Şimdi Ara

evde vucut gelistirme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar evde vucut gelistirmek istiyorum 20 yasimdayim boy 182 kilo 73 daha once hic spor yapmadığım icin acemiyim nasil bir program onerirsiniz
    evde kondisyon bisikleti var sizce kosu bandida gerekli mi ve son olarak kac kiloluk dambil tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up up

• Evde full body çalış.

Dumbell al 5 kiloluk.

İnternettem gögüs çalıştırma hareketlerini kol çalıştırma hareketleri bul yap.

Bacak geliştirme hareketlerinide ihmal etme.Bunlarla ilgili programları zaten netten bulacaksın.

+ olrak tavsiyem

20x3 şınav 30x3mekik çek.

Bu programı haftada 4 gün uygula.Programını kabaca şöyle söyleyeyim.

Pazartesi(Spor) Salı(Spor) Çarşamba(dinlen) Perşembe(spor) Cuma(dinlen) Cumartesi (spor) Pazar (dinlen)

Vucüdün fitse Yiyecklerini 2500 kaloriye göre ayarla.Günde fiz 4 yumurta ye.Eğer ayarlamakta zorluk çekersen ekmeği artırır yumurta sarılarını azaltırsın.Veya diğer yiyecekleride artırabilirsin.

Eğer kilo vercem diyorsan günde max 2200 kalori al.

Birde hafta içinde kendini iyi hissettiğin zamanlar dinlenme veya spor günü farketmez, 30 dakika koşma veya 1 saat bisiklet sürme gibi kardiyolarda yap.Böylece kondisyon ve ve yağ yakımı iyiye gider.Kardiyoyu haftada 2 3 gün yapmaya çalış.

Sana bilmişler gelip split program önerir.Onlarıtakma. Gerçekten plaj vücudu istiyorsa bu programı güçlendirirsin.Ama ben kaslanmaya karar verdim bu yetmedi dersen ozaman split programlarla sıralı olarak vücut çalışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 11 Mart 2014; 1:24:44 >

• Cok tesekkur dediklerini yapicam bide sinav ve mekik hergun mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.