|
Dünyada Örneği Çok Az Olan “Türkiye Kart” için Geri Sayım Başladı!

-
-
O bahsedilen sayıların geçilmesi için milletin araba alması gerekiyor. Milletin de araba alması için vergilerin makul seviyeye çekilmesi gerekiyor. Devlet artık bu konuda bişeyler yapmalı. Sıfır araç ucuzlarsa ikinci el de ucuzlar.
Az önce baktım 2005 model toyota corolla 250.000 km'deki hasar kayıtlı arabaya adam 55 bin istemiş. -
Sanki uzaya çıkacaklar gibi tanıtmışlar. Her şehrin kartı var zaten, bunu bif kartta birleştirecekler. Çok da zor olmasa gerek. Sağ üstte kartla kendi fotoğrafı olan ulaştırma bakanımız oluyor galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çipli kart sattılar bize mecbur aldık ama bunu alan tamamen maldır be -
normal bankamatik veya kredi kartıyla ödesek daha iyi olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: -Predestination-
O bahsedilen sayıların geçilmesi için milletin araba alması gerekiyor. Milletin de araba alması için vergilerin makul seviyeye çekilmesi gerekiyor. Devlet artık bu konuda bişeyler yapmalı. Sıfır araç ucuzlarsa ikinci el de ucuzlar.
Az önce baktım 2005 model toyota corolla 250.000 km'deki hasar kayıtlı arabaya adam 55 bin istemiş.
Düşün bak araba 12 yıldır kullanılıyor
Kazası bile var
Ve asgari ücretin kaç katı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buda mı gol değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi ki tofaşa bakmamişsın :D
-
aaaaa karta bak üzerinde istanbul ankara resmi yok düz çizmişler para israfı hebele hübele, hollanda da bile resim var hebele de hübelede hüloooo
-
Yav arkadaş yeni kimlik kartlarına entegre etsenize çok zor olmasa gerek.
-
Kart yerine bunu kimlik kartının içine entegre etseler, adam ögrenciyse zaten artık online sorgu var, direk ona göre keser. Ayrıca içine para yükleme kısmınıda hgs gibi kredi kartına otomatik bağlarsın. Millet artık kart taşımak istemiyır.
-
Adı suriye kart olsun onlara herşey beleşş biz üçüncü sınıf vatandaş görülen türklere herşey parayla vergiyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertraaaaa karta bak üzerinde istanbul ankara resmi yok düz çizmişler para israfı hebele hübele, hollanda da bile resim var hebele de hübelede hüloooo
CAMİ RESMİ YOK ASLANIM HAYIRDIR?
-
bu araba olayına el atacak parti programını gördüğüm partiye oyu basacam 2 parti hariç onlar bedava araba verse bile oy atmam. çalışıyorum ediyorum bindiğim araç 2010 model 11 yaşında yahu şaka gibi. benzin fiyatlarını söylemiyorum bile.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X