Arkadaşlar ben 11. sınıfa gidiyorum derslerim iyi ve ortalama bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.Bu mesleği uzaktan da yapılabilir olduğunu düşünüyorum sonuçta tüm işin bilgisayarda? Dünyayı gezmek derken ciddiyim hatta babam karavan parasının yarısını ödemeyi kabul etti bile :)) Ama ya mühendis olup bir yerde iş bulunca uzaktan çalışmama izin vermezlerse? Önerebileceğiniz başka bir bölüm varsa yazabilirsiniz ben mühendislikten başka yol bulamadım çalışma saatleri en rahat bu gibi duruyor. Tanıdığınız bilgisayar mühendisi var mı böyle dünyayı gezen |
DÜNYAYI HEMEN GEZMEK İÇİN HANGİ MESLEĞİ SEÇMELİYİM
-
-
radyo televizyon oku..
kanalda program yapıp türkiyeyi gezebilirsin..
ama zor dostum..
yada hiç üniversite okuma iş bul kendine para kazan biriktir bir tane de VOLKSWAGEN T2 al bak keyfine..
-
hukuk oku hamzoş abin seni hukukçu olarak yetiştirir.
-
Pilot ol
Simdi 11. sınıfta olmak için neler vermezdim lan baba hayatımın berbat olmasindan 1 sene öncesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede hukuk bitti diyorlar okuldaki hocalar... Avukat olmak isteyenlere iki kere düşün diyip vazgeçirmeye çalışan bile oldu. Bir de ben bilimciyim, fenciyim abi eşit ağırlık bana göre değil
-
Pilotluğu hem kazanmak zor hem de okuması para gerektirir o kadar zengin olsam dünya turuna birkaç sene önce çıkmıştım
-
Turizm oku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geç de olsa güç de olsa ben o dünyayı gezicem
-
Üni 1'e geçtim sahiden de öyle. 11. Sınıf candır. Ben de o sene ne okuyacağım karar verip hem de sinema ile ilgilenmeye başladığım sene oldu. Şansıma hocalarımdan da ilgilenenler çıkınca her hafta nizami...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlıktaki gibi "hemen" gezmek istiyorsan eğer seçeceğin mesleğin buna bir etkisi olmayacak. Hangi mesleğin üniversitesini okumayı seçersen seç, üniversiteden mezun olup, bir işe girip, 1-2 terfi almadan hiçbir yeri gezecek paraya ve boş vakte sahip olmayacaksın.
-
Fen lisesinden çıkıp hukuk okuyanlar da var, analitik düşünce önemli bu meslekte çünkü. Kaliteli bir hukukçu zekasını kullanıp iyi işler yapabilir. Kaliteli bir hukukçu olmak için de @hamza5806 gibi hukuk dehası üstadların yanında staj yapman gerek.
Tir şoförü ol
Turizm okursa şok kasiyeri olur abi
Evet haklısın hemen biraz abartı olmuş
-
İstisnalar kaideyi bozmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X