Şimdi Ara

Faturalı Genç TarifeYüksek Fatura İlginç Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturalı Genç Tarife abonesiyim.

Ayın 10 unda faturam geliyor ve bugün yani ayın 19 unda Turkcell Online İşlem Merkezine girdim Güncel Faturama baktım ve şok oldum

9 Günlük Güncel Faturam:

9 gün içerisinde sadece 15 dk lık görüşme yaptım.PDA ile ne 3G kullanıyorum ne wap ne internet sadece WiFi kullanıyorum.Zaten hepsi PDA da blokeli durumda NoData sağolsun.Bir arkadaşıma HazırKartına 6TL yolladım.Ayriyetten günde ortalama 150-200 SMS atmışımdır.

SMS den dolayı desek Genç Tarifeliyim Paket ve Kampanyalar kısmında SMS paketim yer alıyor:

Diyelim GençTarife bu sürede kalktı; daha önce 2 saat bedava bu alanda dururken şimdi yok.SMS kampanyasınında burdan kaldırılması gerekirdi.

Ayrıca zaten tarife bilgileri kısmında da GençTarife yazmakta:

Nedir bu durum anlamış değilim...

Gerekli şikayeti yapacağım burayada yazayım dedim.Belki aynı durumda olan arkadaşlar vardır...

Olumlu yada olumsuz sonucu burdan bildireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuvur -- 19 Ekim 2010; 2:17:38 >

• Korkmayın sistemde bir hata vardır. Daha önce çok kişinin başına geldi bu olay (Ben dahil). Faturanız kesildiğinde düzelecektir
  • Daha önce de sistemdeki hatalara tanık oldum.1 gün 20TL iken ertesi gün 90TL ye çıkıp daha sonraki gün tekrar 20TL ye indiğini.Bu kadar fazlası ilkkez görüyorum şaşkınım.

Birde 18 Ekim de baktığımda 365TL iken şimdiki sonuç 386TL.Yarına 450TL uyanırız bu gidişle...
  • Şuan itibariyle 395TL ye yükseldi ne hikmetse =)
  • sms paketinin olduğundan emin misin? eklediğin kısımda göremedim. (kampuscell bedava sms, gençtarifeliler arası geçerli)

cihazın wi-fiden kopunca, turkcell internete bağlanıyor olmasın?

önceki ay ne kadar fatura gelmişti?
  • Alıştıra alıştıra sor yüreğine inmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

sms paketinin olduğundan emin misin? eklediğin kısımda göremedim. (kampuscell bedava sms, gençtarifeliler arası geçerli)

cihazın wi-fiden kopunca, turkcell internete bağlanıyor olmasın?

önceki ay ne kadar fatura gelmişti?

SMS paketinin haricinde başka işlem yapmadım son günlerde.

(kampuscell bedava sms, gençtarifeliler arası geçerli)
    -Zaten gençtarifeliyim.

Paket ve kampanyalar kısmında da bulunuyor:

Bu arada başlangıç ve bitişte dün 18-19 eim yazıyordu bugün bişey yazmıyor.

Wi-fi bile toplam kullanım 1 saat olmuştur 9 günde.Download vs yapmadım.Ayrıca PDA da NoData yüklü ve tüm servisler bloke yani hattan internete bağlanması imkansız.

Önceki ay gelen fatura 65TL idi.

• sms paketin her yonemi?

hesap yapinca smsler parali gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc2

sms paketin her yonemi?

hesap yapinca smsler parali gorunuyor

Hayır sadece Turkcell lilerle.

Mesajlaştıklarımın hepsi turkcell li.

Yaklaşık 3 senedir Kampüscell/genctarife liyim.Hatta 5 değil 3 SMS sonrası bedava olması gerekiyor.
  • Günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm gençTarife'lilerle mesajlaşmak Ücretlendirilmiyor
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/digertarifeler/kampus

öyleyse fatura kesilince düzelir.
  • quote:

Günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm gençTarife'lilerle mesajlaşmak Ücretlendirilmiyor

Az evel müşteri hizmetleriyle konuştum bana söylenen şudur:

Mesajlarınızdan dolayı faturanız bu şekildedir.

Gençtarifeliyim 5SMS sonrası bedava değil mi dediğimde.

Geçen ay size gençtarife yenilenecek ve şuanki tarifeniz gençtarife olarak ücretlendirilmeyecek diye mesaj attık size ulaşmış denildi.

