Şimdi Ara

Dünyagöz lazer ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıldır astigmat rahatsızlıgım vardı. Bundan dolayı geçen ay Dünyagöz hastanesinde ameliyat oldum. Doktorum Dr. Efekan Coşkunseven idi. Çok iyi bir hastane ve doktorumda çok iyiydi. Ki genel olarak da bakıldıgında uzman bir kadrosu var ve doktorları çok başarılı. Şimdi de lazer ameliyatlarında yapmış oldukları %50 indirimi gördüm. Baya iyi ve fiyat olarak da uygun olmuş bence.

• Onlar kampanya yapsalar da başka hastanelerden yüksek fiyatlı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Onlar kampanya yapsalar da başka hastanelerden yüksek fiyatlı oluyorlar.

Fiyatlar ne kadardı sizin sordugunuz zaman bilmiyorum fakat duyduguma göre 1000 lira civarıymış bu ay sonuna kadar.
  • serdaraydiner S kullanıcısına yanıt
    Beni arayıp kampanya yaptıklarını söyldiklerinde %50 indirimle 1200. tl ye geliyordu benim ameliyatım, -6 derece miyopum, belki diğerlerine göre daha pahalı oluyordur ameliyat bilemiyorum. Ama bu tür ameliyatlar hakkında geniş çaplı araştırma yaptıktan sonra vazgeçtim zaten.
  • gncttyslgr G kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdi de aynı şekilde fiyatlar sanırım. Vazgeçme sebebiniz hastaneden mi kaynaklıydı yoksa ameliyat konusunda mı bir endişeniz vardı sizin?
  • serdaraydiner S kullanıcısına yanıt
    ameliyat konusunda hiç olumlu yorumlar duymadım, bu yuzden amelıyat olmuş bir çok insan ameliyattan sonra çok problem yaşamışlar.
  • gncttyslgr G kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben cok memnun kaldım sadece ameliyattan sonra çok kısa bi süre göz kuruluğu yaşadım. Onun haricinde her şey yolundaydı. Problem derken ne gibi problemler yaşamışlar mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BADEMCİK AMELİYATI OLDUM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.