Şimdi Ara

Fan girişleri çalışmıyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12cmlik fanlardan almıştım fanları takarken sanırım kısa devre yaptı cpu hariç anakart üzerindeki diğer 3 fan girişi de çalışmıyor nasıl düzeltebiliriz var mı önerisi olan?
    Anakartım Gigabyte Ga-970a ds3p

• Ekstra volt bağla, fanların kaç voltluksa al adaptör. idare edersin. ya da ölçü aletini al ölç bakalım anakart girişlerinde problem var mı?
  • Anakartamı taktın fanları. Molexden alsana gücü. Molex dediğim eğer bilmiyorsan psudan çıkan 4lü kablo.
  • Molexle bağladım çalışıyor fan girişlerine takınca çalışmıyor nedense
  • Molexle çalıştır fanları anakarta bağlama. Anakarta gücü veren psu zaten. Direk psudan al gücü.
  • Molex ile çalıştırdığınız fanları dönüştürücü yardımıyla mı anakarta takıyorsunuz?

http://www.gold.com.tr/akasa-4-pin-molex-4-x-3-pin-fan-donusturucu_u

Şöyle birşey mi kullanıyorsunuz?Kullanıyorsanız bu dönüştürücünün sağlamlığından emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 27 Ocak 2015; 11:16:10 >
  • Hocam molexle direk psuya bağlıyorum öyle çalışıyor, anakarttaki fan girişlerine takınca çalışmıyor. Anakartı yeni almıştım garantiye mi göndersem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru yere taktığınızdan emin misiniz? Ayrıca eğer anakartınız, sistem çok ısınmazsa fanları durdurabilir.
  • Anakarttaki bütün fan girişlerini denedim cpu hariç diğerleri çalışmıyor önceden çalışıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.