek lazim pc yi almaya gelenleri kacirip ottureceksin o telefondaki sahis kimmis bulacaksin sonrasi yagli kazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Ben olsam başta şu havale işinden anlardım.

Böyle saçma bir bahane olamaz. Ki ben hiç tanımadığım birinden 8 bin lira para havale alıp bilgisayar yolladım. Adam nasıl güvendi bilmiyorum başkası olsa garanti dolandırırdı...

Alacak olan almayı isteyen her türlü gelir yada parayı yollar alır. Satıcı alıcının ayağına gitmez. Gidiyorsanız da 3-4 kişi arkadaşlarınızla falan gidin bu devirde ne olacağı belli olmuyor işte...

Ayrıca şahıs tel isim soyisim yer ayrıntı vermemişsin!
    Geçen gün arkadaş telefon sattı 1500 tlye amasya'dan biri direk hesaba parayı yollamış.Sonra dolandırıldım.
    Bu arada geçmiş olsun

• Geçen günlü konuda da yazmıştım. Alışverişinizi halka açık kalabalık ve kameraların bulunduğu yerde yapın. Asla özel mülklerde alışveriş yapmayın. Ucuz yırtmışsın dostum geçmiş olsun.

• raunk kullanıcısına yanıt
    sahte para olayınada dikkat
  • Parayı da eft ile alın çekin elinizde olsun ondan sonra malı verin.ayrıca Dovız kabul etmeyin. Sahte 276 milyon $ ardından yaklaşık 1.5 milyon sahte $ ele geçirildi.

Malum sitede ürün satacak dikkatli ve uyanık olsun. Dolandırıcılık vakalarında patlama yaşanıyor.

Katlanır bisikletimi malum site üzerinden koydum böyle saçmalıklara denk gelmedim,kızın birine sattım bursadan ankraya bizzat bisikleti götürdüm test ettirdim baktırdım satışı yapmış hatta sözleşme bile hazırlamıştık. Her ili tarafın kafası rahat etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 29 Ekim 2019; 0:7:46 >
  • " sultangazi" adı bile yeter..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.