Şimdi Ara

Ekran kartı mı bozuk psu yetersiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 2 de oynarken bilgisayar ekrandaki, görüntüyü kesiyordu.Ve sistem ole siyah ekranda fanlar hızlı bir şekilde açık kalıyordu.Daha önce bununla ilgili konu açmıştım ve arkadaşlar güç kaynağından kaynaklanıyor dediler banada mantıklı geldi.(çünkü windowed modda az güç çektiği için öyle birşey yaşamıyordum.)Fakat geçen gün crysis 2 yi açarken ekran kartının crysis i desteklemiyor çöküntülere sebep olabilir yazdı.(Kart imzaada)Fakat bu kart nasıl desteklemez anlamıyorum.Arkadaşlar yeniden yardım istiyorum.Bu problem güç kaynağından mı yoksa ekran kartından mı?

Şimdiden teşekkürler

Edit:Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi material8800 -- 26 Eylül 2011; 17:31:14 >

• http://imageshack.us/photo/my-images/41/24fiws0.jpg/
    buradaki hatayı sadece bir kere aldım
  • drıver sorunu olabılır beta veya enson surum degılde daha oncekı kararlı surumu denedınızmı
  • önceki sürümlerde de oldu crysis2 yüklediğimden beri hep böyle
  • yardım edebilcek kimse yokmu?
  • güç kaynağımın patlama ihtimali varmı?
  • bendede oyun devam ediyor fakat kahverengileşme koyulaşma oluyordu ekran kartına overclock yaptığımda geri aldım düzeldi bilemiyorum nası bi hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • overclock yok ama arkadaşlar psu demişti bende bu hatayı görünce tereddüte düştüm
    boşuna psu almak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioscu
    siyah ekranda fanlar hızlı bir şekilde açık kalıyordu.

bende aynı şekilde sorun, stabil olmayan overclockta oluyodu.
  • Sorun tahminimce güç kaynağınızdan kaynaklanıyor.Ekran kartlarınız oldukça güç harcayan kartlar.Farklı bir PSU'da deneyip sonuca varabilirsiniz.
  • Benzer sorunları GTX580 ekran kartım ile yaşadım, sonucunda güç kaynağının yetersiz olduğu ortaya çıktı... Değiştirince sorun kalmadı.
  • Tek oyundamı sorun var? Diğer oyunlarıda deneyin.

Benim Daha geçenlerde aldığım MSI GTX570 TFII beyaz benek verip oyundan atıyordu. Sadece just cause 2 de denemiştim, crysis2 ve metro2033 denedim baktım onlarda da aynı sorun var servise verdim. Bench leri sorunsuz geçiyordu halbu ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 27 Eylül 2011; 17:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Tek oyundamı sorun var? Diğer oyunlarıda deneyin.

Benim Daha geçenlerde aldığım MSI GTX570 TFII beyaz benek verip oyundan atıyordu. Sadece just cause 2 de denemiştim, crysis2 ve metro2033 denedim baktım onlarda da aynı sorun var servise verdim. Bench leri sorunsuz geçiyordu halbu ki.

diğer oyunlarda denemeye korktum psu yanarda diğer malzemeler de yanar diye sizce denemelimiyim?
  • 580W tagan niye yansın? Bişey olmaz.
  • Aslında psu dan olabilir gibi ama ekran kartınıza servis yolu görüküyor galiba garantisi varsa bence gönderin Crysis 2 DX11 bir oyun ekran kartlarınız DX10 kart bence ondan olabilir ama güncel sürümlerini deneyin ve ekran kartı ve anakartınızın driverlarını güncelleyin ve biosunuzuda güncelleyin.
  • quote:

580W tagan niye yansın? Bişey olmaz.

kaliteli olduğudan mı dediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Aslında psu dan olabilir gibi ama ekran kartınıza servis yolu görüküyor galiba garantisi varsa bence gönderin Crysis 2 DX11 bir oyun ekran kartlarınız DX10 kart bence ondan olabilir ama güncel sürümlerini deneyin ve ekran kartı ve anakartınızın driverlarını güncelleyin ve biosunuzuda güncelleyin.

herşeyi güncelledim zaten fakat crysis 2 illa dx11 kart mı gerektiriyor?
  • Dx11 efektlerini göremessin sadece, oynayabilirsen elindeki kartla da. Diğer oyunları da dene korkma, o psu kalitelidir kolay kolay bişey olmaz.
  • quote:

Dx11 efektlerini göremessin sadece, oynayabilirsen elindeki kartla da. Diğer oyunları da dene korkma, o psu kalitelidir kolay kolay bişey olmaz.

şuan cod4 te deniyeceğim ayrıca zalman zmfc3 ün ön panelinde gücün 450-480 e çıkmasını sınıra yaklaştığım anlamına mı geliyor?
  • evet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.