Bildirim
Elantra dizel elit dct hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
siz daha accent blue kullanmamışsınız -
Şu premium araçların normal araçlardan çektiği nedir herkes bir tokatlama peşinde herkes yoluna gitsin ne önemi var. -
Şimdi bazı premium araç sahiplerinde yol benimdir psikolojisi var, bahsettiğim bu araç sahipleri. Adam 115 beygir premium araca biniyor ama yol benimdir mantığı ile önüne gelene selektör yapıyor, bu şahsiyetlere güzel cevap veriyor. Yoksa haklısınız. -
O yolun 120 den hizli giden kimsenin olmadigini anladigimiz an ulkede bir cok sorun kendiliginden cozulecek zaten.
Araban 80 beygir olsada 120yi gecemezsin, 500 beygir olsada 120 yi gecemezsin. Suctur, kanunen yasaktir.
Ama nerde.
Hayirli gunler. -
dct şanzımanda ısınma problemi var mı?? -
quote:
Orijinalden alıntı: kayzer75
dct şanzımanda ısınma problemi var mı??
Cift kavrama da Isinma ozelligi her aracta potansiyel malesef.. -
Guzel araba. Fiyatina gore ciddi derecede dolu. Tasarimi da gayet guzel -
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
quote:
Orijinalden alıntı: kayzer75
dct şanzımanda ısınma problemi var mı??
Cift kavrama da Isinma ozelligi her aracta potansiyel malesef..
hyundai eskiden dizellerde tam otomatik koyardı, tamam daha fazla yakıyordu ama en azından dct'den sağlamdı -
Cift kavrama Performans ve yakit tuketimine direk etki ediyor yalniz..
Cift kavramanin da kullanim sekli var..Dikkat edilirse uzun omur sunabilir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Backstreet
Cift kavrama Performans ve yakit tuketimine direk etki ediyor yalniz..
Cift kavramanin da kullanim sekli var..Dikkat edilirse uzun omur sunabilir..
Tamam hocam da sürekli tedirginlikte iyi değil -
2 aydır kullanıyorum gayet memnunum.özellikle çekişi,yakıtı,konforu çok iyi.vites geçişleri hissedilmiyor pek.içi çok geniş ferah.tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
2 aydır kullanıyorum gayet memnunum.özellikle çekişi,yakıtı,konforu çok iyi.vites geçişleri hissedilmiyor pek.içi çok geniş ferah.tavsiye ederim.
Şehirici ve sehir dışı yakıtı ne kadar acaba? -
İlk veri şöyle:şehiriçi 5.7 lt ve dahada düşecek.şehirdışına henüz çıkmadım -
Senin konudan sonra 7 8 bayi aradım ama hiç birinde 2016 model kalmamış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrenhayt46 -- 12 Haziran 2017; 22:38:59 > -
Otopark.com dct'li Tucson testi yaparken araba çamura saplanmisti ve cikmak icin biraz patinaj çektiklerinde araba, şanzıman isindi uyarisi vermisti -
vatandaş bol bol adrenalin salgılasın diye geliştirilmiş bu çift kavramalar galiba -
Bu aracı almak isteyenler için tespitlerimi yazayım.
1-Aracın 2016 ikinci elleri 80 bin tl civarı.
2- 80 bin tl civarı dizel otomatik alınabilecek nadir arabalardan birisi.
3- Motor şanzıman beni çok şaşırttı. Alt viteslerde bazı kararsızlıklar yaşasa da gerçekten konforlu ve ekonomik.
4- Aracın normal,eco, ve sport olmak üzere üç sürüş modu var.
5- Malzeme kalitesi orta halli.
6- Yalıtım yeterli düzeyde, ses sistemi tatminkar.
7- navi,bluetooth, start stop var.
8- Tasarım görecelidir ama bence çok şık.
9- Kısacası bu civarda dizel otomatik almak istiyorsan gönül rahatlığı ile al, pişman olmazsın. ( ben bu parayı polo alacam diyorsan Allah akıl fikir versin derim:)
Keşke sunroof, katlanır aynalar, koltuk hafıza da olsaymış tadından yenmezmiş. -
O motor şanzıman kombinesi gayet güzel. i30da bile iyi performansa sahip ki daha hafif elnatrada daha da keyifli oluyordur sürmedim bilemem. Sadece rakiplerine göre o kadar da ekonomik bir dizel dğeil, dizel ile benzinli motor arası bir yakıtı var. Aslında elantra şu fahiş piyasada uygun fiyatıyla ferah bir dizel otm sedan olarak uygun fiyatlı ama pek tutulmayan bir model olduğundan insanlar yanaşmıyor. Ama zaten tutan bir model olsa hyundai boş durur muydu? Basardı zamcıkları, basardı zamcıkları.. -
Tespitleriniz çok iyi olmuş.65-70 polo clio alacağına git 80e elantra al.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şimdi bazı premium araç sahiplerinde yol benimdir psikolojisi var, bahsettiğim bu araç sahipleri. Adam 115 beygir premium araca biniyor ama yol benimdir mantığı ile önüne gelene selektör yapıyor, bu şahsiyetlere güzel cevap veriyor. Yoksa haklısınız.
|
Benzer içerikler
- mpi motor nedir
- viraja kaç km ile girilir
- özel plaka sorgulama
- motor ısınınca yağ lambası yanıp sönüyor
- continental lastik ömrü kaç yıl
- byd bayilik başvurusu
- haval türkiye"ye gelecek mi
- mg 2024 fiyat listesi
- yeni renault 5
- 508 peugeot 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X