Bende evet ulaştı fakat ben bunun sms le alakalı olmadığını sanıyordum online işlem merkezinde paket ve kampanyalar bölümünde Kampuscell 5 SMS ten sonra bedava yazıyor dedi.

Paket kampanyalarınız da ye alımıyor muki diye tekrar soruldu evet yer alıyor dedim.Bende ekran görüntülerini istediler.Mail atacağım bakalım sonuç ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuvur -- 20 Ekim 2010; 17:07:46 >

• Avea reklamı gibi donuna kadar alacaklar heralde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Avea reklamı gibi donuna kadar alacaklar heralde:)

• Ses çıkarmasak onuda yapar bunlar.

Bunlarda böle zengin oluyo zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiwaxiaa

quote:

Günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm gençTarife'lilerle mesajlaşmak Ücretlendirilmiyor

Geçen ay size gençtarife yenilenecek ve şuanki tarifeniz gençtarife olarak ücretlendirilmeyecek diye mesaj attık size ulaşmış denildi.

Bende evet ulaştı fakat ben bunun sms le alakalı olmadığını sanıyordum online işlem merkezinde paket ve kampanyalar bölümünde Kampuscell 5 SMS ten sonra bedava yazıyor dedi.

Paket kampanyalarınız da ye alımıyor muki diye tekrar soruldu evet yer alıyor dedim.Bende ekran görüntülerini istediler.Mail atacağım bakalım sonuç ne olacak.

demistim smsler parali die
    ayin 25ine kadar genc tarife gecerli ondan sonra iptalmis sonunda iptal etmek zorundalar o faturayi
    turkcell gozumden dustu su cayma bedelli dolsun aninda avea ya da vodafonea gececegim
    turkcell de yeni musterileri icin kampaya yapa dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: msc2

quote:

Orijinalden alıntı: wiwaxiaa

quote:

demistim smsler parali die
    ayin 25ine kadar genc tarife gecerli ondan sonra iptalmis sonunda iptal etmek zorundalar o faturayi
    turkcell gozumden dustu su cayma bedelli dolsun aninda avea ya da vodafonea gececegim
    turkcell de yeni musterileri icin kampaya yapa dursun

Resmen dolandırıcılığa giriyor bu durum.

Hiç güvenmediğim için video capture bile aldım.Tırstım bunlara söylerim online işlemlerde 5 sms sonrası bedavanız var diye yazıyor.Kendilerinede söyledim bide haberleri yok nasıl yani sizin paket kampanyalarınızda bu mu yazıyor diye bana soruyorlar.Olurda tüketici mahkemesine başvurmam gerekir delilleri yok ederler bunlar önlemimizi alalım

• Genç tarife değişecek demiş adı ne olacak yada oldu.
  • Adı aynı kalacak heralde =)
  • Bunlar iyice sapıttı!

Bugün gene aradılar görüntüleri yolladığım halde.Bana gelmiş diyolarki paket ve kampanyalar kısmında Kampüscell 5 sms sonrası bedava yazıyor sizde tamam hiç şüphelenmediniz mi 3 sms sonrası bedava 5 sms sonrası bedava farkının olacağını burda yazanın geçerli olmuyacağını...Resmen bel altına vuruyorlar.Paket ve kampanyalarımda bu yazıyorsa ben kullanmak zorundayım!!!

Bana gitmiş Eylül sonunda mesaj atmışlar tarifeniz yenilenecektir paket kampanyalarınız uygulanmıcaktır diye mesaj atıyorlar.Online işlem merkezindeki 2 saat bedava gibi kampanyaları kaldırıyorlar ama 5 sms sonrası bedavayı neden kaldırmıyorlar?Ayrıca madem bu tarife benim hattımda bu ay uygulanmıyacak faturama tarife bedeli neden işleniyor?

Fatura kesim tarihim 10 Ekim ayın 21 i sonuç 425TL fatura!!!Şaka gibi!!!Demek 30 gün olsa 1200TL fatura çıkaracaklar.

Şimdi faturaya müdahele yapamıyorlarmış.İlla fatura kesiminden sonra itiraz edebiliyormuşuz inceleme yapacaklarmış vs vs.

Bu arada durum hakkında tek başına değilmişim:
    http://www.sikayetim.com/moduleinfo.php?pid=161928&page_num=3&search=&extnum=#show

• Bazı arkadaşlar diyordu turkcellde geriye dönük paket tanımlama yapılıyor falan diye.Öyle birşey varsa eğer sende aylık 3000 sms paketi al 23 tl hiç yoktan 23 lira ile kurtulursun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.