< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
lounge otomatik egea manuel focusun içinden geçer. gereksiz bir versus olmuş
|
30 tonluk birşeye rastlarsan arabanla bi tosla ona..
|
Egea tabiki, o focusun hiç bir manası yok kararsız kalmanız için.
Egea güçlü dizel+otm şanzıman sunuyor. Ford hem manuel hem zayıf motor üstüne yetmiyormuş gibi kabak donanım. Focus fanatiği olmak lazım iki araç arasında onu almak için. |
focus alır geçerim. yol tutuşuyla, güvenliğiyle referans bir araç. egea gibi euroncap'ten 3 yıldızlı bir araç değil. egea'yı güvenli bulmuyorum.
|
style 115hp focus al
|
Hocam sessizlik demişsin ama Egea,Focus Sedan iken Megane Hb.
Hbler sedanlardan daha titiz, daha kaliteli malzemelerle,yalıtım malzemeleriyle,akustik camları vs üretilir ki Egeanın akustik camları Ve yalıtım malzemeleri bu sınıfın üstünde sayılır.Bizzat incelemesini yapan arkadaş vardı.Egea formunda. Ki 3aracın yalıtımına HB olarak bakarsak Egea HB sessizlik ve yalıtım olarak Megane ve focustan öndedir. Bu arada aracınız ho rabbim kaza bela göstermesin. |
3x Alan da urban paket. Pardon, urban değil lounge olacaktı.
|
Bu soruyu sorarken, 1.6 egea ile kaputunda motor olmayan hatta birkac kez kaza yapip pert olmus focusu bile sorsaniz. Daha ileri gidelim 2000 model focusla bile kiyaslasaniz.
Soruya sadece gulerek cevap verilir. Bu gulme ve kahkahanin manasi, israrla soracak olanlar olabilir FOCUS tur. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Nisan 2018; 9:6:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Nisan 2018; 9:24:7 > |
|
|
|
|