Şimdi Ara

Ekran Kartı Sıcaklığı Durduk Yere Artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hd 7870 powercolor kullanıyorum

1.5 ay kadar oldu alalı sıkıntım yoktu şimdi fm 13 yükledim yüklerken bir şey oldu sanırım

ekran kartı direk sıcaklık artmaya başlıyor oyun açık değil sildim ona rağmen devam ediyor

27 derece olan ekran kartı direk 50 dereceye çıkıyor açılır açılmaz oyun açıkmış gibi fan hızlanıyor derece artıyor

yardımlarınızı bekliyorum ne yapacağımı şaşırdım

sabahtan beri oyun oynadım indirme bitmiş kurarken bir anda sıcaklık hızlıca artmaya başlıyor reset attığım zaman da

güvenli modda sıkıntı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rescueer -- 5 Ocak 2013; 16:27:54 >

• msi afterburner yükle bak ne kadar MHz.
  • oyun açıkmış gibi tam yük çalışıyor

gpu z de gpu belleği direk en yüksekte overclock falan hiç bilmem bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

msi afterburner yükle bak ne kadar MHz.

overdrive de 1000 1200 gözüküyor normal olduğu gibi

genelde boşta 300 e falan çekiyordu onuda yapmıyor

afterburnerde de aynı

gpu load 0 ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rescueer -- 5 Ocak 2013; 16:40:14 >
  • 3 ocak gününe aldım halloldu

bir daha fm kesinlikle yüklemem
  • beyler gtx 560ti ekran kartım var aynı olay bende de olmaya başladı pc ile 10 dk iletişimi kesince ekran kartı 76 derecelere kadar yükseliyor mouse u oynatır oynatmaz yada klavyeden herhangi bir tuşa basayım anında normale dönüyor sıcaklık fan sesi yavaşlıyor bu neden olabilir? yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

beyler gtx 560ti ekran kartım var aynı olay bende de olmaya başladı pc ile 10 dk iletişimi kesince ekran kartı 76 derecelere kadar yükseliyor mouse u oynatır oynatmaz yada klavyeden herhangi bir tuşa basayım anında normale dönüyor sıcaklık fan sesi yavaşlıyor bu neden olabilir? yardım ederseniz sevinirim...

560 ti ekran kartlarında bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olmuştu

asus 560 ti ler de yaşanıyordu aynısı ise garantiye gönderin derim ücret iade alırsanız daha iyi kart alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatsuiNoHadou -- 15 Şubat 2013; 1:07:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

quote:

Orijinalden alıntı: dravencarnage

beyler gtx 560ti ekran kartım var aynı olay bende de olmaya başladı pc ile 10 dk iletişimi kesince ekran kartı 76 derecelere kadar yükseliyor mouse u oynatır oynatmaz yada klavyeden herhangi bir tuşa basayım anında normale dönüyor sıcaklık fan sesi yavaşlıyor bu neden olabilir? yardım ederseniz sevinirim...

560 ti ekran kartlarında bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olmuştu

asus 560 ti ler de yaşanıyordu aynısı ise garantiye gönderin derim ücret iade alırsanız daha iyi kart alabilirsiniz

format la falan düzelmezmi acaba? farcry3 oynarken bir iki defa masa üstüne dönmüştüm oyun içinde o andan sonra yapmaya başladı bunu

• Arkadaşlar sorun halloldu, ekran kartı ile birlikte cpu da aynı zorlanmanın içine giriyormuş ben sadece ekran kartından sanıyordum. Bilgisayarla 2 dakika civarında ilginizi kestiğinizde bu gerçekleşiyordu ve mouse u oynattığınız an herşey eski düzenine giriyordu. Sorun virusten kaynaklanıyormuş sanırım torrent ten bulaştı ad aware ile taratınca buldu ve yok etti şu an herşey normale döndü ilgilenen arkadaşada teşekkür ediyorum inşallah birilerine faydası olur yazdığımın...
  • Merhaba ben SAPPHIRE AMD HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 256 bit kullanıcısıyım.
    Dün nascar 2013 yükledim,ondan sonra bendede az önceye kadar aynı sorun vardı.nascardan mı kaynaklı bilemedim.olabilir de olmayabilirde.
    ilk belirtide kasadan hiç bir oyunu oynarken duymadığım kadar yüksek fan sesi geldi.işlemciden şüphelendim.tam derecesine programdan bakarken.bir anda pc shutdown oldu.
    pc yi açtığımda hiç bir oyuna girmeden hiç bir şekilde ekran kartını yoracak hareket yapmadan gpu yüzde 90 kullanıyordu.ısı değeri 80 derecelerde dolaşıyordu.
    ilk fanların tozundan ve termal macunun kuruduğundan şüphelenmiştim.
    ama az önce işten gelip acaba virüs mü diye birde msconfig ten windows başlarken açılan bir kaç programı kapattım.o programlar enteresandır şunlardı(adobe,advanced system care,java,daemon tools)
    şuan düzeldi şükür. :)
    düşük cümleler ve yazım hataları için özür dilerim.saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.