Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet diyor ki "para lazım, bana, savurganlıklarıma, israflarıma, lüksüme, suriyeme, suriyelilerime, köprü yaptırıp geçiş garantisi verdiğim müteahitime para lazım"

Bu parayı da senden istiyorum, senin araba hevesini biliyorum..diyor..

Buyur ver..

Resmen kazanırken sana her türlü zorluğu çıkarttığı parana göz dikmiş adamlar..daha fazla daha fazla daha fazla istiyor..

Buyur ver..

Adamlar s350 nin en son modelinden zinhar aşağı binmesin..en dandik şeflerin altında şöförlü makam araçları..

En ufak bir lükslerinden vazgeçmesinler..

Sen onları hep finanse et..

Ne güzel bir şey şu kanun yapma gücü..yap kanunu..bundan sonra böyle lan de..80 milyon insan da kuzu kuzu kabullensin..

Vay anasını..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu zamlar istanbuldaki trafik sorununu cozmek icin yapilmis siz yanlis anladiniz.

• @FreudeAmFahren

Dünyanın her yerinde bu tarz pahalı araç görmek mümkün. Fakat dünyada sadece pahalı araçlar var diye zapılsın mantığı sadece Türkiye de var. Millette artık çekemezlik mi diyim parti sempatızanlığı mı diyim beyinsizlik mi diyim bilemedim. Piyasada binlerce araç var benzin dizel 10 tl olsun. Türkiye de milyonluk ev ler var onları yakalım ki pahalı eve gerek yok zaten aynı mantıkla düşünürsek.
  • kımse kusura bakmasında hocam burdan sayfalarca yazı yazsakta bırsey degısmeyecek
    benzın 5lıra oldu kım sesını cıkardı gıdıp gene pasalar gıbı arabalara bınıyor 5lıralık benzın alıyoruz.

15 temmuzde halk madem sesını cıkardı madem darbeyı halk engelledı o engelleyen halk bı sokaga cıksın sesını cıkarsın tepkısını gostersınde
    bu fıyatlarda uygulamalarda duzene gırsın.

koyun gıbı gelen vergıye ota boka hıc bır sey soylemeden yasamaya devam ettıkce bızden bır cacık olmaz.

dolar yuksek belkı suan ama dolar dusukken bıle benzın gene tavandı o zaman bıle sesınızı cıkarmadınız
    hepımıze yazıklar olsun
    koyun gıbı gudulmeye eyvallah deyıp yapılan 2 duble yola tav olmaya devam edelım.
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    abi bildiin ulusu(a) kapak yapmışlar. kemal sunal sendromu.
    götümüz yarıla yarıla güleriz ağlancak yere.
  • @Drak44

Hocam şu foruma girip millet lüx araca biniyor diye zam yapılsın. Toplu taşımaya yönlendirilsin diye benzine dizele zam yapılsın. Dolarlamı ekmek alıoruz bizene. Yol yapıyor oğluna tabi gemi alacak diyenleri gördükçe kendimden utanıyorum şu yaratıklarla aynı havayı soluduğum için.
  • Bu konular açıldığında tarihteki P*ç Mehmet Paşa denen adamın hikayesi geliyor aklıma

P*ç Mehmet Paşa lakabıyla ünlü bir Osmanlı Paşa’sı, Saray’ı biraz olsun rahatlatmak için:
    - Bir “baca vergisi” salalım, der; ister yoksul, ister zengin olsun, her evin bir bacası bulunduğuna göre, muazzam bir girdi sağlanır Hazine’ye...
    * * *
    Tam o sıralarda da devrin “Şeyhülislam”ından, cinsel ilişkilerle ilgili bir açıklama yapması için:
    - “Fiil-i zina”mı, yani nikahsız “kadın-erkek çiftleşmesi”mi daha “eşna”, yani iğrençtir; yoksa “fiil-i livata”, yani “erkek erkeğe çiftleşme”mi, diye sorulmaktadır kendisine.
    * * *
    Şeyhülislam, beklenmedik bir yanıt verir:
    - “Fiil-i zina” daha eşnadır, der.
    Kendisine karşı çıkanlar olur:
    - “Fiil-i zina” hiç değilse Doğa’ya uygun; kadınla erkek arasında oluyor. Erkek erkeğe ilişkiden, neden daha iğrenç olsun ki?..
    * * *
    Şeyhülislam’ın gerekçesi çarpıcıdır:
    - “Fiil-i livata”dan hiç bir şey çıkmaz; ama “fiil-i zina”dan, bir “piç” çıkar, “baca vergisi” salmaya kalkarak bela olur ümmet-i Muhammed’in başına.

yorum sizin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Biraz da hak vermek lazim heryerde zibil gibi lüx 75.000€ üstü araç var zam yapılmasında ne yapılsın bu yüzdelerin bu yukselisi bile insafli bence.

Ne olmuş lüks araç varsa arkadaş bu nasıl bir mantık? Devletin vatandaşa lüks araç aldırmama gibi bir misyonu mu var? Sosyal devlet ne demek bir okuyun. Bizde her şey tersten işliyor. Devlet vatandaşa sahip çıkacağına, biz hükümete sahip çıkıyoruz.

Senin bu lüks araçlara verdiğin paran dışarı çıkıyor ülkede kalmıyor.

Devletin öyle bir misyonu olsaydı şuan sokaklarda adım başı lüks araç olmazdı.

Bende diyorum ki bu lüks araç alımına devletinde zaptedeceği bir nokta var. Zaptedemeyince zam yapıyor.

