Şimdi Ara

EREN DERDİYOK'UN HAKKI YENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 maç gol atamadı hemen kestiler bir daha forma yüzü görmedi son 10 dakikada oyuna alıyorlar sürekli ne zaman girse atıyor. Eren'in çok kaliteli bir ayağı var ve kafa toplarında world class bir oyuncu.

Çok çabuk harcadınız. 1. forvet Eren olmalı.

Şimdi Gomis top gelmemesinden ağlıyor. Aynı durum Eren'de yok muydu? Eren Beşiktaş'a gitseydi Şenol Güneş'in ellerinde bir canavara dönüşebilirdi. Bizim takımda orta yapan adam yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 7 Ağustos 2017; 14:34:45 >

• Yeter Yılmaz yeter.
  • Adam zaten kadroda.kendini göstermek için bol bol fırsat bulacaktır.onbir oynayıp oynamaması oyuncunun performansiyla alakalı.kim iyiyse o oynayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu videodaki yorumlarda Fransız adamın Google'dan Türkçeye çevirdiklerine bakın. Geçmiş olsun diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren geçen sene sahaya girdiği zaman koşmayan pres yapmayan defans arkası koşu düşünmeyen ceza sahasına top gelsin atarım zihniyetiyle kendini bitirdi. Bu sene gördüğüm kadarıyla daha hırslı daha hareketli umarım başarılı olur

• Hemen kesmediler sakatlık da yaşadı. Şanssız bir sezon geçirdi diyebiliriz. Bu sezon tam notunu veririz. Orta saha ileriye yönelik daha hareketli olacak bu sene.
  • Eren ile Cenk kaderleri benzerdi. Beşiktaş'a gitse çok farklı olur diyorsun da aynı şey olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi sisirilmis bir balondur

Hoffeiandan hatirliyorum forvet oynayarak 20 macta 1 gol gibi rezil bir istatistiki vardi

Yabaci siniri oldugu donemde sisirilmisti bu adam o donemin ekmegini yiyor

Ben bu forumdakiler gibi gitsin demem yedek olarak kalmali

Cunku bir takim ilk 11 ve yedekleriyle takimdir

Ama 2.2 m yi hic haketmiyoe

Tipki tolga gibi

Mesela selcuku da begenmem ama kalsin yedek oyuncu da lazim sonucta

30 mac selcuga dayanamam ama 5 10 mac idare eder

Keza eren de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 7 Ağustos 2017; 18:0:37 >
  • EREN DERDİYOK'UN HAKKI YENİYOR
  • Yeter la trrrolll,ligue 1 de 21 gol atmış adama saydırıyorsun,hayatındaki en büyük başarısı leverkusen e transfer yapmak olan adamı savunuyorsun.

• Gomis kendini sık sık boşa çıkartıyor, topsuz oyunu biliyor, oyunun içinde kalıyor ona rağmen pas alamıyor, Eren aşırı statik. Ha daha pasör kanatlarla daha iyi performans gösterir tabi ama yine de ben çok yeterli bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 7 Ağustos 2017; 23:42:59 >
  • Gomis eren çok iyi forvet hattı umarım 442 oynarız uzun zamandır 442 li oyun izlemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakkı falan yenmiyor geçen yıl kalenin dibinde kaçırdıkları hala aklımda eren tembel bi oyuncu

• eren sırtında un çuvalı varmış gibi takılmasaydı zaten formayı kaptırmazdı
    poldi gideceği belli olmasına rağmen eren i oynatmadı tudor sanmam sakatlık olmadığı sürece ilk 11 de yer versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.