Şimdi Ara

faturalıdan faturasıza geçiş kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamu mini aylık 22 liralık faturalı hattım vardı faturasıza geçtim ayın 30 unda fatura kesiliyor ben temmuz ayının 17 sinde geçiş yaptım gelen fatura 38 lira.ben 1 haziran 30 haziran ayına ait 23 lira ödedim fakat 1 temmuz 17 temmuz arası gelen faturaya bakın 38 lira... resmen soygun hadi normal fatura ücretini alsalar ona da razıyım neredeyse 2 aylık ücreti istiyorlar bunun mantıklı bir açıklaması var mı nedir bu yani..........

• quote:

Orijinalden alıntı: adem0730

kamu mini aylık 22 liralık faturalı hattım vardı faturasıza geçtim ayın 30 unda fatura kesiliyor ben temmuz ayının 17 sinde geçiş yaptım gelen fatura 38 lira.ben 1 haziran 30 haziran ayına ait 23 lira ödedim fakat 1 temmuz 17 temmuz arası gelen faturaya bakın 38 lira... resmen soygun hadi normal fatura ücretini alsalar ona da razıyım neredeyse 2 aylık ücreti istiyorlar bunun mantıklı bir açıklaması var mı nedir bu yani..........

Kazık şöyle: Aylık veryi varya hani, 1,20 tl. Yıl sonuna kadar olanı peşin senden alıyorlar. Kazığın biri bu, öteki kısmını bilmiyorum.
  • quote:

kamu mini aylık 22 liralık faturalı hattım vardı faturasıza geçtim ayın 30 unda fatura kesiliyor ben temmuz ayının 17 sinde geçiş yaptım gelen fatura 38 lira.ben 1 haziran 30 haziran ayına ait 23 lira ödedim fakat 1 temmuz 17 temmuz arası gelen faturaya bakın 38 lira... resmen soygun hadi normal fatura ücretini alsalar ona da razıyım neredeyse 2 aylık ücreti istiyorlar bunun mantıklı bir açıklaması var mı nedir bu yani..........

Yeni almışsan hattı vergisini almışlardır Faturasız hat ücretsiz ama ön ödemeli hatlar 30 TL (örnek verdim fiyatı) Bu fark faturalıda verginin 12 ay da ödenmesi
  • hat yeni değil 1 yılı geçmişti aveadan taşımıştım taahhüt falan yoktu tarife 22 liraydı ama 1.20 telsiz kullanım ücreti ayrıca hesaplanıp 23 küsür fatura geliyordu yani vergiyi zaten ayriyeten aylık ödüyordum dediğiniz gibi bu vergiyi yıllık ödemiş olsalar ve kalan tutarını son faturaya yansıtsalar 6 küsür lira yapar yine 38 i bulmaz
  • quote:

hat yeni değil 1 yılı geçmişti aveadan taşımıştım taahhüt falan yoktu tarife 22 liraydı ama 1.20 telsiz kullanım ücreti ayrıca hesaplanıp 23 küsür fatura geliyordu yani vergiyi zaten ayriyeten aylık ödüyordum dediğiniz gibi bu vergiyi yıllık ödemiş olsalar ve kalan tutarını son faturaya yansıtsalar 6 küsür lira yapar yine 38 i bulmaz

avea dan fatura detayı isteyin 1 yılı geçmişse vergi kalmaz zaten
  • Aveada faturalidan faturasiza geçişte geçiş ücreti adı altında 20 lira kesiyorlar bu 20 lirayı da avans tl diye hattiniza yukluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kusura bakmayın eksik bilgi verdim vodafone faturalıdan faturasıza geçiş yaptım belirtmeyi unutmuşum vodafone forumda şikayetimi belirttim oradaki mod numaramdan inceleme yaptı atılan kazığa bakın önce beni farklı bir tarifeye geçirmiş sonra faturasıza geçirmiş bu yüzden fazla fatura çıkmış uyanıklara bak...uğraşmasak bir güzel kekliyecekler....hatalarını kabul edip 9.19 tl yi hattıma yüklemişler ama bence yine fazla o da sanırım telsiz kullanım ücreti çünkü bu ay faturasız hattımdan 1.21 lira kesilmedi.ama yine de biraz daha uğraşalım bakalım altından daha neler çıkacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.