Sanki devlet yerli araç üretiyor ya. Ne yapalım arkadaşım almayalım o zaman, devletin burada kar amacından başka bir şey güttüğü yok. Aksini düşünmek saflıktır.

• @Led Zeppelin

Milletimizin acilen düşünme yeteneğine ihtiyacı var. Sende lux araç varsa senin bindiğin arabaya zam gelsin istiyor.Benzine dizele zam gelsin diyor. Sonra o beyinsiz sıgırın kira olan evine zam gelince ne oluyor yav diyor. Çocuğunun eğitimini adam gibi veremeyince ona buna muhtaç olunca iş işten geçmiş oluyor. Adamın parası var BMW ye biniyor. Zam gelsede gene binecek ama o mercimek akıllı beyinsiz arkadaşlar kuş gurubuna bile dünya kadar para verecek farkında değil. Kimden söz ettiğimi anlamışsındır hocam.
  • şu ülkede araba sevdalısı olmak kadar zor bir şey yok, yazıklar olsun.
  • E hani anlaşmıştık KARA PARA AKLAYARAK düzeltecektik işi gibte resmi olarak yayınlanmıştı. şu OHAL bir kalksın herkes dımdızlak kalacak ortada şu anda OHAL baskısına bu kadar oldu bir de olmasa sanırım her yerde yürüyüş eylem propaganda yapılacak.

Zengin aracı JİP BMW MERCEDES olayına gelirsek % 890 zam yapılsın gık demem gebersin tüm zenginler ama orta direk ve fakire dokunmakta ne yahu zorla hayır duası olarak tüm küfürü eksik etmeyin üzerimizden diyor bu kansızlar ama yazmayacağım OHAL kalktığı gün vayy dendiğinde vay nasıl oluyoru gördüğünüzde işte o zaman yazacağımı yazacağım.

Orta direk gidipte zaten BMW MERCEDES takılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Sıfır araba almayın, aldırmayın.

Ahahaha ne yapalım peki? 2. ele mi yüklenelim? Bizim millet çok cahil çözümü sıfır araba almamakta buluyor...

İlk seçenek çomarlara oy vermemek, ikinci seçenek sıfır arabalara ilgi göstermemek.

Cahilliği kendinde aramalısın birader.

Bak biraz düşününce nasıl doğru yola giriyorsun, boşa taşıma o kütleyi (eğer varsa) kullan!!! 2. seçenek dediğin şey en son seçenek önce kafanı kullanacaksın...

Ben sana seçenek mi sunmak zorundayım? Canım ne isterse onu yazarım. Benim bilgimi ve zekamı sorgulayacak kapasite görmüyorum sende, o yüzden gereksiz yere alıntılama.

• Arabası olmayan zaten şu zamana kadar yokmuş 1 sene daha toplu taşıma kullansın.

Arabası olan zaten ne güzel ayağını yerden kesiyor 1 sene daha binsin.

1 sene sonra ben göreyim bu ÖTVyi de , zamları da hadi hodri meydan.

Herkes yapsa, sorun kalmaz fiyatlar düşer
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Su ötvyi giderden dusmeyi bir anlatsan 20 yildir sirketimiz var ticari dizel araclardan baska binmek icin aldgmiz hic bir luks aracimizin ötvsini düşürmeyi beceremedik bu zamana kadar

• vazelin promosyonlu beyler.
  • Bize müstahak bu vergiler
    Kuş uçsa eylem gösteri yapan millet donunun alınmasına müsade ediyor ee nede olsa o donu alan belli
    Her vatandaş devletine vergi ödemek zorundadır fakat bu vergiler mantıklı olmalı ulan tefecilerin faizleri bile daha uygun be

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bu zamların savunulacak yanı yok... Kafanı başka şeylere yor bence...

Lüks araç alıyım da nasıl alırsam alıyım cari açık artsa da alıyım artmadasada.
    Devlet fazla maaş versin alıyım.. Yoktan var edin alıyım. gibi düşüncelerin de savunulacak yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Forumda ne kadar çok vatan haini varmış !

2023'te lozan kalkınca bordan yakıt üretip 1 kg borla 5000 km gideceğiz dış ülkelere satacağız.

İstemeyen çeksin gitsin ülkeden.

Sizi gidi vana hayınları siziii

Aynen bende bunu diyorum anlamıyolar. Ekmek arası bor yiceğimiz günler yakındır diyorum dolar diye tutturuyolar :D
  • boş konuşmayın beyler klavyeden sallayarak bu iş olmaz kimse gerçekten sokağa çıkıp isyan etmediğine göre sokaklarda bmw mercedesler olduna göre bu ülke zengindir ben ona bakarım pahalı pahalı diyonuz avmlerden starbuckslardan çıkmıyosunuz elinizde en kötü 1000 tl lik telefon var tamam ülke pahalı eyv ama ona görede para kazanıp yaşıyosunuz 3000 tl maaş alan adam king gibi geziyor ortada tatil köyleri mi dersin madoda akmak mı dersin araba desen en kötü golf laf çok ama pratikte dedikleriniz olmuyor 1 senedir ekonomih griz var diye forumda ağlıyorsunuz 150 bine passat alıyorsunuz forumdada görüyoruz demek ki millette para var arkadaş ben onu bunu bilmem rakamlar beni ve halkı bağlamaz onu reis düşünür mualefette böyle internetten zırlar pcyi kapatır starbucks akar.pratikte kriz falan oldugu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 25 Kasım 2016; 21:11:29 >
  • ARKADAŞLAR

Şu ülkeyi elin gavuru işgal etse bu kadar zulüm etmezler bize.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.