Şimdi Ara

ekran kartım ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo y550 laptop kullanıyorum lol oynuyorum format attım ve bilgisayar lol oynarken kapanmaya başladı
    termal macunu yeniledim fanı temizledim ama sadece ekran kartı aşırı ısınıyor ve bilgisayar kapanıor kapanmaması için ne yapmalıyım şimdiden herkeze teşekkür ederim
    bu arada ekran artıda gt240m daha önce sorunsuz oynuyordum

• ariza mi var diyorsun var mi gosterebilecegin servis benzeri bir yer.havalar isindi diyecem ama o kadar da isinmadi.notebook sogutucusu kullaniyor musun baska yapacak bir sey yok yapmissin yapilmasi gerekenleri.ekran kartini surekli kullanan mining virusu de olabilir malwarebytes anti-malware programini kurup tarat.
  • Driver kurdun mu ?
  • öncelikle teşekür ederim ilgilendiğiniz için ben bu bilgisayarı format atmadan önce sıkıntısız kullanıyordum ama ne olduysa o formattan sonra oldu tekrar formatladım hiç bi değişiklik olmadı gene ısınıyo kapanıyor. napcamı bilemedim driverda kurdum sitesinden indirdim gt240m
  • şimdi aklıma geldi siize bi soriyim dedim bunda daha önce 32 bit işletim sistemi vardı ben elimde bulunan 64 bit işletim sistemi kurdum acaba sorun orda olabilirmi
  • systemgold S kullanıcısına yanıt
    işletim sisteminiz ve raminiz nedir
  • Laptoplar böle hacı yapcak bişi varsa oda usb laptop fanı almak bi 20 25 tl flndır

Fakat alırken dikkat et laptopun fanı ile usb fan birbirine zıt olmasın aynı yönde dönsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • encuni kullanıcısına yanıt
    90 derece ısınmaya etkisi olurmu acaba
  • xmen64 kullanıcısına yanıt
    home basic 64 bit kurulu 4 gb ram var şimdi 32 bit deniyuorum
    64 BİT KURMALISIN
  • peki o halde bu sorun neden kaynaklanıyor bulamadım çıldırıcam
    hocam kartı soğutan fanın içini açmayı denedinizmi bendede aynı sorun vardı sorunu şöyle çözdüm aşşağıda resmini attığım fanda gördününüz gibi ufak bir boşluk var oraya aşırı derecede toz dolmuştu toz sünger kıvamına gelmişti bende laptopu her temizlediğimde biriken tozu ses için yalıtkan malzeme sanıyordum her temizledikten sonra toz parçasını geri takıyordum yani senin pc dede böyle birşey olabilir fanı iyice açıp bir bak derim

ekran kartım ısınıyor

• Hocam Termal Macun u yenilediniz mi ? Asiri surersen olur ya da surmezsen uzun sure kuruyup biterse olur asiri isinir. Tozlarda cabasi ( ekran kartinin termal macunu degistirip tozlari temizlemistim canavar olmustu ayni sikinti vardi bende de )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.