31 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatif -- 25 Temmuz 2021; 14:14:54 > |
evde spor programım
-
-
mekiği çıkarabilirsin. uygun biyer bulursan mutlaka barfiks ekle
-
karın bölgemde vücuduma göre yağ oranımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. neden böyle bir öneride bulundun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: whatifkarın bölgemde vücuduma göre yağ oranımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. neden böyle bir öneride bulundun?
O bölge zaten zor erir de mekikle karın kasın gelismez. Bana göre gereksiz bı hareket yapmasan da olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yalnız 4kg dambıllar yetmez size.
-
başkan çok spor yapmış biri değilim. kollarım yeterli güçte gelmiyor bana, bir çok harekette beni limitleyen o oluyor. o yüzden kilo artışına gitmedim
-
Sen o yanmayı, zorlanması hissediyorsan sıkıntı yok hocam. Ama ilk 1 ay vücut kendini toparladıkça ağırlıklarda hızlı şekilde artış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: whatifkarın bölgemde vücuduma göre yağ oranımın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. neden böyle bir öneride bulundun?
Hocam öncelikle spor programınız gayet güzel. Fakat şöyle bir yanlış algı var, örneğin mekik çekersem karın bölgesi yağlarım erir, squat yaparsam kalça yağlarım erir vs. Bu yapılan hareketler sadece o bölgedeki kasları güçlendirir, yağları yakmaz. Bölgesel yağ yakma diye bir şey yok. Ha düzgün bir beslenme programıyla, protein ağırlıklı beslenip kalori açığı sağlayarak, üstüne de karın bölgesi yoğunluklu egzersiz yaparsanız bu süreçte beslenmeden ve egzersizlerden dolayı vücuttaki yağ oranı düşeceğinden, sixpacklerinizi hissedebilir duruma gelebilirsiniz. Fakat mekik çekeyim karnımdaki yağlar erisin demek yanlış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X