Pubg de dusuk ayarlarda ekran kartı kendini kullanmıyor. yuzde 60-70 lerde takılıyor gpu kullanımı. internette aynı modeli kullananların bilgisayarları pubg'de efsane fps alırken ben alamıyorum. diğer kullanıcıların videolarından gordugum kadarıyla gpu %99 kullanım oranlarında onlarda ayar fark etmeksizin. bunu cozumu nedır yoksa cihazı iade edecem. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bunu youtubedan bakabilirsin yada Pc ayarlarindan olabilir istiyosan git bi bilgisayarciya baktik ama bence servise gondeme hele hele servis sizin sehirde değilse gelmesi 1 hafta surel 1 hafta sonrada iade alamya bilirler
Kral3031K
kullanıcısına yanıt
ayarlarda sorun yok zaten monster teknık servisi uzaktan bağlanarak kontrol etti ayarları.
1.Tüm parçaların yazılımları güncel mi ? 2.İşlemci ve grafik kart kullanım yüzdeleri nedir ? Dar boğaz olayı olacağını sanmam ama yinede kontrol edip yüzdelere bakın . 3.Oyun orta yada yüksek ayarlarda nasıl fps veriyor ? Hocam şimdi bende de 280x kart ve fx8320 işlemci var . aynı sorunu arma 3 te yaşadım . sonrasında pc de virüs yakaladım hallettim . sonrasında kartı ve işlemciyi macunladım . sonra yeni yaptıgım grafik kart güncellemisini silip eskisini kurdum yani bir önceki yazılımı yükledim sorun kalktı ...
bu arada macun olayından anlamıyorsan hiç bulaşma . ek olarak bu durum tamamen oyun ayarlarından yada arka planda açık olan programlardan dahi kaynaklanabilir. ama pc de korsan uygulamalar varsa zaten kendi pc nizi orjinal sistemlerle bir tutmayın . kolay gelsinn :))
Bir Msi Afterburner gibi bir yazılım ile kontrol edin. GPU yüzde 60-70 te iken CPU nuz yüzde kaçta? Yüzde 99 lar da mı? İşlemci ısınız kaç derecede kalıyor? Ya GPU ısınız?
Bir ihtimal CPU bottleneck yapıyordur.
Arkadaşlar iade ettim. Sorunum çözülemedi teknik servis tarafından. Neyseki sorunsuz iademi yaptilar. Tesekkur ederim yardimci olmaya calisan herkese
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme