Şimdi Ara

Ekran kartı ısısı 73 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar gtx 1050 ti ekran kartına sahibim asus gpu tweak 2 den autoya alınca bf4 de 70 73 derece arası oluyor %39 u geçmiyor tabi arttırabiliyorum ama bu sıcaklıkla 2 saatden fazla oyun oynarsam ekran kartına zarar verirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver4bronze -- 20 Haziran 2017; 22:47:41 >

• GPU sıcaklığı +100 dereceleri görmeden GPU zarar görmez, zaten +100 dereceden sonra makine reset atar veya mavi ekran yer yine zarar görmeden korumaya alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

GPU sıcaklığı +100 dereceleri görmeden GPU zarar görmez, zaten +100 dereceden sonra makine reset atar veya mavi ekran yer yine zarar görmeden korumaya alınır.

ben 73 derece ile 2 3 saat aralıksız oyun oynasam birşey olurmu?
  • silver4bronze S kullanıcısına yanıt
    80c nin üsütünü sürekli görmemesi uzun vadede iyidir. sıcaklıkları aşağı çekmek istiyorsan msi afterburnerdan özel fan profili oluşturabilirsin. 73c gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırf meraktan 1 saat 90 derece çalıştırdım birşey olmadı (r7-240 kart). Bu da esasında 80 derecede 5 saat çalışmaya denktir ya da 70 derecede 1 gün.
  • teşekkür ederim saolun :)
  • Hocam benimkisi 90 derecede calisti ayni oyunda Kasada 3 fan vardı birde dusuk hizda calisiyordu. Normal hizina getiriyorum oyundayken. Simdiki isisi kartin 71 derece kart strix 285 oc sen dusun nasil isindigini arttk bir adet fan ilave ettim ne kadar fark etti.kafana takiyorsan yer varsa ilave fan yapabilirsin kasana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    İşlemci boşta 52-55 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.