Bildirim
Ezeli bitirdim boşluktayım
Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
https://www.amazon.com.tr/b?node=100489802031
16 sa. önce paylaşıldı
Penta PCG581 Caprice White Gold Etajer : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07D15MBSQ
dün paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kuzey güney
poyraz karayel -
Poyraz karayeli izlemiştim ilk sezonu güzeldi sonrası sarmadı. Kuzey güneye bi bakayım teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suskunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ezel gibisi yerli sektörde yoktur ama Suskunlar'ı deneyebilirsin.
Ezel'i izleyenlerin geneli sonradan Kuzey Güney'e başlıyor. Tavsiye ederim -
Behzat Ç. , aynı duyguyu ben de bu diziyi ilk kez izleyip bitirince yaşadım. -
Kuzey Güney tabiki
Şuan aynı duyguları yaşıyorum kuzey güney başlıcam heralde
ezel gibisi yok -
Kayıp, 20 dakika ve uçurum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Poyraz karayel izlemediysen hemen başla kardeşim Emin ol pişman olmazsın, bende boşluktaydım bu dizi çok iyi doldurdu ne arasan var dizide komik sahneleride çok keşke izlememiş olsamda tekrar başlasam -
tekrar tekrar izle benim yaptığım gibi -
Ezelden sonra hic biri sarmaz seni..Ezel cok baska bi diziydi o akil oyunlari yaptiklari ters koseler ramiz ve kenanin flashbackleri inanilmazdi.Bende Ezeli bitirince cok buyuk boslukta kaldim dizi karakterlerine o kadar alismistim ki sanki gercekte tanidigim insanlar gibi geliyordu bana..
İzlemediysen içerde yerini hiçbirşey tutmaz içerdenin ezelinde hastasıyımdır ama içerde başkaydı..
Kesinlikle yazdığına katılıyorum.2 ayda bitidim diziyi boşluğa düştüm.Yerini dolduracak dizi bulamadım.
ama LACASA DE PAPEL izliyorum boşluğu hafifletiyor az da olsa. -
ne poyraz karayelmiş arkadaş, ezelle alakası yok o ezeldeki sözler,felsefesi,aksiyonu,dramı yok arkadaş sadece poyraz için demiyorum hiç bir dizide yok -
İçerde çukur poyraz karayel behzat c kuzey güney izleyebilirsin
İçerde ve Çukur : Tamamen TIRT ÇÖP LEŞ bir diziler. Bunlar FENOMEN olmasa kesinlikle çoktan rafa kalkardı. Konusu olmayan içi boş bir kaç oyuncunun sırtından reytingleri götüren anlamsız diziler.quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel
İçerde çukur poyraz karayel behzat c kuzey güney izleyebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X