Şimdi Ara

Emniyet kemerinin önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün küçük bir kaza geçirdim, kazadan sonra bilincimi yitirmişim fakat hastanede uyandığımda elimde bir şişlik ve kemerin olduğu yerlerde kesik vardı, başka hiçbirşeyim yoktu. 1 saat hastanede tutup taburcu ettiler. Karşı taraftaki çarptığım araçta ise bir tane hafif yaralı varmış.
    Emniyet kemerinin önemi

• geçmiş olsun, küçük bir kazaya benzemiyor yalnız fiesta'nın önü komple gitmiş. iç mekan güzel korunmuş
  • Geçmiş olsun, ciddi bir kaza yaşanmış. Cana bir şey gelmemesi sevindirici. Emniyet kemeri ve diğer güvenlik elemanları gerçekten önemli. Varsın birkaç oyuncağı eksik olsun ama hava yastığı ve diğer güvenlik yardımcıları mümkün mertebe fazla olsun.
  • Geçmiş olsun. Eğer mümkünse kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatabilir misiniz?
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Emniyet kemerinin önemi

Resimdeki mor gibi 82lik yerde ben ilerlerken, soldaki bağlantıdan çıkıp sağa dönmeye çalıştı, böyle yapabileceğini ön göremedim ve bu minibüs dik-çapraz arası iken sağ ön ve arka kapı birleşimine frensiz çarptım.

Emniyet kemerinin önemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruler rulez -- 1 Haziran 2019; 15:53:49 >

• Geçmiş olsun hocam. Çok fena olmuş araçlar yalnız. İşte biz bunu bizim millete öğretemiyoruz, bir şey diyince "Eeamağ sıkıyor, zaten iki metrelik yol" diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruler rulez

Emniyet kemerinin önemi

Resimdeki mor gibi 82lik yerde ben ilerlerken, soldaki bağlantıdan çıkıp sağa dönmeye çalıştı, böyle yapabileceğini ön göremedim ve bu minibüs dik-çapraz arası iken sağ ön ve arka kapı birleşimine frensiz çarptım.

Emniyet kemerinin önemi
    Korkunç bir hareket gerçekten. Akıl almıyor şu kazayı... Sizin geldiğiniz istikamette eğim var mıydı? O yüzden mi göremedi acaba sizi?

Çok geçmiş olsun hocam.

Edit: Böyle yol yapan belediyenin de büyük hatası var benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 1 Haziran 2019; 17:30:57 >

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Eğim değil de, o bağlantıdan hemen önce viraj var.
  • Ruler rulez R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Tekrardan geçmiş olsun, kazasız belasız yolculuklar dilerim
  • Bursa belediyesinin saçma sapan yollarından biri zannedesem. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.